Çifte mutluluk desene:)
Sen gidiyorsun gerçi ama ne aldın bakim sevdiğine:jeyyar:
sagolasın cnmm bnm
sen ne yaptin askerin geldikten sonra nasil iyi mi
hicc bisi almadım valla kendimi götürüyorumm idare edicek artık sırnaşık şey
kızlar sönmez 4 gün yok haberiniz olsunyerimseniben
Uğrucam demişti ama uğrayamadı herall
asoooooooooooooooooooooooommmmmmmmm
bebeğim can kuşum nasılsın bakam
uğrayamaz bitanem memlekette:gitme:
la pislik hayvan nerdesin sennnnnnn:1hug:Şenizhihoyyyt:gitme:
herkez çok özledi seniiklava:
kızlarr aşagı indim site görevlisinde postam vardı aldımm aşkım askerden yolamış mektup çok güsel yazmış beebem yaa bana taç almış yeşil tüylü faln çok mutlu oldumm:):):):
bide üstlerine yapıştırdıkları isimi soyisimleri oluo ya kıyafetlerini parçası soy isimin koymuş..birde hattı vardı onu koymuşşş ay pemiş bi paket yaptımış::)
emoş la sevindimhihoyyytkızlarr aşagı indim site görevlisinde postam vardı aldımm aşkım askerden yolamış mektup çok güsel yazmış beebem yaa bana taç almış yeşil tüylü faln çok mutlu oldumm:):):):
bide üstlerine yapıştırdıkları isimi soyisimleri oluo ya kıyafetlerini parçası soy isimin koymuş..birde hattı vardı onu koymuşşş ay pemiş bi paket yaptımış::)
işte geldim burdayım bebeğimkaydirigubbakcemile2Şeniz:CüvCüv:
en çok sen özle yawrummmm bende sizi çok özledim yazlık muhabbetine 1 hafta ara verip kaçtım geldime bebişim ama babamla papaz oldum orası ayrı konu tabi:sinifsinif:
patişim ne zmanm döncek sen neler yapıyonn:gitme:
Ayy ayy ayyy çok mutlu oldum canım inan senin adına.
Eski anılarım depreşti valla.
O mutluluk nasıldır bilirim.
Allah hayırlısıyla gelmesinidenasip etsin inşallah.
İyi canım ilk zamanlar biraz garipti uzun süredir şehir hayatından uzak olduğu içinkaydirigubbakcemile3 Dağdan indim şehire oldu cocuk birden normal tabi:roflol:
Ama son 1 haftadır süper mutlu eski neşesi geldi:lepi:
1hafta tatil yaptı işe başladı kolay adapte oldu problem yaşamadık yaniyerimseniben
Hehehe en dediydim zatii sen sevdiğin için en güzel hediye olucaksın zaten eminimmm:içelim:
didoş gözün aydın canım hasretlik gidericeksin demek ne güzel
[COLOR="Black[/COLOR][/B]
[B][COLOR="black"]anam özlemmemi:jeyyar:ben bildiğin gibiyim bebeğim,sadece taşındım yeniden:roflol:şu an izmirdesin demekCADIARZUpati ramazanda burda olcak az kaldı dönmesine..bana bak sevgilin ne zaman gidiyo[/COLOR]
canım senin sevdiğin askermiydi?yoksa uzak şehirlerdemisinizsagolasın canımm yaa 2 günde olsa gidericez insallah opuyorumnanaktan
aynen bebeğim izmirdeyim sevdiceğimi görmeye geldim ama
pederle fena papaz olduk geri nasıl döncemö bilmiyorum:kedi:
o gene ramazanda burda ben daha bayramdan sonra yahuumafoldumben
benimki kasımda gidiyo bebeğim
canım senin sevdiğin askermiydi?yoksa uzak şehirlerdemisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?