Sevdiğini özleyenler buyurun

Asicimm bak şimdii .Köpek aldım ben rotvaydı 45 gunluk..Komsumuzn oglundada bu kopekden var..Bunlar hırcın kopekler dıye egıtımde yardımcı olucaktı bıze...Bı aksam sahıle cıkardık kköpeklerı bırlıkte qezsınler dıye..Bende saklamadım soyledım boyle boyle komsuyla sahıle cıktık dıye....Zaten en yakın arkadasıda gormusdu benı sahılde..Ondan önce soylıyım dedım..Neyse ayrıldı bu benden cumartesı gunu..

Ayrıldı ama normal degıldı ..Hıc sallamadı..Hıc sorqulamadı neyın nesı demedı..Bır anda pat dıye bıttı arama benı artık dedı.Bende aramadım oda aramadı..

ewt canım onemli olan kalp guzellıgı
asicim bnde memnun oldumm
bu arada mervelerim hosgeldınız
kac dkdır yazmaya calısıyorum ama ınternette sorun var sanırım
bı turlu olmadı

sağol nilaycım hoşbuldumm
asişşş sen de hoşgeldn şekerim yoktun ne zmndırrr
mervecim sessiz kalmak kabullenmek gibi geliyo bana ya
ben olsam duramazdım kendimi aklamaya çalışırdım..

asim sen nerelerdeydın neden gırmıyodun bu arada..Bendekı dert buyuk sormayıda unuttum =)

Nabıcamm reiss akıl fıkır ver.... Bugun 5.gun

Banada sessiz kalmak kabullenmek gibi geliyor...
Hani ilerde bu sitresi geçtiğinde askerlik bitipde geldiğinde karşına çıkıp benden vazgeçtin bile diyebilir.Sorumlu olan sen olursun.Sen kendini izah et açıkla anlat hala anlamazsa işte o zaman değmez demektir.

Mervemm dınlemıyokı..Fırsat vermıyoo..Hem adı gıbı emın ben öyle bırsey yapmam..
Sevse benı fırsat verır..Kotu bırseyler yaptıma ınanmak ıstemez.Acıklamamı dınler...Ya
o gun varya...

Kızım senınlemı ugrasıcam ısım var benım arama artık sende benı laftan anla..
Deyıp pat pat suratıma kapatıyodu................

Canım sevdiğin böyle değildiki
Belkide askeriye canını sıkıcak çok büyük sorunlar yaşadı nerden bilebilirz ki şu anda hangi ruh halinde.Ki sen bizden daha iyi bilirsin huyunu suyunu zorlu bir büyüme süreci olmuş sevdiğinin belki şimdide o döneminde etkisiyle bu şekilde davranıyor.Normalde olsa merve unut derim.Ama asker bu bambaşka bir ruh hali.Bak sevdiğimin sorunsuz atlattığını düşünüyordum.Ama şu son zamanlarda anladım ki hiçde öle değilmiş.Hep içine atar derdini sıkıntısını hiç anlatmaz.Çoğu erkek böyledir.Bende bu duruma üzülüp bitsin istersen demiştim.Saçmalama birde onun sıkıntısımı olsun demişti.Sonradan öğrendim ki kuzeninden üzerinde büyük sorumluluk varmış.Şimdi anlaışlıyım bilmiyorum diye düşünüyor ama ben sezdirmeden destek oluyorum...

asim sen nerelerdeydın neden gırmıyodun bu arada..Bendekı dert buyuk sormayıda unuttum =)

Nabıcamm reiss akıl fıkır ver.... Bugun 5.gun

canımcım ya netim yok giremiyorum ara verdim:)

şimcik bebeğim ilk başta hatan şurda en başta söylücektin çıkıcaz diye
ben eminim benimkide olsa aynını yapardı yüzüme bakmazdı bide komşunun oğluyla
tamam bunda anormallik yok ama bizim erkeklerimiz böyle şekerim
kıskanıyolar en başta izin alıcaktın sen çıktıktan sonra söylediğin için
beni iplemiyo bu diye düşünmüştür..
yapıcapın belli mervişiminde dediği gibi kabullenmiş konumundasın şuanda

aslında kendini aklasan suçunu kabul etmiş oluyon
aklamasanda aynısı oluyo bence gönlünü almaya bak bebeğim böyle kalamaz..

yoktum kuşum ya özledim sizi:kedi:

mervecim burda herkes aynı şeyi sölüo ara bişe kaybetmessin o hayrı derse kendi kaybeder ve sende onun ne olduğunu anlarsın ara şansını dene bitti derse yine bundan sora sende geri dönmessin okdrda deil!

sadece 1 günüm kaldı c.tesi sabahı aşkımın yanında kuşadasındayımm coooooooooooook mutluyummmmm onu çok özledimmmmmmmmmmmm

mervem nokta filan yok unut bunu

barışıcaksınız öyle kolaymı o asker bebeğim bak normalde bile olsa benimkinden aynı tepki çıkardı

askerdeyken ben burdayım o orda diye aklıda kalıyodur doğal olarak empati yapalım

sevgilin köpek almış komuşunun kızı yardım edicek sende 15 ay böyle bi görevdesin

arayıp sana söylüyo mervem kızmazmısın yapmıcağını bilsende

kıskanırsın... kırılmıştır çocuk siniri geçer sana güveniyodur bebeişim

Aynen katılıyorum.
Benim sevdiğim klima şirketinde çalışıyor.
İl dışına çıktı şantiyede.
Bende izinliyim ya denize filan gidiyorum.
Vanım dedi buğün güneşin altında çalıştık amele yanığı olmamak için üstümü çıkardım.Buğün sırtım yandı yarın ön kısmını yakarım tatile gitmiş gibi olurum.
Benim kıskançlık damarım kabardı dedim neden çıkardın atletini?Kız filan var mı?He canım diyo kum taşıyıp harç yapıyorlar diyo.İnsan bazen gerçekte ne söylediğini nasıl davrandığını bilmiyor.Sevgimiz o kadar büyük oluyor ki saçmalıyabiliyoruz.Güvensek bile kaldıramıyoruz.Sizinkide şimdi bu şekilde.Ama bence düzelicek adım gibi eminim...

cannlarımmmmm
bugün 11 de kalktım :kedi: gece geç yatmışştımmmm 2 buuçuktaa
annem kaldırdı kipa ya gidiyoruz dedi ok dedim gittik 1 saat önce geldik kahvaltımı yaptımmmm sizeeee yazım dedim hemennnnnnnnnnnnnnnnn opuyorumnanaktan

çok yoruldummm birazcık dinlenicemm nolur kusurumaa bakmayınn bneimmm
hepiniziii tekkkkkkkk tekkkkkkkkkkkkk öpüyorummmmm Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz................Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…