kızlarrrrrrrrrrrrrr az ewwel cafeden geldim uluc banden sonra geldi cafeye tam karşıma oturdu ama ben göremedim fazla bakmadım ona.sizce beni görünce içi kötü oluyormudur???
yok yok daha çabuk geçiyoo 200 den snrası bak görr
bız ayrıldık canım benı terkettı
Hımm şimdi bir soru daha =) nezamandır birliktesiniz seviyor musunuz birde niye seni terk etti ?
1.5 seneden fazla oldu canım seviyordum ben onu oda herkese kız arkdasıma hatta erkek kardesıme bıle benı sevdıgını söylemiş en son konusmamızda seni sevmiyorum dedi bana...neden terk etti aslında sebep yok askereden gelmesine son 1 ay kala değişti uluç bana karşı aşkım falan dememeye başladı bana aşk olmayacak demeye başladı..geldi ve ayrıldık
kızlarrrrrrrrrrrrrr az ewwel cafeden geldim uluc banden sonra geldi cafeye tam karşıma oturdu ama ben göremedim fazla bakmadım ona.sizce beni görünce içi kötü oluyormudur???
Anam bende anlamadım. bukadar iyiken askerden gelmesine bir ay felan kalmişken.. acaba birşey mi duydu yada hayatına bir mi girdi yada imkansız bir şey var geleceğinizle ilgili. yada gerçekten seni sevmiyor unuttu mu ? yani ne değiştirebilir düşüncelerini :1shok:
bir sürü şey geldi aklıma...
seviyorsa içi gdiyodur ama sevmiyorsa gitmiyordur.. sen nekadar eminsen bu saroları nekadar doğru cevaplarsan .. kafam karışdı.. CADIARZU
kimseden bısey duyamaz canım ben 15 ay o ıstemdı dıe ewden cıkmadım ancak annemle gezdım arkadaslarımla gorusmemı kestım...ayrıca hayatında bskası yok canım sadece iş olayını kafasına taktı işim yok die son zamanlarda benden hep ayrılmak ıstedı askerdeyken gelmesıne son 1 ay kala
benım ümidim yok patiskam
kimseden bısey duyamaz canım ben 15 ay o ıstemdı dıe ewden cıkmadım ancak annemle gezdım arkadaslarımla gorusmemı kestım...ayrıca hayatında bskası yok canım sadece iş olayını kafasına taktı işim yok die son zamanlarda benden hep ayrılmak ıstedı askerdeyken gelmesıne son 1 ay kala
olsun canım
her seye dayandın buna hayli hayli dayanırsın
hıc bır sey olmamıs gıbı gelıp ayaklarına kapanıcak
hepsı boyle olmus
ben baktım farklı olan var mı dıye
yok hepsı aynı, bır kısıde sadece kız gurur yaptım dıyo 2ay sonra gıtmıs baskasıyla nısanlanmıs , sımdı benım askerdekı pesımde cok kosturuyo hala nısanlı oldugumu bıle bıle ama ben yuz vermıom bıttı her sey dıyo, öle kötu oldum kı duyunca senağlama
kesın dönuyo hepsı sakın gurur yapma tatlım
Bilmiyorum canım patiska daha haklı olabilir ama senin de bazı şeyler inanman lazımbelki herşey düzelir.. onun bir bakışından anlayabilirsin.
umarım barışırsınız canım...
bana bişey söylerken ve benbişey söylerken gözlerimin içine bakamıyor biliyormusun breakforlove acaip bi adam oldu ablası bile askerlik aptallaştırdı dedi...
hatta ulucun annesi ablalarının yanında uluca bagırmış benim için yaptığın erkekliğe sığmaz demiş o kız seni 15 ay bekledi demiş ablası yaptığın şerefsizlik falan demiş...uluç hüngür hüngür ağlamış evli olan ablası dedi bana ablası falan sağolsun hep benden yanalar...ay bilmiom kızlar çok garip bizim ilişkimiz
Canim askerden yeni döndüyse belkide askerlik psikolojisidir he?
Biraz zaman ver bence.
Agladigina göre hatasinida anlamistir.
Belki biraz tek basina takilarak nefes almak istiyor.
Gerci bu nefes alma isteklerini anlayamiyorum ama erkek iste..
öle işte cogu şapşalllasıyo
dönmus böle salak olmus ama duzelıo
bı erk arkadasım dıyor kı ben geldım alısamadım sevgılımden 1-2 gun zaman ıstedım
sonra 1 gun tatıle cıktık kaldık sonra zamanla kendıme geldım
ılk geldıgımde dag ayısı gıbıydım hebe hübe
hıc kız gormemısım salak gıbıydım aynen dıyo ayıdan farksızdım dıyo -tatlicadiarzu-
:roflol:
Gözümü korkutmayin anam bizimki daha gitmedi askere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?