Sevdiğini özleyenler buyurun

benim aşkımda askerdi 2 ay oldu bitii çok zor bi yerdi şırrnakta askerdi 15 ayı nasl geçirdim bi ALlah bilir ama yine kavusamdım ki ayrı şehirlerdeyiz herzaman gleemiyo be zaten gidemiyorum okadar çok özledim ki odaz öyle özlemek deyince içimde kocaman bi yara var sanki acımaya baslıyo ağlamamk için tutuyorum kendimi kaç ay oldu internetten görebildim sadece ama ozmanda bilgisyarı flan parçalyasım geliyo dayanamıyorum anlayan yok hiç o orda ben burda ama Allah öyle bi sevgi verdiki nelere katlandık ALLAH BUTUN SVENLERİ KAVUSTURSUN BİR ÖMÜR MUTLULUK VERSİN HATTA ÖBÜR DÜNYADA BİLE AYIRMASIN NOLURRmafoldumben:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

pınarrr ailen oğuzu bilmiyor değilmi
yemin törenine gidebilecekmisin

annem bilio ama gonderecegını sanmıyorum
kacarım bende delikafadulden
ablacım , kızlar ben gidiyorum
anneme yardım edeyim yemek yapcaz
bnde ogrenıyorum yavastan
opuyorum hepiniziii opuyorumnanaktan
canlarım benimm
Şeniz Şeniz Şeniz

benim aşkımda askerdi 2 ay oldu bitii çok zor bi yerdi şırrnakta askerdi 15 ayı nasl geçirdim bi ALlah bilir ama yine kavusamdım ki ayrı şehirlerdeyiz herzaman gleemiyo be zaten gidemiyorum okadar çok özledim ki odaz öyle özlemek deyince içimde kocaman bi yara var sanki acımaya baslıyo ağlamamk için tutuyorum kendimi kaç ay oldu internetten görebildim sadece ama ozmanda bilgisyarı flan parçalyasım geliyo dayanamıyorum anlayan yok hiç o orda ben burda ama Allah öyle bi sevgi verdiki nelere katlandık ALLAH BUTUN SVENLERİ KAVUSTURSUN BİR ÖMÜR MUTLULUK VERSİN HATTA ÖBÜR DÜNYADA BİLE AYIRMASIN NOLURRmafoldumben:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

yavrum neden evlenmiyorsunuz mafoldumben
Şeniz demek iki değirmen taşı arasında kalan buğday tanesi sözünü beeğndin:)

selam canlarımm ben geldimm.pınarım aroram allah kavuştursun sevdiklerinize yolladınız sizde askere.ayşem az kaldı haftaya heyecan doruktaa delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…