selamlar:)
ben de sizi çok sevmek:))
öpülmek siz:))))hoşçakalmak ve de:))))
kız siz küsmüsünüz cadıılaelaelaelaelaebarışırsınız o zaman kadar tabiki:smiley-cool:bak o çok bilmiş gacılardan biride ben oluyorum:roflol:ben derimki aksesuar falan alsanCADIARZUsigara içiyosa tabaka yada çakmak,yada kol düğmesi tespih neyin al:içelim:
düzeldik bakalım ne kadar sürcek
nasip :roflol::roflol:
ulem ben adam bıraksın diye uğraşıyorum bu tabaka,çakmak diyo:dilcikar:
tesbih almam hiç sevmem
istersen polat paltosu ve atkısı aliyim
o da bana
ölüm ölüm dediğin nedir ki gülüm ben senin için yaşamayı göze almışım desin :roflol::roflol:
başka fikür-tatlicadiarzu-
nankör pisliikkk:tomato::tomato::tomato:
bide utanmadan dalga geçiyo:mymeka:giyicek almak istemiyorum dersen sana ancak bu kadar alternatif sunabildimne halin varsa gör kadir kiymet bilmez:dilcikar::smiley-cool:
söylersin ondan şüphem yok zaten:smiley-cool:alınganımdır ben anında bozulurum:dilcikar:kaydirigubbakcemile3makara yapıyorum deli nie bozulıyımŞeniz(yalancı tanrıça smiley:lülülülülülü)kız geçen sana yanlışlıkla eksi rep vermişim ya kopardın beni:roflol:diyoki bide bana ayık:roflol::roflol:
iyi tamam kızma giyeceğe örnek ver bakim
ama bak söliyim beğenmezsem derim yanilülülülülülü
hiç kusura bakma alıngan kuzu :icecream::roflol:
kaydirigubbakcemile
bende ailemi çok özledim en çokda annecigimisenağlamasenağlama
kızlar ben hevini sordum ama meğer başında ne dertler varmış canımınbu gün okudum topiğini,o kadar sinirlendimki anlatamam...allah yardımcısı olsun.işalah bir karara varır
Kızlar aşkımla konuştum dedi ki,
Bugün 199'a düşmüşüz hiyooooooooooo :lepi:
Çok mutluyum bugünhihoyyyt
söylersin ondan şüphem yok zaten:smiley-cool:alınganımdır ben anında bozulurum:dilcikar:kaydirigubbakcemile3makara yapıyorum deli nie bozulıyımŞeniz(yalancı tanrıça smiley:lülülülülülü)kız geçen sana yanlışlıkla eksi rep vermişim ya kopardın beni:roflol:diyoki bide bana ayıklmaz:gel geceleri sarhoş oluyon:roflol:
yalan mı kızım
al işte gece 3 te yazmışsın bu mesajı da
benim o vakitte bi tarafımda pireler uçuşuyo :roflol:
been geldiimm hihoyyyt zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?