Sevdiğini özleyenler buyurun

Aradııııııııııııııııııııııııııııı Şımdııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı konuŞtukkkkkkkkk lupppppppppppppppppppppppppppppıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı

cıgggııııdııcıgggggggggggggggg çok mutlu oldumm yaaaa.....şimdi yemeğe gttii...tahmn etmişşş bu kız uyuyo uyanınca kendine ne kızar demişşş ....alllahm yaa ayşeceiğimmm iskenderun da benim sevdiceğim

:lepi: :lepi: kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
çok güsellll yaa sevenler mutlu olsunnn :sm_cool: :sm_cool:

gözün aydın canım:)
güzelmiş yeri
gidersin bee ankaradan ziyaretine

ALLAHIM bütün asker yolu bekleyenleere sabır versin....evet o iyi olsun tek...diorum aklın raht olsun....ben iyiyimm herşy yolunda die ama iştee...bu arada ben zübeyde canım senn ismn??
canım benim benim eşimde iskenderunda yeni gitti seninki de mi geçen hafta gitti yerimseniben
Allah kavuştursun canım

Son düzenleme:
gözün aydın canım:)
güzelmiş yeri
gidersin bee ankaradan ziyaretine

ayşe ablacımmmm gtmeye giderim de daha acemi brliği yaa hele bi usta birliğine gecsn o zman artık inşalllahhh... bide ben yemin törenine gtmek istyrum babama söledikk ama babamn pek gönlü yokk çnkü nişanlı veya sözlü değiliz ya babam pek uygun olmaz dio secdiğimn annesi babasıyla gtcem orda kalıncak vs....babamı a anlıorum ama çok da gtmek istyrum napcazzzzzzz

okul derken?
meb den bahsediyorsan yasak elbette
siyah olması bir şey değiştirmez
ama mülakat iiçin soruyorsan elbette yasak değil

babn ikna edilecek gibi değilse kırma bence
nasılsa dağıtım iznine gelecek
bir iki gün sonra görmüş olursun

canım benim benim eşimde iskenderunda yeni gitti seninki de mi geçen hafta gitti yerimseniben
Allah kavuştursun canım

:lepi: :lepi: kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
çok güsellll yaa sevenler mutlu olsunnn :sm_cool: :sm_cool:

sağolll meleimmmmmmmmmmmm senin adı neydi cicişimmm sen de mi bekliyosun bekliyosan nerde seninküüüü???şafak kaççç????(mutlu oldum ya sapııtımm)):asigim:

okul derken?
meb den bahsediyorsan yasak elbette
siyah olması bir şey değiştirmez
ama mülakat iiçin soruyorsan elbette yasak değil

okul için sormuştum.mülakatta siyahı giycem zaten.
pantolon fln almam lazımm normalde giymiyrm çünkü
sen neler giyiyosun okulda :)) fikir olsn diye sorduyrm
napcagımı şaşırıyorum da stok mu yapsam şimdidenkaydirigubbakcemile3

babn ikna edilecek gibi değilse kırma bence
nasılsa dağıtım iznine gelecek
bir iki gün sonra görmüş olursun

evet...zaten sıkmıycam çok cünkü çok ısrar ettğim zaman gnülsz olduklarında mutlaka bişiler yolunda gtmyo....ben de ıstyrum rızaları oldun...evet o gelicek inşallah dağıtım izni verrlerse...hem yemn törenine gtmessem yıl içerisinde gnü birlik kendi kardeşimle grmeye giderim tabii ankaraya çıkmasssa bide ankara olursaaaaaaaaaaaaaa alllllllllllaaaaaaaaaaaahh derim ozmannnnnkaydirigubbakcemile2

sağolll meleimmmmmmmmmmmm senin adı neydi cicişimmm sen de mi bekliyosun bekliyosan nerde seninküüüü???şafak kaççç????(mutlu oldum ya sapııtımm)):asigim:

ayşenur merve cnm adımm.benimkisi geleli 3ayı geçti bitirdik biz 15 ayı
hala burdayım ama kopamadımm
inşşş senin de bitirdiğini görücezzz kaçmak yok burdannlmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…