Sevdiğini özleyenler buyurun

olmamıı var tabe cansu :kedi:
:) cansu memenun oldum
yaaaaaaa:kedi::kedi:nolcak sankiiii....ben sanki kendm 30 muşum gbii konştum yaa onnçün dedim bbeeebüşşşşş hem yaralı bi kalbm başım ağrıoooo beni sevin cümmürcemaattt:kedi::kedi:

oyyy şımarukum benimmmm :teselli:
öpim geçsin baş ağrınnn

Ablamm sizdenn aslaa vazgecemem artık zaten...Çok sevıyorum her bırınızı...
Bıryandanda sızın mutluluklarınızı kıskanmak ıstemıyorum...
psıkolojım öylekii ..Herkes mutsuz olsun ıstıyorumm =)

Ama kendıme guvenıyorum en kısa zamandaa topluycam kendimi...
Gidene qüle qülee..Kalan sağlarlaa yaşamaya devamm=)

asommmm ayarlarız oke =) ıyimiyimm olmaya çalışıyorumm =) Çabalıyorum bu bile birşey demi =)

tabiki bişeydir mervecim,sen tekrar aşık olcaksın bak gör..çivi çiviyi söker,hem sen bu kadar severken o seni kaybetti boşversene!sen neşeli kızsın atlatırsın en kısa zamanda canım benim..

sennn bunun üstesnden öle bi gelceksinnnnn ööleee bi eminim kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii canım benmmmm:1hug:

ivett canumm belkide sıkı dost oluruz kimbilir CADIARZU
oluruz tabiii
dertlerimiz aynı kaydirigubbakcemile5

topla balım
sen ve gizo topiğimizin şımarukları
bu arada gizo nerde balım

Gencimm qüzelimm =))
Allahıma şükürler olsun bunada şükür...
hakkımı helal etmıyorum dedım ona ama .....Edıyorumm ..Dualarımda onunla...
ınşallah oda mutlu olur..... 5senem onunla qecti ...Bana her zman her sekılde sahıp cıktı destek oldu hıcbır zaman yalnız bırakmadı...Sorunlarımı trıplerımıı herseyımı o çekti...

Kızqınlıkla söylediğim şeyler var.... Ondada kimse kusura bakmasınn..canım yanıyo...
Umarımkii hatasını anlayıpp ..Bırsey ııcn caba gösterir...Belkı seneler sonraa tekrar kavusuruz..
Kader kısmet..

Bu arada yeni qelin qeldi binamıza... Az önce qirdiler...ımam nikahı kıyılıcak heralde..
Çok mutlular.. Allah bır yastıkda kocatsın...Omur boyu mutluluklar onlara=)

Kıskandım bırzcık ama olsun =)

işte merve buuu sositososito

meleeimm benimmm kıyamammmm yaralı kalbine ben yaaaaa...........vallaha içim parçalanıo....gercek aşk isee şayetttttt unutmaa 5 yıl hiç olmazzz heba olmazz.....:teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…