Sevdiğini özleyenler buyurun

ya 3 gun oldu hiçmi vakit bulamadı aramak için gecenlerde aramıycam seninle konusmaıorum bogazım dugumlenio demişti acaba oyusden mi aramıo

yavrum bak biz 5 yıllık evliyiz
mustafa annesinin mezarında 1 kere ağlamıştı
onun dışında hiç görmemiştim
taki askere gidene kadar
askerlik çok farklı
senin sesin ona ilaç gibi gelir
ama inan arayamamıştır

ya 3 gun oldu hiçmi vakit bulamadı aramak için gecenlerde aramıycam seninle konusmaıorum bogazım dugumlenio demişti acaba oyusden mi aramıo

o da olabilir denizcim ya,
ilk zamanlar düğüm düğüm olur hakkaten...

bizim hiç telefonda konuşma kültürümüz yoktu. zaten koca gün beraberdik, sadece mesajlaşmalar vardı. ama asker olunca, konuşmak nasıl bir duyguymuş onu öğrendim mesela...ilk zamanlar çok yadırgadık. konuşacak konu bulamıyorduk, özledim özledim çok özledim...den başka birşey yok, bu da inanılmaz zor gelir, çok ağır bir duygudur iyi bilirim.
aramamak istemesi inan ki haklıdır ama arar yine de merak etme sen. =) dayanamaz yani =)
:teselli:

şimdi dayanamayıp annesini aradım annesiylede konusmamaıs ama babasıyla konusmus 2 dk ama dün nöbet falan tutmuş herlde yorgun ama babasını arıosa benide arayabilir yani

zaten o özledim dedikçe ben aglıorum kıyamıorum ona

Neyse tamam artık aglamayı bıtırelım yav... onumuzde kısa gıbı gorunen uzun bı zaman var..
Dagıtalım bıraz kafayı baska konular acalım...

Yafru kuşlarımmmm hadi iyi şeylerden bahseedelimm =))

Kızlar ya ben hesaplıyorum 2gün sonra 199
Aşkıma sorarsan bugun 182

Tabı 10gunluk ıznı kaldı onu kullanmıycak felan ama nebılıyım..bende onunkı gıbımı saycam acaba..
Takvım yapıcam da karar veremedım el atıb bi =)

Merve benım esımde bana farklı soyluyo safaı ıcımden onunkını saymak gelıyo ama fazla olsun da az olmasın dıyorum o yuzden kendımınkını sayıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…