Sevdiğini özleyenler buyurun

ay yazmıcam daha bişey:roflol:tamam hayatım bak storlara sonra bana haber ver:1ninca:
AŞKIMI ÇOK ÖZLEDİM GELMESİNE 13 GÜN KALDI AMA TESKERE DEĞİL MALESEF OLSUN 22 GÜN BURDA OLCAK BUDA GÜZELkaydirigubbakcemile2
olsun ebuş kavuşucaksınız ya bunada şüküropuyorumnanaktan
selam kızlar..
yakaladım sizi... hihoyyyt
sende bi görünüp bi gidiyosun ama sarissam:çok üzgünüm:
Selamlarrrrrrrrrrrrrrrr :dance:
Aşkuma gittim geldim ölüyom yorgunluktan gaari
mirmirmirmir
ahh nisoş ahhh keşke bende gitsem gelsem aşkıma:asigim:

canımın içi zaten az kaldı sabretŞenizinşallah alır yarın telefonu ama almassada sıkma canını kuzum olurmu:teselli:

sen üzgün anladım:)

sen ne meg :uhm:
tanrıçam kankamm bakalım yarın ola hayrola inşallah alır
öslediimm balım öslediim bunu en ei sen bilirsin

sanırım meg yabancı kanka,geçende ben var özlemek falan yazmıştı:))dedim var allah sabır vermek:)inşallah be bitanem inan dua ediyorum umarım alabilir telini eniştem
bilmezmiyim kanka:a015:ama az kaldı dayan bitanem

kankamın topigine daldım =) kızım meg yabancı degil mesajlarını arattım normal turkcesi galiba sirinlik yapmaya calıstı ben diye =)

Öyle senden çok uzaklarda değilim, görmesini bilen gözlerin bakışındayım, belki sana senden daha yakın bir yerde, çarpan kalbinin her atışındayım....Seni çok özledimmm:gitme:

amiin canım amiinn :Saruboceq:
az kaldı saten inşallalh biticek burda avaz avaz her topikte bağarcam ozaman aşkım yanımda die :lepi:

bebegim ticker ını gordum haribiden cok az kalmış hayırlısıyla bir an once sevdiklerinize kavusursunuz inş

ben sevgilimi yanımdayken bile ozluyorum (sizi hiç dusunemıyorum çok zor olmalı)

bebegim ticker ını gordum haribiden cok az kalmış hayırlısıyla bir an once sevdiklerinize kavusursunuz inş

ben sevgilimi yanımdayken bile ozluyorum (sizi hiç dusunemıyorum çok zor olmalı)

ooff hemide nasıll öslediim hemen hemen 5 aydır görmüorum :çok üzgünüm:

benim 15 gün oldu şimdiden çok özledim napcam bi sene ben :gitme:

gamiş yapma ama daha çok var şimdiden kendini bırakma sakın
bak önnde uzun bir zaman var
çok sabırlı olmalısın geçicek inan bana bak bnm kaldı 20 gnm
oysa gitinde 159 du inanamıodum saıl geçer diye
geçiyor inan sadece sabıırr :teselli:

az kaldııııı cok özledimmm hiç göremedim ama bitiooo sadece 19 gün az kaldıııııııııııııııııııııııııııııııııı

ay yazmıcam daha bişey:roflol:tamam hayatım bak storlara sonra bana haber ver:1ninca:
[/B]

yazma yazma prim yok:roflol::roflol:

yarın telefon edicem gitmeye üşendim telde anlatayım derdim,

bakalım ne dicekler kız bide telefonda anlamazsadelikafaduldendelikafadulden

kıs 45 kiloydum 47 olduuum sonundaa :hooray:
elii oliim kocişimimden hedayeleri beklioruum :jeyyar:

ay bende 47 oldum kız çak :roflol::roflol:kaydirigubbakcemile5

ocakda bizim yıldönümümüz napcam ben bişi söleyin :dilcikar:
eğer o vakite kadar barışır ve bir daha tartışmaz isek tabee:roflol:
bende sportif bişey aliyim diyorum
ama hep giyim alıyorum yaa
erkeğe hediye almak çok zor sinir oluyorum:uhm:

çok bilmiş gacılar fikir verin:dilcikar:

Son düzenleme:
kankamın topigine daldım =) kızım meg yabancı degil mesajlarını arattım normal turkcesi galiba sirinlik yapmaya calıstı ben diye =)
kankaaam hoşgeldin sefa geldin livimŞenizhihoyyytanladım zaten şirinlik yapıyo farkettim:smiley-cool:livim her zaman gel topiğe renk kattın meleğim

turkbayragi şafak 20 (Denizli) ye selam turkbayragi
kankaa bitiyor galiba yaa baksana yarın 19 sırnaşık şey
bitiyo galiba diyo deliiilülülülülülükızıımm bitti bile be sen ne diyosun:sm_cool:
kız siz küsmüsünüz cadıılaelaelaelaelaebarışırsınız o zaman kadar tabiki:smiley-cool:bak o çok bilmiş gacılardan biride ben oluyorum:roflol:ben derimki aksesuar falan alsanCADIARZUsigara içiyosa tabaka yada çakmak,yada kol düğmesi tespih neyin al:içelim:
[/B]TE=meg;10702849]
:roflol:aha bi çatlak daha geldikaydirigubbakcemile3biz var seni çok sevmek geellhihoyyytseninki nerde yazsanahihoyyyt

selamlar:)
ben de sizi çok sevmek:))
öpülmek siz:))))hoşçakalmak ve de:))))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…