Sevdiğini özleyenler buyurun

yinemi ayrıldınızzz

izne geldiği gece ayrıldık.istanbula gelio bingölden direk.2gün istanbulda kalcaktı.indim diye arıyor sonrada benim bugece hemen izmire gitmem lazım seni 5dk göreyim diyor.şaka sandım.çıkamadım dışarı.gerçekten gitmiş.bitsin dedi ondan sonra.soğuma varmış,seviyomuş ama bitsinmiş..anlam veremiyorum artık.yanına gittim izmire(ailesi orda)tüm eşyalarını verdim.yüzüğünü koydum eline.havaalanında bakakaldı ama aramıyoda.o gün hem ayrıyız hem bana gül alıyo.hem sarılıp saçlarımı öpüp okşuyo.ne olcak diorum bilmiorum dio.bende herşeyini verdim bindim uçağa döndüm.o gün bugündür 23gün oldu aramıyoda sormuyoda.arada kankası arıo beni aramız ii onla ama haber mi uçuruyor bilmiyorum.beklesem mi beklemesem mi bilmiyorum.110günü kaldı...

yavrum bu adamdan uzak dur bu ne yaaaaklava:

Canım ya bende anlam veremedim.Seviyorum ama soğudum bitsin ne demek ya?Ahh bu erkekleri anlamak o kadar zorki.Uzun dönem askerlikti sanırım.Aslında normal da karşılanabilir bilmiyorum ki belkide başka sıkıntıları var.Sana yansıtamıyordur.Bilmiyorum ki ne söylesek varsayım.:/

Erkekler için ne kadar basit ya?Bunları okudukta sevdiğimin sevgisinden şüphe duyuyoru sapıtıyorum arada.Ama bu kadar kolay olmamalı.Sevinciniz sevincim üzüntünüz üzüntüm oluyor inanın allah hepimiz için en hayırlısını nasip etsin inşallah.

şaka larrr üzer insanı abluşşş .... Şeniz
abimizin gönlünü alırsın yanına gidince:jeyyar:
öyle söyledi zaten :jeyyar:
ödeşiriz :roflol:

piki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…