Sevdiğini özleyenler buyurun

selamın hello millet nbrsinizz ayyy özledim burayı yaaa gelemedimmm bi kaç gündür yarın iki tane sınavım var ve geçmem lazım mezun olucam geçemezsem yandımmmm-tatlicadiarzu-
naparım bilmioruuummmm offf offf çalışmam lazım..biraz daha çlışııım öptümmm hepinizii.
şafak 205

dün sabahdan giti canım aşkım eşim,
daha ilk günden özlemeye başladımmsenağlama
artık her zaman uğrara yazarım burayasenağlama
nefess almak zor bugünlerdemafoldumben

uzulme canım hepımız hasret cekıyoruz
burası gercekten ii gelıyo
hergun beklerız
cok ozel degılse nereye gıttı eşin
bu arada ben pınar
memnun oldummm

benim eşim asker. hem de taaa şırnakta. gideli 4 ay oldu. bu hafta bebeğimiz olcak. ve babamız ne izne gelebildi ne de bebeğinşn doğumuna gelebilecek. onun özlemini anlatacak kelime bulaamıyorum.

benim eşim asker. hem de taaa şırnakta. gideli 4 ay oldu. bu hafta bebeğimiz olcak. ve babamız ne izne gelebildi ne de bebeğinşn doğumuna gelebilecek. onun özlemini anlatacak kelime bulaamıyorum.

en kısa zamanda kavuşursun umarım eşine..hayırlı doğumlar allah analı babalı büyüsün ebrar

cnm bnm allah herşeyin hayırlısını nasib etsinnn..öncelikle hayırlısıyla doğumunu yapp snrda allah çocuğunuzu analı babalı büyütmenizi nasib etsin bnmde sevgilim şırnakta asker bnmkide 5 aydır orda allah sabrını verio cnm öpüorum seniopuyorumnanaktan
allah kolaylık versinnnŞeniz:teselli:

Allah kavuştursun Ebrar..

Ben de az önce konuştum sevdiğimle.. Rahatı yerindeymiş pek mutlu oldum :)
sevindim canımopuyorumnanaktan

moon senide allah kavuştursun tezden işallah

günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
aşkumu özledim sizleri özledim ablamı özledim abluşu özledimm
dahaa neee olsunnn geldim

şafak 87

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…