hepsı aynı bunların be...
amannnnnnnnnnnnnnnnnnn ne askerlıkmı be adamların akıllarını baslarından alıyorlar...sanmam uluc bole kalır aptal saptal ezik arkadaşları oldugu sürece hatta o arkadaşları uluca bir kız ayarlarlar tabi uluçta o mide varsa çıkar gerçi ben sen 1 aya kalmaz başkasını bulursun dedim bana hiç bir kız umrumda değil dedi ama erkek işte nasıl güveneyimki...
çok aptalım yaaaaaaaaaa yapmadığım fedakarlık kalmadı ayağına gittim kışlaya sevdiği yiyecekleri yaptım hatta o gün bana neler dedi seni çok seviyorum dedi hatta cep telefonuma not yazmış seni çok seviyorum seni asla bırakmam demiş...
adam geldi bıraktı işe bak yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
nası yaa :1shok:
sen nıe dolanıyosun ozaman burlarda kaydirigubbakcemile3
bak nedemıs
kız umrumda degıl deıs
dogru dıyo
senınle cıktıgını bıle algılayamıo su an o
kızım panık etme
sus otur bıraz benı dınleee
Hayatim bende sevdigimden uzaktayim..:çok üzgünüm:
Sevdigini özleyenler diyor baslikta, sevdigi askerde olanlar dese neysekaydirigubbakcemile5
kuzum erkek bu bir dediği bir dediğine tutmazki baksana bana ve kız arkadasıma hatta erkek kardesıme ablanı seviyorum demiş gecen gün gelmiş seni sevvmiyorum diyo...eeeee hangi lafına inanayım bunun kızlar umrumda değil dese bile umrundadır illaki tamam aplaaaaaaaa oturur beklerim kızmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ahaaaaaaaaaaaaaaaaaa bak patıskam sende dedın gözden uzakta olan gönüldende uzak olurmus dıe ammaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa şimdi uluc beni şilede görebiliyor şilede sezon kapanınca oda bende istanbula gidince birbirimizi hiç göremicek eeeeeeeeeeeeee bu durumda beni unutması dahakolay olmayacakmı poffffffffffffffffffff ölmek istiyorummmmmmmmmmmmmmmm
anammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ınsallah bızde er yada gec kavusuruz tabııkıde sızde kuzular ben yatayımmmmmmmmmmmm seviyorum sizi allah ızın werırse yarın gorusmak uzere benım ıcın dua edın uluc pişman olsun sürünsün peşimdeeeeeeeeeeeeeeee.iyi geceler sizeeeeeeeeeeeeeee
Türkiye'de canim.
Ama kalbimin ta icinde o.
Öyle olsa 8 ay görmeden dayanabilirmiydim.
Hasret onu bana daha cok bagliyor.
Neler yasadik neler.
Sevenler kavusur insallah Allah'im.
Neyse ben yatiyorum kizlar, siddetli bir bas agrisi var, yatarsam gecer belki.
Hepinizi öptüm iyi geceler..
ee nerede senınkısı
kaç ayda bır gorusuyosunuz
sakın gozden uzak gnnulden uzak deme bı sure sonraaa şakkıdı
hadı yaa buyurken az gorebılıyonuz demekkı
yakın olsaydı keşke, belkı daha ıyıdır böle bılmm kı
benım sevgılım de malatyalı bılıyo musun kaydirigubbakcemile3
süpper oluo malatyalı erkekler 4-4 lük dıyolarmıs sizin oranın erkeklerıne
böle kıskannccc felan oluyolar, eşin de malatyalı mı cnm ? laelaelaelaelae
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?