vuuuuuuuu barıştınız mı hadi hayırlısı...uzun sredr yoktum da bilmiorum gelişmleri....bu arada şafak kapı gbi....452....:a015:
senem81 hoş elldinnnnn
hilal'ım cnm çok seivndim bende 200 lerden düştünn :teytey:
oyyy oyyy kimler gelmiş a.s.
günaydınlarrrrr :zemuszemus:
ayşee ablam sarissa ablamm burdyaım ben komudanım :kaydirigubbakcemile3:
nasılsın iyi misin?
ayy minikk ördişimm aynı anda yazmışızzz napıım hep iki göz iki çeşme durumu....nasıl geccek buu 452 gnn:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
iyiyim canım
geceki uzun muhabbetten sonra
sabah iyi kalkabilmişsin sen
kıskandım sizi :umursamaz:
oy kıyamam Allah kavuştursun
su gibi akıp geçsin inşallah
haklsıın ablam zararlıı koymam genelde de uyanmasınlar diyee ablamda rahatsızz o yüzden onlara kıyamadım :1hug:
:)
inşalllllllllahhhhhhhh güzelim benmmm burda kafanızı şişrcem bi tonnn artık...:gitme:
öleee şey miii olurrrrr :benneyaptımki:
benim gazozum hasta mafoldumben
ben aboşla ilgilenmem gerek
gene gelirim öpüyorum tek tekkk Şeniz Şeniz
ayşe ablaa ewt babam zaten tutamaz devam lı ilaçları var annemde öle ..
ablamda işte tutuyoduu rhaatsızlandı ilaç içiyor şuanda
ablacım bnmm inan geçicekk...
bak bnm 400 günü bitti :1shok: koca 400 gün :1shok:
şuanda dah açok yeni yolladın sevidğini bii 1 ay daha geçsin inan daha rhaatlıcaksın :teselli:
sen allaha emanet ettin bekliyosunnn eniştedee sana kavuşmak için gün sayıyordurr...
senn moralini yüksek tut arayınca sürekli sevgi sözcükleri söle a.s. abide söler a.s. o zaman zaman nasıl geçer anlamazsınızzz ama dediğim gibi bu 1 ay daha zor gelebilir :teselli: hepimize zor geldi ilk ay zor gelmedi diyen yoktur Şeniz
ama moralini yüksek tut
biz paylaşçazz hepp aama sevdüğüne bleli etme ablacım a.s.
belli etmiyosundur zaten de neden se öle cümle kurdum :kedi:
ya bebeim ona kıyabilirmyim hiçç o zaten çok zor durumda alışamıo galiba...sesi hep karşılık versem ağlııcakk(hep ii olmaya çalışıorum kendimi tutyorum)...bide hasta olmuşşş bu denzci ya gecen gn dalgıç seçmeleri için denize falan gtrdüler hasta olmuş şimdi...balık adam olarak seçmişler işte ama...hiiçç kıyamıorum...neyse dün olan olayı anltyıım mı size....şimdi benm paşa beni arıo güzel güzel birliğe ilk teslim olduu gn dahi aradı....neyse gecen gn yine konuştuk akşam 7 gbi bana dediki...ben akşam arıyım evden rahat konuşalım olmaz mı...tamam dedik kapttık...akşam bekle allah bekle aramdı...ertesi gn...annesi beni aradı napıosun die..onları gece aramış 2 de...ben başladım üzülmeye beni nie aramadı noldu acaba...ksin uyandrmamak için aramdı ....söz verdi aramadı nasıl kızdım ona küstm kendi kendime....sonra butun gn bekledim gene sabırla gece 00:55 de galiba aradı 20 dk konuştuk ama küsermym ben ona sesini duynca herşey gecio(üzermym balımı)mafoldumben...neyse sabah yine aramış 7 gbi ben salak duymamışım aptal öküz ben.....hemde yastımın altında telefn ....gümbür gümbür bi müzik ama nasıl olduda duymadm ne malım yaa.....şimdi iboda hasret kaldımı dinlyrum habire...ofise gelrken son ses açtım ağlaya ağlaya geldim arabada....
ya bebeim ona kıyabilirmyim hiçç o zaten çok zor durumda alışamıo galiba...sesi hep karşılık versem ağlııcakk(hep ii olmaya çalışıorum kendimi tutyorum)...bide hasta olmuşşş bu denzci ya gecen gn dalgıç seçmeleri için denize falan gtrdüler hasta olmuş şimdi...balık adam olarak seçmişler işte ama...hiiçç kıyamıorum...neyse dün olan olayı anltyıım mı size....şimdi benm paşa beni arıo güzel güzel birliğe ilk teslim olduu gn dahi aradı....neyse gecen gn yine konuştuk akşam 7 gbi bana dediki...ben akşam arıyım evden rahat konuşalım olmaz mı...tamam dedik kapttık...akşam bekle allah bekle aramdı...ertesi gn...annesi beni aradı napıosun die..onları gece aramış 2 de...ben başladım üzülmeye beni nie aramadı noldu acaba...ksin uyandrmamak için aramdı ....söz verdi aramadı nasıl kızdım ona küstm kendi kendime....sonra butun gn bekledim gene sabırla gece 00:55 de galiba aradı 20 dk konuştuk ama küsermym ben ona sesini duynca herşey gecio(üzermym balımı)mafoldumben...neyse sabah yine aramış 7 gbi ben salak duymamışım aptal öküz ben.....hemde yastımın altında telefn ....gümbür gümbür bi müzik ama nasıl olduda duymadm ne malım yaa.....şimdi iboda hasret kaldımı dinlyrum habire...ofise gelrken son ses açtım ağlaya ağlaya geldim arabada....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?