Sevdiğini özleyenler buyurun

sağolun canlar iyiyim tek başıma 13 saat yol geldm dün öldümm..
neks nilaycım yorumların için ayrı tşk ediyrom tatlımm

hoşbukduk canımmm moralim bozuk ya kuzenım öss için sınavsız geçiş yapmıştı sonuçlar açıklanmadan gitmiş kayıt olmuş dersaneye dedim eger yerleşirsen puanın kesilicek bilmiyordum diyor gitmiş bide uzaktan egitim yazmış harç fiyatlarını bilmeden (milyarlar tutuyor harçları)şimdi puanı kesilicek diye dersaneye gitmicek o harcı ödeyemicegi içinde uzaktan eğitimede kayıt yaptıramıcak..

Rüyamda qördüm kızlar.Evıne gıdıp son kez konusmak ıstıyordum...Yanıma qeldii ...
Herşeyin bittiğini söyledi... Çok üzqünüm... Pekde hatırlamıyorumm zzatenn...
Bundan sonrada anca rüyalarımda görürüm =)

Uzakdan eğitim nasıl oluyo cnm ?
Açık öğretimmi ?

Uzakdan eğitim nasıl oluyo cnm ?
Açık öğretimmi ?

hayır canım evden pc ile ders göruyorsun cd ler verıyorlar bilmem neler verıyorlar çok para yanı dedim ya enfaz 1 milyar felan tutuyor dönem harcı sadece.. sormadan iş yaparsa olacagı o üniversite gidicek insan bukadar saf olmaz arar araştırır biraz kaçtane kuzenı var bize sormasın gitsin hocalarıyla tercih yapsın ki tercih kılavuzunu bile okumamış..

Bende bu seneki tercih kitapcıklarından gördüm bu uzaktan eğitimi..Bir türlü anlam verememiştimm.En iyiissi uzak durmak dedimm =))
Hakketen bıraz dusuncesızce davranms....
Hem sınavsız qecıyoo..Hemdee uzaktan egıtım tercıh edıyo..Hanqı mantıkla yaptı acaba..
Bde sonuclar acıkllanmadan dershane =) işiniz zor cnm yahu =)

Ruyama qelıncee bilmiyorum tersiimi çıkar düzümü =)
Pek inanmam ..Hayırlısını ıstıyorum allahtan..

hiçbirşeyi araştırmamışki puanının düşüp düşmedigini bile araştırmamış uzaktan eğitim ne demek bilmiyor böyle işmi olur ben tercih yaparken 2 3 dersaneye gittim olmadı abımle yaptım tercihleri tek tek okudum önceliklerini böylede gamsız olunmazki gitti işte 2 yılı boşu boşuna..

inanılmazmı kız rüyalar çıkar ama tercüme etmesını bilene:)

kızlar bişey sorucam dişe yapıştırma taş takıyorlar ya nerede satıyorlar bunları ben de takmak istiyorumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…