ya c.tesiden beri konuşmuyorum eşeklik yaptım kırıldı biliyorum...
bi şekilde sorun çıkıyor bu ara...
bi de şubatla martta böle olmuştuu şimdidee bölee...
noluyoo bilmiyorum yaaa mafoldumben
ben 1 senedir bi rahatsızlık geçiriyorum hatta bezede oluştu boynumdannn
boynumdan kolumdan kas spazmı geçiriyorum en son bacağımdan geçirmiştim tekrar boynumlaa kolumda ağrıları oldu şimdii ...
hastaneyedee gittim kaç keree...
nedeni ÜZÜNTÜ STRES SIKINTI HEYECAN... bu duyguları yoğun yaşayıncaa bu oluyomuş bende :gitme:
tvde cizreyi gösterdiler bi olaylar biseyler varmıs 2 gundur sesini duymadım bu 3.gun dayanamıorum
Askeriyenin numarası yokmu cnm ??-tatlicadiarzu-
charmm mıracle zybd naber ne var ne yokk =)
kötüyüm çok kötüyümm
nolur sesini duyyuyuım kızlar dua edin nolurrr
tvde cizreyi gösterdiler bi olaylar biseyler varmıs 2 gundur sesini duymadım bu 3.gun dayanamıorum
hayır cnm yok arasa hemen sorcam bana bi numara vermedi sadece ankesörlü teller var onlardanda nasıl ulascam ki
hayır cnm yok arasa hemen sorcam bana bi numara vermedi sadece ankesörlü teller var onlardanda nasıl ulascam ki
Daha önceden sana ulaştığı ankesörlü telefon numarası varsa elınde ordan arıyabılırsın..
Bu acil bi durum ssnucda cok merak edıyosunn sorun olcagını sanmıorum :S:S
ya ben bikere öle yaptım ilk gittiginde komutan kızmıstı ona sora dediki bidaha asla ben aramadan beni aramayın annemlerede söle dedi simdi elim kolum baglı bekliorum
canlar soğukkanlı olun lütfen allah büyüktür rabbim koruyor hepsini endişe etmeyin..
Allah korusun dıyecek baska söz bulamıyorum elımız kolumuz baglı ıste..bende gelecekten korkuyorum allahım yaaa off uyuyup uynasam gecse keske yaaa
of yollarda mayın falan patlıomus simdi son dakka haberlerine bakıorumda allahım sen koru yarabbim nolur
Allah korusun dıyecek baska söz bulamıyorum elımız kolumuz baglı ıste..
BU haber de gordugun mayın cukurca da mı ? eltım soyled sımdı telefondan ? aynı habermı ?
canlarım benim,
gönüllerinizi ferah tutun...
her biri sapasağlam dönecek sizlere...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?