Sevdiğini özleyenler buyurun

ablacım bnmm inan geçicekk...
bak bnm 400 günü bitti :1shok: koca 400 gün :1shok:
şuanda dah açok yeni yolladın sevidğini bii 1 ay daha geçsin inan daha rhaatlıcaksın :teselli:
sen allaha emanet ettin bekliyosunnn eniştedee sana kavuşmak için gün sayıyordurr...
senn moralini yüksek tut arayınca sürekli sevgi sözcükleri söle a.s. abide söler a.s. o zaman zaman nasıl geçer anlamazsınızzz ama dediğim gibi bu 1 ay daha zor gelebilir :teselli: hepimize zor geldi ilk ay zor gelmedi diyen yoktur Şeniz

ama moralini yüksek tut
biz paylaşçazz hepp aama sevdüğüne bleli etme ablacım a.s.
belli etmiyosundur zaten de neden se öle cümle kurdum :kedi:

iyiyim canım
geceki uzun muhabbetten sonra
sabah iyi kalkabilmişsin sen
kıskandım sizi :umursamaz:

ahh ablacım ahh yepmaa böleee sen de vardın muhabbette daha da güzeldii işte...
gece alarmımı kurdum annem rahatsız bu ara o untumuştur diye tlfnuda yanıma aldım yastığa ...
sarjı bitiyodu uyarıda çok titretiyo kapasan bile titreşim onu kapayamıyorumm...
nesee gece titriiyoo uyarı (ama titrediğini ilk anlamadım) kalktım bakındım neden uyandım acaba hesabı :kaydirigubbakcemile3:
sonraa ablam karşı yataktan baktıı saatte baktım 4 mü diye 3:12 amann yat hadi dedim sonra gene aynı oldu 3:25 3:37 ....
en sonundaaa 3:42 oldu uyumaym dedi yaru uyuyo yarı uyanıkk durdummm kii gene titrediii benn bii zıpladım noluyoo beee diye :kaydirigubbakcemile3: :kaydirigubbakcemile3:

ama ablam uyuyodu sonra kalktım sahura :zemuszemus:
yaa ben kg verceğime 1 kg aldım yaaa mafoldumben gece yemekten :gitme:

sabahta gazoşumu (gamze ablamın adı) doktora gitçekti annemleee ses yaptılarrr azcıkkk bendeeeeeeeeee ses yapmayınn diyee bağırdım :kötükedihüso:
sorna yarım saat geçtii bi içeri gittim ölee oturuyolarr NAPIYONUZ dedim SEN UYANMA DİYE GÜRÜLTÜ YAPMALIM DİYE OTURDUK GİTCEĞİMİZ SAATİ B EKLİYORUZ 15 DK YA ÇIKARIZ dediii :delikafadulden: :kaydirigubbakcemile3:

9 buçukta uyandm :CüvCüv:
çok konuştum galiba :sosito:

Son düzenleme:
inşalllllllllahhhhhhhh güzelim benmmm burda kafanızı şişrcem bi tonnn artık...:gitme:

öleee şey miii olurrrrr :benneyaptımki:

benim gazozum hasta mafoldumben
ben aboşla ilgilenmem gerek
gene gelirim öpüyorum tek tekkk Şeniz Şeniz

ayşe ablaa ewt babam zaten tutamaz devam lı ilaçları var annemde öle ..
ablamda işte tutuyoduu rhaatsızlandı ilaç içiyor şuanda

geçmiş olsun canım
kendine iyi bak

ya bebeim ona kıyabilirmyim hiçç o zaten çok zor durumda alışamıo galiba...sesi hep karşılık versem ağlııcakk(hep ii olmaya çalışıorum kendimi tutyorum)...bide hasta olmuşşş bu denzci ya gecen gn dalgıç seçmeleri için denize falan gtrdüler hasta olmuş şimdi...balık adam olarak seçmişler işte ama...hiiçç kıyamıorum...neyse dün olan olayı anltyıım mı size....şimdi benm paşa beni arıo güzel güzel birliğe ilk teslim olduu gn dahi aradı....neyse gecen gn yine konuştuk akşam 7 gbi bana dediki...ben akşam arıyım evden rahat konuşalım olmaz mı...tamam dedik kapttık...akşam bekle allah bekle aramdı...ertesi gn...annesi beni aradı napıosun die..onları gece aramış 2 de...ben başladım üzülmeye beni nie aramadı noldu acaba...ksin uyandrmamak için aramdı ....söz verdi aramadı nasıl kızdım ona küstm kendi kendime....sonra butun gn bekledim gene sabırla gece 00:55 de galiba aradı 20 dk konuştuk ama küsermym ben ona sesini duynca herşey gecio(üzermym balımı)mafoldumben...neyse sabah yine aramış 7 gbi ben salak duymamışım aptal öküz ben.....hemde yastımın altında telefn ....gümbür gümbür bi müzik ama nasıl olduda duymadm ne malım yaa.....şimdi iboda hasret kaldımı dinlyrum habire...ofise gelrken son ses açtım ağlaya ağlaya geldim arabada....

şiştt acıklı müzikler dinlemek yok
cıstak cıstak şeyler dinle
hem yine arar nasılsa üzme kendini
iyi olsun yeter

ALLAHIM bütün asker yolu bekleyenleere sabır versin....evet o iyi olsun tek...diorum aklın raht olsun....ben iyiyimm herşy yolunda die ama iştee...bu arada ben zübeyde canım senn ismn??

Canımsın ya ne diyim ben.:1hug:
Bilirim çok zor günlerdir insan kendi kendini yer durur.
Sen yine iyisin ben kafamda yazar sonrada kendi yazdıklarıma inanır az çektirmezdim sevdiğime.Gerçi geçti mi diceksin hala öleyim buda benim huyum sanırım.Sabır canım herşey geldikten sonra çok güzel olucak buna inan ve moralini yüksek tut.

ablacmm ama bölee yapppmaaaa lmaz: lmaz:
tabikii kıyamazsınn ....
hem üzme kendiniii bii bilsen ben neler yaptımm saydıkalrının 100 katıı olruum vallaaa...
tleefon vardı götürmüştü 2 dk bir msj haber veriyorr ayarladım... saat 3 5 nöbeti vardı saat 2 :40 gibi uyandım 3 gibi uyumuşum msj atmışşş 6-7 taneee ben salak duymaaa tekrar hatırlatıcıları saat 7 bçukta duydummm bana ne demeliii :sinifsinif:
o yüzdenn sıkma kendini bilir sevdiğin uyuduğunu
ordaa rahat değillerkiii söz verdiklerii an arıyamazlarrr lmaz:
bende çok kızdım söz veriyon aramıyon cart curt sevdiğimide üzdüm!!! hala üzmeye devam ediyorum :mymeka: bak bu konuda ayşe ablam hep oklavasnı kaldırır kızar banaa haklıda!!!!!

ama uslanmıyorum... ama senn sevdiğine kaşı çok iyisinnn bu söz verdi armaadılara takmaaa elinde olsaaa her an seni aarar..
ilk aylar hasta olaiblir her asker alışamaz ilk :teselli:
üzme hiç kendini 1 ay daha geçsin bak nasıl gircek herşey yoluna bak gör ablacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…