Sevdiğini özleyenler buyurun

Sağol gizemcim, çok ii geçti sınavım büyük ihtimalle geçtim :))
Pazar gecesi gidiyorum ablam, bilet bulamadım ya

bende geldimm opuyorumnanaktan

Aroram sevdicegin benim memlekette mi simdi? Ah ahh.. cok özledim Malatya'yı :asigim:

kızlar bu arada askımla dün telefonda yaklasık 1 - 1 bucuk saat konustuk, bizim dügün muhtemelen Mayıs/Haziran gibi olacak Allah izin verirse, askım uzatmaya gerek yok diyor bekleyemem Ekime kadar diyor, bakalım simdi aralıkta dil kursuna giderse dügünümüz mayıs gibi olacak insallah. bende yardım edicem tabi kurs olayında :asigim: zemuszemus

Hevin, gözün aytın bitanem :)) Ahh ah ben de görebilecek miyim acaba o günleri :))
Senin memleketinde balım, ekimde ben de gideceğim :)

Hevin, gözün aytın bitanem :)) Ahh ah ben de görebilecek miyim acaba o günleri :))
Senin memleketinde balım, ekimde ben de gideceğim :)

Daha tam belli degil kuzum, ama öyle istiyoruz bakalım hayırlısı :asigim:
Darısı sizlerin basına insallah, daha beraber kına gecelerimizi yapıcaz hem burda :dance:
Canım benim hic ama hic kafana takma yeri iyi mi kötü mü nasıldır vs diye, hic korkulacak bir yer degil Malatya :asigim:
Ekimde sende gidiyorsun demek ah ahh benide al yanına bitanem

Ablusumm opuyorumnanaktan
sonunda gördüm bende o kurabiyeleri, ablam o tontis yüzlü var ya ikinci resimdeki cok tatlı ya kesinlikle yaptır derim süper bisey zemuszemus

Hayırlısı canım her şeyin hayırlısı.. Kına gecesi mii ben ağlarım ama dayanamam öyle duygusal sahnelere mafoldumben

Gel bebeğim seni de götüreyim, maaalatya maaalatya bulunmaz eşin tey tey tey :teytey:

gönüllerii doldurur ayva günesiii tey teyy :dance:

kuzum ya valla sen gidiceksin ya Ekimde, kalbim seninle olcak emin ol Malatyama benden selam söyle :a015:
Aralıkta ordaydım ama cok özledim yine, Ablam Enistem yegenlerim, Dayım kuzenlerim hepsi orda, bide babamın mezarı mafoldumben

Bu arada bizim tam bir saatimiz kaldı, acıkmadım hic ama cok susadım ya, Allahım yardımcımız olsun, oruclarımızı kabul etsin :Saruboceq:

Bana müsade canlarım, aksam ugramaya calısırım olmazsa yarın burdayım insallah opuyorumnanaktan

görüsürüzz

canlarımmmm aşkım tüm elbiselerini almış
ne güzel anlatıyordu:)
yanlız balolarda giyilen papyonlu kıyafeti sevememiş :)

2 gün oldu bugünle birlikte hala aramadı eşim,
çook özledim sesiniiisenağlama
nasıl geçicek bu günlerr nasıll :çok üzgünüm:
yüreğim cançekişiyor onsuz
ne olur ne olurrrrr sesini duyiim bugün bitmeden,
28 inde yemin töreni var gidices az kaldı
ona umutlanıyorumm,görcem diyeee :çok üzgünüm:

ah bitanemmmm
inan bana hepimiz aynı olduk
zamanla azalacak
:teselli:

kızlar benı unutmayın hemiiiiiii benpek ugrayamıyom dugun telasından bıde ramazan geldı ordan oraya kosturuyorum ama hepınızı cok ozledım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…