Gencimm qüzelimm =))
Allahıma şükürler olsun bunada şükür...
hakkımı helal etmıyorum dedım ona ama .....Edıyorumm ..Dualarımda onunla...
İnşallah oda mutlu olur..... 5senem onunla qecti ...Bana her zman her sekılde sahıp cıktı destek oldu hıcbır zaman yalnız bırakmadı...Sorunlarımı trıplerımıı herseyımı o çekti...
Kızqınlıkla söylediğim şeyler var.... Ondada kimse kusura bakmasınn..canım yanıyo...
Umarımkii hatasını anlayıpp ..Bırsey ııcn caba gösterir...Belkı seneler sonraa tekrar kavusuruz..
Kader kısmet..
:teselli:herşey sıcağı sıcağına olur mervem seneler sonra zaten unutulu gider:1no2:umarım en kısa zamanda gerçekleşir kavuşma dileğin..seneler sonraya kalmaz
dertler paylaştıkça azalır,inşallah bizim heç bi derdimiz kalmaz
muhabbetimiz gırgırdan olur :Saruboceq:
hoşbulduk bu aradayerimseniben
:teselli:herşey sıcağı sıcağına olur mervem seneler sonra zaten unutulu gider:1no2:umarım en kısa zamanda gerçekleşir kavuşma dileğin..seneler sonraya kalmaz
Asommm qerçekse sevgisii herşekilde bulur beniii ....
Tekk dileğimmm 20 yasındayımm ondan baskası deymedi tenime tutmadı elimi öpmedi .... ınşşallahda kımseye fırsat vermeden aramıza baskalarını sokmadan anlar hatasını ...Ben artık duusunmek ıstemıorum..
Yoruldm....
Neyse quzel seylerdn konusalım =)
Arkadaslar sızede tsk ederım...Sevıncımdede derdımdede hep bırlıkteyızz =)opuyorumnanaktan
cansuuuu hoşgeldin hasret kuşu araamızaaa...melişler ben yatıyorumm ..çok ağladıkkk bugnnnn bizz....başım çatlıyo öptüm siziiiii allah sevdiklerimze kavuştrsun inşallah......
ne demek deli kız paylaşıcaz tabi:1hug:burası herkeze açık,sevgilin yok die muhahbeti kesmicez:dilcikar:lülülülülülüyani fırsat çıkarsa ademi beklemeden değerlendirvereliniortakAsommm qerçekse sevgisii herşekilde bulur beniii ....
Tekk dileğimmm 20 yasındayımm ondan baskası deymedi tenime tutmadı elimi öpmedi .... İnşşallahda kımseye fırsat vermeden aramıza baskalarını sokmadan anlar hatasını ...Ben artık duusunmek ıstemıorum..
Yoruldm....
Neyse quzel seylerdn konusalım =)
Arkadaslar sızede tsk ederım...Sevıncımdede derdımdede hep bırlıkteyızz =)opuyorumnanaktan
merveeee cansu ile tanıştınmı :)
extreme
aso bu arada cezanı seçtinmi
ne demek deli kız paylaşıcaz tabi:1hug:burası herkeze açık,sevgilin yok die muhahbeti kesmicez:dilcikar:lülülülülülüyani fırsat çıkarsa ademi beklemeden değerlendirvereliniortak
:dilcikar:daha dediğin olmadıki
extremee hosgeldın cnmm =))
ben mervee 20 yıllık bursadanımm =)
Ahhh topiğinn en aşık delisiydim ama şuanda topiğin en psıkolojık delısı olmaya adayım =)
niye ağladınız kuzummm
seç çıbık cezanı kötükedihüso
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
heh şöle geyiğe sar,kızım o adem çok pişman olur nah yazdım şurayaşutarafagitti
ÇÜNKÜÜ BUGÜN BRLKTEYDİK HEP ONUN ANNESİ FALAN...SONRA GTME VAKTİİ GELNCEE BENM DUDAK TTRDİİİ GENE...BEN AĞLADIM BEN AĞLAYNCAAAA SERHATT O AĞLAYNCA ANNESİ O AAĞLAYNCA KARDEŞMZ ESRAAAA.....BABASIIII
ZATEN HERKES GÖZMÜZE BAKIO BÖLE HANİ BİZ SARILIP GÜLŞNCE FALAN...SONRA İNSANIN İÇİ BURKULUOO KÖTÜ YAA
ALLLAHIM SABIR VERSİN HEPİMZEEE:Saruboceq:
cezam müebbet olsun be gülüm:1closedeyes:
kaydirigubbakcemile5 bugün sana çok katıldım laa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?