aşkımın yanına gidemiyorum mafoldumben
tünaydın kızlarrrr..
hoşbukduk canımmm moralim bozuk ya kuzenım öss için sınavsız geçiş yapmıştı sonuçlar açıklanmadan gitmiş kayıt olmuş dersaneye dedim eger yerleşirsen puanın kesilicek bilmiyordum diyor gitmiş bide uzaktan egitim yazmış harç fiyatlarını bilmeden (milyarlar tutuyor harçları)şimdi puanı kesilicek diye dersaneye gitmicek o harcı ödeyemicegi içinde uzaktan eğitimede kayıt yaptıramıcak..
Uzakdan eğitim nasıl oluyo cnm ?
Açık öğretimmi ?
hayır canım evden pc ile ders göruyorsun cd ler verıyorlar bilmem neler verıyorlar çok para yanı dedim ya enfaz 1 milyar felan tutuyor dönem harcı sadece.. sormadan iş yaparsa olacagı o üniversite gidicek insan bukadar saf olmaz arar araştırır biraz kaçtane kuzenı var bize sormasın gitsin hocalarıyla tercih yapsın ki tercih kılavuzunu bile okumamış..
Bende bu seneki tercih kitapcıklarından gördüm bu uzaktan eğitimi..Bir türlü anlam verememiştimm.En iyiissi uzak durmak dedimm =))
Hakketen bıraz dusuncesızce davranms....
Hem sınavsız qecıyoo..Hemdee uzaktan egıtım tercıh edıyo..Hanqı mantıkla yaptı acaba..
Bde sonuclar acıkllanmadan dershane =) işiniz zor cnm yahu =)
Ruyama qelıncee bilmiyorum tersiimi çıkar düzümü =)
Pek inanmam ..Hayırlısını ıstıyorum allahtan..
uzulme canım ya
nerde askın ??
izmirde:çok üzgünüm:
ben yine geldim, ama yine fazla uzun kalamıyacağım. bi selam verip çıkayım dedim....
Nasılsın canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?