- 15 Haziran 2008
- 859
- 3
- 31
yinemi ayrıldınızzz
çok kızdı niloş ya :dilcikar:
ufak bi şaka mafoldumbenasi hoş eldin cnm
o kadar dedik abluşa kıyma abimize ama dinleyen kim :dilcikar:
Selam kızlar
Ayşem ne yaptın enişteyelmaz:
Geçmişi okuyamadım kusura bakma canım ya
izne geldiği gece ayrıldık.istanbula gelio bingölden direk.2gün istanbulda kalcaktı.indim diye arıyor sonrada benim bugece hemen izmire gitmem lazım seni 5dk göreyim diyor.şaka sandım.çıkamadım dışarı.gerçekten gitmiş.bitsin dedi ondan sonra.soğuma varmış,seviyomuş ama bitsinmiş..anlam veremiyorum artık.yanına gittim izmire(ailesi orda)tüm eşyalarını verdim.yüzüğünü koydum eline.havaalanında bakakaldı ama aramıyoda.o gün hem ayrıyız hem bana gül alıyo.hem sarılıp saçlarımı öpüp okşuyo.ne olcak diorum bilmiorum dio.bende herşeyini verdim bindim uçağa döndüm.o gün bugündür 23gün oldu aramıyoda sormuyoda.arada kankası arıo beni aramız ii onla ama haber mi uçuruyor bilmiyorum.beklesem mi beklemesem mi bilmiyorum.110günü kaldı...
izne geldiği gece ayrıldık.istanbula gelio bingölden direk.2gün istanbulda kalcaktı.indim diye arıyor sonrada benim bugece hemen izmire gitmem lazım seni 5dk göreyim diyor.şaka sandım.çıkamadım dışarı.gerçekten gitmiş.bitsin dedi ondan sonra.soğuma varmış,seviyomuş ama bitsinmiş..anlam veremiyorum artık.yanına gittim izmire(ailesi orda)tüm eşyalarını verdim.yüzüğünü koydum eline.havaalanında bakakaldı ama aramıyoda.o gün hem ayrıyız hem bana gül alıyo.hem sarılıp saçlarımı öpüp okşuyo.ne olcak diorum bilmiorum dio.bende herşeyini verdim bindim uçağa döndüm.o gün bugündür 23gün oldu aramıyoda sormuyoda.arada kankası arıo beni aramız ii onla ama haber mi uçuruyor bilmiyorum.beklesem mi beklemesem mi bilmiyorum.110günü kaldı...
ayşe abla yaptın yıne yapacagını demi:)
demekki bu erkekler şakaya gelmiii kafamçokkarıştı
öyle söyledi zaten :jeyyar:şaka larrr üzer insanı abluşşş .... Şeniz
abimizin gönlünü alırsın yanına gidince:jeyyar:
Sen onun canı kanısın ayşe ablam.
Senden zaten uzak birde sağlığınla ilgili şaka yapınca ister istemez üzülmüştür.Üzerine titriyor hepimiz biliyoruz.Ben olsammm varyaa hey gidi heyyy.
Şakaya bende asla gelemem.kötükedihüso
Gizem ve sinem hoş geldiniz:)
al baakaaalım gönlünü abimizin :jeyyar:
ben çıkıoyurm :kedi:
akşama görüşüürüzz olur muu?
Hoşbulduk canım
Aslında ben ara ara size bakıp konunun tam ortasında yorum yazıyorum
sizeeeeeeeee güzelliğini hiçççç gıskanmadığımm temizz kalpliii birinin fotosunuu koyum mu?
Hoşbulduk canım
Aslında ben ara ara size bakıp konunun tam ortasında yorum yazıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?