- 14 Temmuz 2008
- 1.753
- 280
- 163
- 41
canım hoşgeldin nasılsınŞeniz
ayy çok özledimmm :jeyyar:
bebeğim arayı açma böyleneysem guzeller safagınz az kalsın tez bıtsın ben yatmaya gıdıyorum ıyı geceler sevıyorum sızlerı sevgı pıtırcıklarım
hoşbulduk ablacm ŞenizŞeniz
vayyy kocişin resmini de eklermşş yerimseniben
ayyy duygulndm yemnle :kedi: sevglm askere gtsn bnde eklycem :lepi:
ıyıyım guzeller guzelı sen nasılsın kusura bakma yenı farkettım yazdıgını
reis kötü oldum be..aşkımı yaşadım hee((kurban olurum oda böle giyiyo anam bi yakışıyoki...
benım dugunum ablacım ya ekımın 7sınde kınam var dugun kayserıde olacagı ıcın 10ununda olcak nısanlım hakkarıde aılesı kayserıde burdakı ısler mecbur bana kaldı ceyızdekı eksklerle bı de oraya gonderecegım esyalarla ugrasyıyorum sen neler yapıosun
tamam bal aplammmmmmmmmmmmm gelmemmı hıcccccccccc ruyanda enıstemızı gor kızlar sızde gorunnnnnnn enıstelerı ruyanızda
tamam bal aplammmmmmmmmmmmm gelmemmı hıcccccccccc ruyanda enıstemızı gor kızlar sızde gorunnnnnnn enıstelerı ruyanızda
:teytey: oğlan bizim kız bizimmmmohoo düğün yakın:teytey:kızımızı everiyoruz yakaydirigubbakcemile2kolay gelsin canım benim,bunlar çok zevkli telaşlar ama dimi:asigim:
benmki seneye ablacm :S
bu zmnlarda yani
amin bitanem..emin ol bundan daha güzel bi dua olamaz bizim için:)çünkü rüyada görmek bile bi lüks bizim için..hasretlik çekiyoruz kolaymı:gitme:
lmaz: lmaz:
benmki seneye ablacm :S
bu zmnlarda yani
yaw normalde içmiiiimmm ama niye yaktığım möömmmm
pati benimki gelcek kısmetse senin yolcu:gitme:
:jeyyar:vereliniortak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?