Sevdiğini özleyenler buyurun

deli bu çocuk yaaaa
çokkk sevindim çokkkkkkkk

canlarım benim çıkmam lazım, annemle oturiyim biraz, ne zamandır görüşemedikkkkk

duş alıp yatıcam sonra da uykusuzum çok...yarın görüşürüz güzeller, herkese öpücükler! :)
:teytey:

günaydın kızlar
nasılsınız bakalım
ben bugün işe başladım.iznim bitti.
nişanlımı çok özledim. dün 3 kere konuştuk. ve toplamda 45 dk falan ediyo. acımadı kontörlere.
burda birsürü pc var haftaya nete girebilirim dedi.hatta cam falanda açarsın dedi. nasıl sevindim anlatamam ya. aşkımı görcem inş. inş girebilir.opuyorumnanaktan
1hafta bitti...
Şafak 453

oyy ne güzel bir haber buuuu
bayağı konuşmuşsunuz pc olmasıda şans
çok sevindim senin adına hihoyyyt

oyy ne güzel bir haber buuuu
bayağı konuşmuşsunuz pc olmasıda şans
çok sevindim senin adına hihoyyyt

evet ya ben kndmi şartlamıştım ilk acemilikte hiç konuşamıcaz,sesini duyamıcam die ama gittiği günden beri günde 2-3 kere konuşuyoruz. ve şimdide onu görme ihtimalim var. inş görürüm. bide yüzük takabiliyolarmış ama sol parmağa. gelirken yüzüğümü getir dediopuyorumnanaktan

gerideki sayfaları okudum heppp........
mervecimmmmmm çok sevindim kuzummmm inş bi daha kötü şeyler yaşamazsınızz birbirinize iyi davranın oldumuuuuuuu yerimseniben
arora ayşecimm çok özletme kendinii :gitme:
nurcummmmmm senin haber de çok güselll sonunda bişiler olucakkk ;-)
vee ayşe ablaaaaaa nassunnnnnnn şafak da kalmamış pekk ne güsel yaa
ayrıcaa herkese selamlarrrrrrrrrrrrrrrrr sositososito

kızlar yine konuştum. az önce aradı.
tamda en yoğun oldğm sırada aradı. sürekli telefon çalışıyo. birini kapatıyorum,birini açıyorum. bi baktım napıyon fıstık dedi.:bbo: şaşırdım. ama çok mutlu oldumya.opuyorumnanaktan diğer telefonlar çalıyo ama tınlamıyorumkaydirigubbakcemile3

işte bu aşkkkk

işte bu aşkkkk

çok özlüyorum onu. masamda resmi var. dalıp dalıp gidiyorum arada.
her zaman fıstığım die başlar güne. yine öyle başladıopuyorumnanaktan
sanki evdeymişte yeni kalkmış gibi...
topuklarım su topladı diyodu.bugün acımıyomuş. sevindim. üzülüyodum canı acıyo die.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…