Sevdiğini özleyenler buyurun

delikafadulden delikafadulden
kim olsa dayanamaz 40 gün be kuzum opuyorumnanaktan

Aprilim hakkınızda hayırlısı olsun bitanem :Saruboceq:

Görüsürüz kızlar bana müsade

Hayırlı iftarlar herkese, bizim 1 saat 15 dk kaldı cokacimcoook

iftardan sonra bi dus alırım, annemi camiye götürürüm, eve gelir tv izler biseyler atıstırıp yatarım, yarın is var yine pff :umursamaz:
Orucluyken calısmak cok zor gercekten, Allah yardımcımız olsun :Saruboceq:

canlarımmm
annem babam halam burdaaaa
bir cenaze olmuş memlekette tanımıyorum
babamın halasının kızı imiş
ama bana yaradı
gelecem yine
şafak5

yaaaaaaaa 40 gün yok musun yaaaaaaaaaaa kafamçokkarıştı mafoldumbenmafoldumben

3G alalım sana biiiiiiizzzzzzzzz topikte para biriktirelimmm...
senağlama

Evet evet, konuşamasam da kendimi göstertirim size geceleri delikafadulden malum bi o saatte yalnız kalabiliyorum.. 1 ay boyunca gezdiricekler beni yine -tatlicadiarzu-

Evet evet, konuşamasam da kendimi göstertirim size geceleri delikafadulden malum bi o saatte yalnız kalabiliyorum.. 1 ay boyunca gezdiricekler beni yine -tatlicadiarzu-

internetli cep telefonu alalım sana :gitme:

Ya evet öyle gezdiriyorlar anneler kızları yanında komşu akraba :)) napalım, mutlu olsunlar diye geziyoz a.s

ahh teyzecim ahh sağol kaydirigubbakcemile3
kız çorluya gelirsen bağır bi ayşeee diye belki oralarda olurum da karşılaşırız -tatlicadiarzu-

ben seni görersem tanırım bi kerem dümbük, yanına gelirim, parolayı sülerim:
KK Aroraaa, Şifre malatya, Balık ziyafeti resimleri, Siyah oceli kız :roflol::roflol:

aa ablam gelmişş, nasısın ablacımmm :))
kendimi Alamanyalardan gelmiş gibi hissediyorum
fisfisfis

internetli cep telefonu alalım sana :gitme:

Ya evet öyle gezdiriyorlar anneler kızları yanında komşu akraba :)) napalım, mutlu olsunlar diye geziyoz a.s

aynen öyle canım, alıştım ben artık.. zati 40 yılda 1 gidiyorum.. gönülleri hoş olsun yeter ki...

evet evet internetli cep telefonuyla kk ya bağlanayım ben delikafadulden

ben seni görersem tanırım bi kerem dümbük, yanına gelirim, parolayı sülerim:
KK Aroraaa, Şifre malatya, Balık ziyafeti resimleri, Siyah oceli kız :roflol::roflol:

Allah seni dop etmeye delüüü delikafadulden

Ablam bi de bana sor 40 günü.. hem sizden uzak olcam hem sevdiğimden.. yazık bana benneyaptımki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…