Sevdiğini özleyenler buyurun

Asim bebegim yolladın demek sevdigini :teselli:

Allah kavustursun canım, son ayrılıgınız olur insallah, sag salim kavusasın askına Allahın izniyle :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
Bak kuzum ben askımı görmeyeli tam 10 ay 4 gün oldu ama sanki dün gibi beni havaalanına götürmesi pesimden el sallayıp gözlerinin dolması :gitme:
Evet cok zor geciyor, zaman sanki duruyor gibi geliyor bekleyene ve beklenene, ama zaman gecmeye mahkum bunu unutma sakın sositososito

Bu arada bende bir nevi asker yolu bekliyorum gibime geliyor :roflol:

Of offfffff cok özledim kocisimii mafoldumben

Asim bide teskere tarihi ne sevdiginin söylesene bi yavrum

ayy bide senin msj sayın falan niye böyle az kafam allak bullak oldu -tatlicadiarzu-

ya ama sen istediğinde ararsın ne yaptığı belli
bu asker yolu daha zor hevinim bebeqimmmm:)

bak aramadı daha
küstüm ya neden beni aramadı ya

Öyle de bitanem ama bizde öyle her istedigimizde konusamıyoruz biliyorsun, anca aksamları oda 2 günde bir, cok pahalı oluyor yoksa :gitme:
Hem sen gurur duyman lazım, asker yolu bekliyorsun onu hep destekle hep yanında oldugunu hissettir, onun bunlara cok ihtiyacı var yavrum :teselli:

Takvim yapalımmı sana kuzum opuyorumnanaktan
Aa öylemi, neyse saglık olsun yeterki bizi bırakma giden mesajlar olsun, dur yeniden ark. teklifi yollayım Şeniz

canım naber dün aklıma geldin yaa :1hug:

canım naber dün aklıma geldin yaa :1hug:

Iyiyim bitanem sen nasılsın? Ayy canım benim düsünmene cok sevindim, giremiyorum fazla malesef ama hep aklımdasınız Şeniz
Safagın ne kadar azalmıs öyle masallah bitanem

Asim bebegim, inan bana oda kötüdür, arayamadıgı icin iki eli birbirine girmistir, ama arayacak sen sadece bekle duanıda hic eksit etme enistemizden :Saruboceq:

Kızlar bu arada istedigimiz tarih gerceklesirse Safak 202 opuyorumnanaktan

Asimm :roflol: senide asker yaptık desene delikafadulden
biraz zaman gecsin alısacaksın yavrum daha cok yeni böyle düsünmen normal,
bak bi arasın enistem hemen yelkenleri indireceksin yine, ask bu ask baska bisey degil :asigim:

valla azmıs safagım, ama tabi o tarih olursa :roflol:

eniste aradıgında ona bi sor safagı dicem ama oda olmaz zaten yeni gitmis daha iyice depresyona girer mazallah :1no2:

Ne yazdında sildin yazını kuzum yetisemedim ya :çok üzgünüm:

Bende kactım, Yetenek Sizsiniz baslıyor

asii nie sildin msjlarını heppdelikafadulden
resimler nerde reo kokunu aldım geldim:enbuyukkk:

kaç tane özel mesajım oluyo asi biliyomusun?sana gelene kadar süremi kalıyo??hem sen ne die madem kapatıyosun ziyaretçini
valla sen kötüsün ben senden kötüyümbenneyaptımki

asii nie sildin msjlarını heppdelikafadulden
resimler nerde reo kokunu aldım geldim:enbuyukkk:

len dedim ya sana burdan anlatmıyorum die
yazıom yazıom siliom ama zor oluyo karar verdim hiç yazmıcam sanırım
özellikle sevdiğimle ilgili bişey yazmıcam
normal yazarım genevereliniortak

len ben ne bileyim senin bana saniye ayıramıcağını:dilcikar:
neyse açarım özeli kapatırım olmazsa:bbo:

Bende geldimm opuyorumnanaktan

Gizosum nasılsın? Şeniz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…