Sevdiğini özleyenler buyurun

gecmiş olsun cnm dikkat et kendine bari

charmm mıracle zybd naber ne var ne yokk =)

cok sukur canım nolsun, oturmus dusunuyoruz ve haber beklıyoruz ıste..
Benımkı bu saatten sonra aramaz gercı, yarına kaldı sanırımm..

kötüyüm çok kötüyümm

nolur sesini duyyuyuım kızlar dua edin nolurrr

tvde cizreyi gösterdiler bi olaylar biseyler varmıs 2 gundur sesini duymadım bu 3.gun dayanamıorum

bende 2 gundur sesını duyamıyorum.... kotu bırsey oldugunu dusunmuyorum suan ıcın..
Ama gelecekten korkuyorum ben...

bende 2 gundur sesını duyamıyorum.... kotu bırsey oldugunu dusunmuyorum suan ıcın..
Ama gelecekten korkuyorum ben... [/B][/QUOTE]

bende gelecekten korkuyorum allahım yaaa off uyuyup uynasam gecse keske yaaa

Daha önceden sana ulaştığı ankesörlü telefon numarası varsa elınde ordan arıyabılırsın..
Bu acil bi durum ssnucda cok merak edıyosunn sorun olcagını sanmıorum :S:S

ya ben bikere öle yaptım ilk gittiginde komutan kızmıstı ona sora dediki bidaha asla ben aramadan beni aramayın annemlerede söle dedi simdi elim kolum baglı bekliorum

ya bide bnm psikolojim neden bozuldu bugun topcleri okuodum asker bekleyenler die bi topic bakıyım bi zaman gecsin die dedim okuyorum öle kzızın birinin 3.5 sene önce sevgilisi şehit olmuş onu yazmış ben onu okudugumdan beri kopuk durumdayım bide haberlerde cizre die duuyunca hepten gittim hiç ii diilim bugun

bende gelecekten korkuyorum allahım yaaa off uyuyup uynasam gecse keske yaaa
Allah korusun dıyecek baska söz bulamıyorum elımız kolumuz baglı ıste..
of yollarda mayın falan patlıomus simdi son dakka haberlerine bakıorumda allahım sen koru yarabbim nolur

BU haber de gordugun mayın cukurca da mı ? eltım soyled sımdı telefondan ? aynı habermı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…