Sevdiğini özleyenler buyurun

yavrum neden evlenmiyorsunuz mafoldumben

Şeniz demek iki değirmen taşı arasında kalan buğday tanesi sözünü beeğndin:)

babam okulumun bitmesini beklemek zorunda oldugumu söyledi ve katı kuralları vardır seneye yaza gelcekler bu sne bitiyo okulum ama oda iyi gitmiyo aklımı veeremiyorum bu arada üniversite son sınıftayım yasadıgım şehirde bi ünide okumk zorunda bırakıldım onun şehrine gtmeyi çok istemiştim ama tercihlerimde bile özgürlk hakkım yoktu evlilik ancak 2011 de olabilir maddi konularda var tabi o çalışıyo ama benimde çalışmm lazım onun işi iyi hatta yanında bana blie iş ayarladı ama gidilmiyo işte hoş karşılanmadıgı için zor yaa çekilmez oluyo 3sene bittii varlığı bile bni mutlu ediyo sevgisi ayakta tutuyo ama uzakta ve ben dayanamıyorum onsuzluğa yanyana iki sevgili görsem sanki inatmış gibi gelio bana yakın arkadasımdan bile soğudum ya sevgilisinin yanına gder bide anltır (belki mutluluğunu paylaşıyo ama bn yanlış kişiyim bnle paylaşmasın ( nefret ettim herseyden artık hiç bişey bna tat vermiyo hersey boş kimsede anlamıyo tabii internettn gördgm zman yetindgmi sanıyolar flan ateş düştüğü yeri yakıo yani baskalrı sadce izler :çok üzgünüm:senağlama

DestinaX canım hepimiz aynı dönemlerden geçiyoruz.birbirimizi en ii yine kendimiz anlarız.cidden hiç kolay değil aynı şehirde olmamak.sadece sabır dilemek gerekiyo canım seviyoruz ve kavuşmayı beklioruz işte ...

selam canlarımm ben geldimm.pınarım aroram allah kavuştursun sevdiklerinize yolladınız sizde askere.ayşem az kaldı haftaya heyecan doruktaa delikafadulden
ayy ellerim titriyr aklıma geldikçe
ayşem yeni saç rengimi gördünmüü??
yoo çiçeğim nerdeee

sevda , özlem çekmeyen anlamazzz :teselli:

Ayy ben çok büyük bi pot kırdım kızlar yardım mafoldumben
Az önce sevdiğimin annesiyle konuşurken, annesi ona ulaşabileceğimiz bi numara var mı dedi, ben de numarayı verdim, bizimki numara yok demiş, ben aramadan ulaşamazsınız demiş, bi de onları akşam 1 kez arıyormuş, biz günde 3-4 defa görüşüyoruz bunu da söylemiş bulundum.. Sesi değişti kadıncağızın.. Off of mafoldumben

hayırlı yolculuklar şimdiden mervecim.ayşecim albüme yeni fotolar ekledim ordan bakabilirsin saçıma.aroracım olur böyle şeyler takma kafana

ben geldim.
dün gönderdim nişanlımı. izmire otogara ben kız kardşi ve amca oğlu götürdük.
öyle zorduki ondan ayrılmak.
sımsıkı sarıldı.. hıçkıra hıçkıra ağladık.. çok özledim onu.. nasıl dayanıcam bilmiyorum.mafoldumben
2 saat dönüş yolunda durmadan ağladım..senağlama bütün gece uyuyamadım diyebilirm.
liseden bi arkdşımızda aynı yere gidiyodu. beraber gittiler. o telefonunu almış yanına.
1-2 saatte 1 msjlaştık. durumunu bildirdi. dün saat 22:00 da, gece 1de, gece 3buçukta ve sabah 9 da konuştuk 10ar dk hep.öyle iyi geldiki sesini duymak.:teselli: sonra bide 11 de aradı. artık teslim olucam birazdan otobüse binip gidiyorum diye. telefonu kapattıktan sora çok ağladım.mafoldumben
çok özledim onumafoldumben
sabahtan beri ot gibiyim. boş boş dolaşıyorum evde.
17 ağustosta sülüs aldı. ogün başlıyomuş askerlik.
yani şafak 457turkbayragi
allahım şafağın bittiği günüde göstersin inş.:Saruboceq:

Artık kıvıracak bir şekilde.. Ben bi pok yidim temizlemesi sana düştü diyeceğim telefonda kaydirigubbakcemile3

memleketteyim bee ablaaa kaçgündür yazıyorm hiç okumamışsın yane
7-8 gün oldu
:kedi: alla alla gözümden kaçmış demekki

gerçeklere hoşgeldi annesi babası
bence çok iyi olmuş
hiç bozulmasınlar sen onun sevdiğisin :dilcikar:

başladın ya çiçeğim biter göreceksin
allah kavuştursun tez zamanda

Allah kavuştursun canım turkbayragi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…