Sevdiğini özleyenler buyurun

kızlarrrrrrrrrrrrrr az ewwel cafeden geldim uluc banden sonra geldi cafeye tam karşıma oturdu ama ben göremedim fazla bakmadım ona.sizce beni görünce içi kötü oluyormudur???

niye sonradan peşt peşte cafeye gittiniz birde neden uluçla karşı karşıya tourup sen az bakamadın birde niye kötü olsun :uhm: ayrılık felan mı tesadüf bir yerde gördünüz birbirinizi kafamçokkarıştı

Hımm şimdi bir soru daha =) nezamandır birliktesiniz seviyor musunuz birde niye seni terk etti ?

1.5 seneden fazla oldu canım seviyordum ben onu oda herkese kız arkdasıma hatta erkek kardesıme bıle benı sevdıgını söylemiş en son konusmamızda seni sevmiyorum dedi bana...neden terk etti aslında sebep yok askereden gelmesine son 1 ay kala değişti uluç bana karşı aşkım falan dememeye başladı bana aşk olmayacak demeye başladı..geldi ve ayrıldık

Anam bende anlamadım. bukadar iyiken askerden gelmesine bir ay felan kalmişken.. acaba birşey mi duydu yada hayatına bir mi girdi yada imkansız bir şey var geleceğinizle ilgili. yada gerçekten seni sevmiyor unuttu mu ? yani ne değiştirebilir düşüncelerini :1shok:
bir sürü şey geldi aklıma...

seviyorsa içi gdiyodur ama sevmiyorsa gitmiyordur.. sen nekadar eminsen bu saroları nekadar doğru cevaplarsan .. kafam karışdı.. CADIARZU

kimseden bısey duyamaz canım ben 15 ay o ıstemdı dıe ewden cıkmadım ancak annemle gezdım arkadaslarımla gorusmemı kestım...ayrıca hayatında bskası yok canım sadece iş olayını kafasına taktı işim yok die son zamanlarda benden hep ayrılmak ıstedı askerdeyken gelmesıne son 1 ay kala

tatlılar
hepımızın hemen hemen aynı olucak

gelmeden evvel soguycak
gelınce 1 ay gorüşmıcek o ara tatılere gıtmek ıstıcek
sonra gerı gelcek kul köpek olcak nası bıraktı m askım senı dıcek şakkıdı
ben tum forumu okudum canlar emın olun böle olcek sengözlerimebaksanab

benım ümidim yok patiskam

olsun canım
her seye dayandın buna hayli hayli dayanırsın

hıc bır sey olmamıs gıbı gelıp ayaklarına kapanıcak
hepsı boyle olmus

ben baktım farklı olan var mı dıye

yok hepsı aynı, bır kısıde sadece kız gurur yaptım dıyo 2ay sonra gıtmıs baskasıyla nısanlanmıs , sımdı benım askerdekı pesımde cok kosturuyo hala nısanlı oldugumu bıle bıle ama ben yuz vermıom bıttı her sey dıyo, öle kötu oldum kı duyunca senağlama

kesın dönuyo hepsı sakın gurur yapma tatlım

Bilmiyorum canım patiska daha haklı olabilir ama senin de bazı şeyler inanman lazım belki herşey düzelir.. onun bir bakışından anlayabilirsin.

umarım barışırsınız canım...

bakalım canım görücez...
inşallah anlar değerimi az ewwel cafeden geldım benden sonra bı baktım uluc arkadaslarıyla cafeye geldı tam karsıma oturdu..arada bakıyor falan

Safak 10 ay 5 gün..
Benim sevdigim askerde degil ama görüsmemize bu kadar zaman kaldi.
Gec zaman be gec..

Bilmiyorum canım patiska daha haklı olabilir ama senin de bazı şeyler inanman lazım belki herşey düzelir.. onun bir bakışından anlayabilirsin.

umarım barışırsınız canım...

bana bişey söylerken ve benbişey söylerken gözlerimin içine bakamıyor biliyormusun breakforlove acaip bi adam oldu ablası bile askerlik aptallaştırdı dedi...
hatta ulucun annesi ablalarının yanında uluca bagırmış benim için yaptığın erkekliğe sığmaz demiş o kız seni 15 ay bekledi demiş ablası yaptığın şerefsizlik falan demiş...uluç hüngür hüngür ağlamış evli olan ablası dedi bana ablası falan sağolsun hep benden yanalar...ay bilmiom kızlar çok garip bizim ilişkimiz

Canim askerden yeni döndüyse belkide askerlik psikolojisidir he?
Biraz zaman ver bence.
Agladigina göre hatasinida anlamistir.
Belki biraz tek basina takilarak nefes almak istiyor.
Gerci bu nefes alma isteklerini anlayamiyorum ama erkek iste..

öle işte cogu şapşalllasıyo
dönmus böle salak olmus ama duzelıo

bı erk arkadasım dıyor kı ben geldım alısamadım sevgılımden 1-2 gun zaman ıstedım
sonra 1 gun tatıle cıktık kaldık sonra zamanla kendıme geldım
ılk geldıgımde dag ayısı gıbıydım hebe hübe

hıc kız gormemısım salak gıbıydım aynen dıyo ayıdan farksızdım dıyo -tatlicadiarzu-

:roflol:

Gözümü korkutmayin anam bizimki daha gitmedi askere

hepsı aynı bunların be...
amannnnnnnnnnnnnnnnnnn ne askerlıkmı be adamların akıllarını baslarından alıyorlar...sanmam uluc bole kalır aptal saptal ezik arkadaşları oldugu sürece hatta o arkadaşları uluca bir kız ayarlarlar tabi uluçta o mide varsa çıkar gerçi ben sen 1 aya kalmaz başkasını bulursun dedim bana hiç bir kız umrumda değil dedi ama erkek işte nasıl güveneyimki...
çok aptalım yaaaaaaaaaa yapmadığım fedakarlık kalmadı ayağına gittim kışlaya sevdiği yiyecekleri yaptım hatta o gün bana neler dedi seni çok seviyorum dedi hatta cep telefonuma not yazmış seni çok seviyorum seni asla bırakmam demiş...
adam geldi bıraktı işe bak yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…