Sevdiğini özleyenler buyurun

ya cnm zaten cok cok ii gecinenden korkcaksın arada kavgalar küsmeler barısmalar olmalı bence

klava: ahhh ahhh çok kızdım

ya cnm zaten cok cok ii gecinenden korkcaksın arada kavgalar küsmeler barısmalar olmalı bence

Herseye he dıyen zaten bılkı senınle pek ılgılenmıyordur, hersey guzel gıdıyorsa bılkı altında bıseyler yatıyordur...
Haklısın... tartısmalar , kıskanmalar bıle olsa, ufak seyler oluyorsa onemsenıyorsundur bence ..

Hayırdır canım neyın var ?
:teselli:

yaa c.tesi den beri konuşmuyoruz mafoldumben
vee ben onu kırdığıma eminim mafoldumben
ve vee vee... mafoldumben

bu ay nedense hep bi tartışma konusu çıkarıoyurm neden bilmiyorum yaaa :gitme:
şubatla mart ayında da böledik
temmuzla ağustos tadı böle olduk ama neden neden neden neden mafoldumben

noldu balımmm
anlat bakimmm:teselli:

bebeğim sana link verim
burdan başvuruyosun sana geliyor

Basvurdum zaten hayatım 2-3 gun oldu, edıtor barkot no gonderdı ptt den kontrol ettım daha gelmemıs ancak ,
kapıya kadar gelıyormu yoksa ptt ye mı gıdıp oradan alıyrosun onu anlamadım..

Son düzenleme:
Çoçuk pişman oldu heralde ablacımm baksana 3 gün içinde ne ekşınlar olmuşş..
Bu arada bizim kızda hastanelik tabii :S:S:s yazık sanıyoki sevgilisi sıkıldıda ayrıldı ..Gerçi sıkılmısda ayrıllmıs bide üstüne aldatmıs...

Şimdi kıza söleseler....Kız anlamazkı şuan cocugun her söyledıne ınancak durumda:S:S
Bugun pek mutluyduu...

yinee ağrılarım başladı mafoldumben

Allah Allah... sınırlerımız bozulmus olabılır canım, bazen sınırler lackalasınca ınsan ne yaptıgını bılmıyor...
ama yınede uzmemeye dıkkat etmelı tabı...

Mesela ben esımı yolculamaya bı kac gun kala en ufak seylere bıle guluyordum bı de bı gulme tutuyordu ne yapsam gıtmıyordu..
sonra aglayarak ugurladım tabı...

tabiki ya biz kaçkere ayrıldık barıstık hatırlamıorum cok güzel aşk bence böle bişey alıskanlıktan kurtuluosun dısardan kimse bnm ilişkime imrenmez mesela ama ben cok mutluyum yanyanayken egleniriz güleriz asla kavga etmeyiz insanlar bilmez hemde ben ona cok aasıgımmm en kavgalı anımda bile

bitanem hepimiz hata yaparız
önemli olan ders çıkarmak
gel bakim şöle :teselli:

cnm bende siyaset bilimi ve uluslararası ilişkiler mezunuyum ama maalesef bankada calısıorum kendi alanımda iş bulamadım

canım zaten kendi bölümümüzün iş alanı için Dış İşlerini zorlamak lazım. O da, devenin bale pabucu giymesi kadar zor...
Kaymakamlık ise, AKP varken benim için çok zor...
Benim hayalim öğretim üyeliği bakalım, hocalardan ışık var, umudum var yani =)
:Saruboceq:

ben olsam mutlaka söylerim.Mervik. :umursamaz:

kuzucum aranız neden bozuldu peki ? :çok üzgünüm:

Bilmem mi...
O duygular cok baska... tutku oluyo en basta ve ask...
Bende en cok kavgalardan sonra barısmayı severım cok daha ozlem dolu oluyor yanyanayken bıle...

Ve sımdı tekrar ayrılınca ılk gunlerı hatırladım.. o ozlem bastı yıne, ınsan unutmamıs olsa bıle yınede asık oldugunu hatırlıyor........ :)

Aprlım kız benım 1.dereceden arkadasım değil..Hem bende görmedim ..Kendi gruplarından bı arkadasları görmüşş ama kızdan saklıyolar :S:S:S

Çok kötü bişey bu kızın haberi yok onun dışında herkes biliyo...
Mutlu mutlu anlatırken bugun saf saf dınledık :S:S:S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…