ablacııım hoşgeldin nasılsın...
yaa asii naptı acaba yaa,yavrum benim hayat zindan gibidir ona şuan allah sabır versin ilk anlar çooook zor çook...
VALLA ABLACIM MEHTAP ÇOK SIKIŞTIRMAYA BAŞLADI TELEFONU KOMUTANA VERDİ ARAMA OLCAK DİE TEL GİDİNCE HEPTEN DURDU DÜNYA SANKİ GEÇMİO ZAMAN ÖZLEM İKİ KAT DAHA ARTTI AMA GEÇİCEK YAA 11 GÜN KALDI ÇOK ŞÜKÜR BU GÜNLERDE GEÇİCEK Bİ DE BAKMIŞIMKİ GİTMİŞ VE BEN YİNE KALDIĞIM YERDEN SAYMAYA DEVAM EDİYORUM...mafoldumben
ASİ İÇİN DE EVER BENDE ÇOK ZORLANMIŞTIM O GÜN RÜZGAR BİLE Bİ BAŞKA ESİYODU YÜZÜME HAVADA ONUN YOKLUĞUNUN KOKUSU VARDI SANKİ ÇOK CİDDİYİM BUNLARI SÖLERKEN RÜZGAR HER YÜZÜMÜ VURDUĞUNDA SANKİ ONUN YOKLUĞUNU ÇARPYODU SURATIMA " O YOK ARTIK, NOLUCAK LŞİMDİ NAPICAKSIN ONSUZ,TAN KAVUŞTUN DERKEN GİTTİ İŞTE" BUNUN GİBİ ŞEYLER ÇOK BERBATTI YAA ALLAH Bİ DAHA ÖLE Bİ ACI YAŞATMASIN BANA ASİMEDE ALLAH SABIRLAR VERSİN İNŞALLAH ŞU USTA BİRLİĞİ TEZ ZAMANDA GELSİNDE BİRAZ RAHATLASIN YAA...
canım benim Allah hepimizin yardımcısı olsun inşaallah tez zamanda kavuşuruz
sevdiklerimize ve bugunleri unuturuz
sönmez hani resim eklicektinbenneyaptımkinerdesin ya topik yine boşakannehir
asiye noldu kızlar bilen varmı?kk olmuş..ayrıca sevgilisi bu gün gidiyodu allah yardımcısı olsun:a015:
asinin üyeliği silinmiş ondan bahsediyorum
niso nerdesin sen kız=)
silinmişmi kafamçokkarıştı nolduya silinecek kadar büyük bi kabahatmi işledi
üzüldüm yaa
anlasamkafamçokkarıştıne haldedir şimdi ya!!bizlede konuşmuyo bunalım olmuştur canım benim yasenağlama
msni yokmuydu kimsede
msn kullanmıyodu sorun olmuş sanırım sevgilisiyle..yani ulaşabiliceğimiz kaynak yok
ya kızlar ben giremedim bi türlü evet sevdiğim gittimafoldumben
o giderken çok ağladım gider gitmez aradı şimdi hep ailesiyleyim ağlamıyorum
evet bunalım gibiyim ilk günler değilde
sonraki günler koymaya başladı ilk gitmedi gibiydi
ama gelicem gene kabahat filanda yapmadım ha mesajlarımı silinceğine
üyeliğim silindi anlatırım daha sonra
öptüm hepiniziii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?