Sevdiğini özleyenler buyurun

:teselli:herşey sıcağı sıcağına olur mervem seneler sonra zaten unutulu gider:1no2:umarım en kısa zamanda gerçekleşir kavuşma dileğin..seneler sonraya kalmaz

dertler paylaştıkça azalır,inşallah bizim heç bi derdimiz kalmaz
muhabbetimiz gırgırdan olur :Saruboceq:
hoşbulduk bu aradayerimseniben

:teselli:herşey sıcağı sıcağına olur mervem seneler sonra zaten unutulu gider:1no2:umarım en kısa zamanda gerçekleşir kavuşma dileğin..seneler sonraya kalmaz

Asommm qerçekse sevgisii herşekilde bulur beniii ....
Tekk dileğimmm 20 yasındayımm ondan baskası deymedi tenime tutmadı elimi öpmedi .... İnşşallahda kımseye fırsat vermeden aramıza baskalarını sokmadan anlar hatasını ...Ben artık duusunmek ıstemıorum..
Yoruldm....

Neyse quzel seylerdn konusalım =)

Arkadaslar sızede tsk ederım...Sevıncımdede derdımdede hep bırlıkteyızz =)opuyorumnanaktan

extremee hosgeldın cnmm =))
ben mervee 20 yıllık bursadanımm =)

Ahhh topiğinn en aşık delisiydim ama şuanda topiğin en psıkolojık delısı olmaya adayım =)

eğer o kişinn doğru kişi olduğuna inanıyorsan,
çektiğin acıları dindireceğine inanıyorsan,
geri döndğünde tekrar seni üzmeyeceğine inanıyorsan,
inşallahh döner mervecğimm :Saruboceq:

cansuuuu hoşgeldin hasret kuşu araamızaaa...melişler ben yatıyorumm ..çok ağladıkkk bugnnnn bizz....başım çatlıyo öptüm siziiiii allah sevdiklerimze kavuştrsun inşallah......

ne demek deli kız paylaşıcaz tabi:1hug:burası herkeze açık,sevgilin yok die muhahbeti kesmicez:dilcikar:lülülülülülüyani fırsat çıkarsa ademi beklemeden değerlendirvereliniortak
merveeee cansu ile tanıştınmı :)
extreme
aso bu arada cezanı seçtinmi

:dilcikar:daha dediğin olmadıki

seç çıbık cezanı kötükedihüso

extremee hosgeldın cnmm =))
ben mervee 20 yıllık bursadanımm =)

Ahhh topiğinn en aşık delisiydim ama şuanda topiğin en psıkolojık delısı olmaya adayım =)

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
heh şöle geyiğe sar,kızım o adem çok pişman olur nah yazdım şurayaşutarafagitti

niye ağladınız kuzummm

ÇÜNKÜÜ BUGÜN BRLKTEYDİK HEP ONUN ANNESİ FALAN...SONRA GTME VAKTİİ GELNCEE BENM DUDAK TTRDİİİ GENE...BEN AĞLADIM BEN AĞLAYNCAAAA SERHATT O AĞLAYNCA ANNESİ O AAĞLAYNCA KARDEŞMZ ESRAAAA.....BABASIIII
ZATEN HERKES GÖZMÜZE BAKIO BÖLE HANİ BİZ SARILIP GÜLŞNCE FALAN...SONRA İNSANIN İÇİ BURKULUOO KÖTÜ YAA
ALLLAHIM SABIR VERSİN HEPİMZEEE:Saruboceq:

amin zibeyde:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…