Sevdiğini özleyenler buyurun

Evet duyguma katılıyorum kızlar bakın benimkide ulaştırma diye gitti...
tuncelide silahlıkçı oldu önemli olan rahat etmesi...
bide söyle canım seninkine çok sessiz olmasın çokta sesli olmasın...
komutanlarına kendini sevdirsin...
kazanır o zmana yerimseniben

benim o dedigim akrabam manisada çok rahat bitirdi zaten ulaştırma pek egitim görmez
sonra dçbakıra gönderdiler orda da sivil gezdi hep kabuflaj bile giymedi

evet canım öylee
işte askerliğin rahatıda şu oluyor yani rahat dediysem yine sivil gibi olmaz
rahat rahat tel edebilsinn
dağlara çıkamsın gece sıcak yatağında yatsın bu bize yeiyorr
içim huzurlu olsun yeterr

benim kalbımın yarısı ıstanbulda cok zor yaa rabbım hasretlık ceken herkesı kavustursun ınsallah :çok üzgünüm:

aynen öle tlf serbestse hafta sonları nete girebiliyosa bayramdır bana:teytey:

ben şubat 10 dan 19 aüustıosa kadar yüzünü 1 kere bile görmeidm netten de walla çok zor
ama sesini duyuyodm hergün 1 2 saat
neysweh kızlar ben yemek yicem
biticekb u akselrikk en sonundaa illaki
snrada aşkımla buluşcamm öptm hepinizi=)

ya kızlar birşey soracağım benim sevdiğimde asker. ilk zamanlar daha sık arıyordu ama bir haftadır aramadı numarada vermedi ben ararım dedi hem sinirleniyorum niye aramadı diye sonrada kendime kızıyorum o askerde arayamıyordur diye sizinkiler arayabiliyormu yaa sinir oluyorumkötükedihüso

canım ya geçen cumartesi aradı bu hafta bizim için zor olabilir dedi açıkçası nedenini sormadım kısa dönem manisada şimdi usta birliğide kıbrısta olacak zaten telefonla konuşmayı sevmiyor bende bu huyundan nefret ediyorum sürekli söylüyordum ama böyle kabul ettim onu. ama merak ediyorum yaa nasıl diye sinir oluyorum ya bu huyuna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…