tekrar ben geldimm nilayımmm hoş geldin gördüms eni a.s.
Aradııııııııııııııııııııııııııııı Şİmdİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ konuŞtukkkkkkkkk lupppppppppppppppppppppppppppppİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ
cıgggııııdııcıgggggggggggggggg çok mutlu oldumm yaaaa.....şimdi yemeğe gttii...tahmn etmişşş bu kız uyuyo uyanınca kendine ne kızar demişşş ....alllahm yaa ayşeceiğimmm iskenderun da benim sevdiceğim
günaydın herkeslereeeeeeeee canlarıııııııııım a.s.
canım benim benim eşimde iskenderunda yeni gitti seninki de mi geçen hafta gitti yerimsenibenALLAHIM bütün asker yolu bekleyenleere sabır versin....evet o iyi olsun tek...diorum aklın raht olsun....ben iyiyimm herşy yolunda die ama iştee...bu arada ben zübeyde canım senn ismn??
günaydın cicim
mülakat ne zaman canım
gözün aydın canım:)
güzelmiş yeri
gidersin bee ankaradan ziyaretine
kız daha yeni gönderdik ya seni
niye geldin
ayşe ablacımmmm gtmeye giderim de daha acemi brliği yaa hele bi usta birliğine gecsn o zman artık inşalllahhh... bide ben yemin törenine gtmek istyrum babama söledikk ama babamn pek gönlü yokk çnkü nişanlı veya sözlü değiliz ya babam pek uygun olmaz dio secdiğimn annesi babasıyla gtcem orda kalıncak vs....babamı a anlıorum ama çok da gtmek istyrum napcazzzzzzz
canım benim benim eşimde iskenderunda yeni gitti seninki de mi geçen hafta gitti yerimseniben
Allah kavuştursun canım
:lepi: :lepi: kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
çok güsellll yaa sevenler mutlu olsunnn :sm_cool: :sm_cool:
canım benim benim eşimde iskenderunda yeni gitti seninki de mi geçen hafta gitti yerimseniben
Allah kavuştursun canım
okul derken?
meb den bahsediyorsan yasak elbette
siyah olması bir şey değiştirmez
ama mülakat iiçin soruyorsan elbette yasak değil
babn ikna edilecek gibi değilse kırma bence
nasılsa dağıtım iznine gelecek
bir iki gün sonra görmüş olursun
sağolll meleimmmmmmmmmmmm senin adı neydi cicişimmm sen de mi bekliyosun bekliyosan nerde seninküüüü???şafak kaççç????(mutlu oldum ya sapııtımm)):asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?