Sevdiğini özleyenler buyurun

evet haklısın ben daha kötüsü olabileceğini düşünemiyorum.. düşünmek istemiyorum.. Allah uzakta olanlara sabır versin inşallah. Ama onunla bi kavuşayım inşallah bir daha ondan ayrı bi saniyemi bile geçirmeyeceğim eminim sen de böyle düşünüyorsundur. kaydirigubbakcemile5

merve ben
urfada benmki 88/1lerden
senin

benimde nacide mervecim benimkide tekirdağ çorluda
aynı 88/1 valla arkadasım 88/3lerden yeni gelen arkadaslar varya yazıolar safak 455 falan bi iyi oluyorum morelim falan düzelio insan sevinio epey bi zaman gecirmişiz yine sanki hiç geçmemiş gibi gelio

evet onları görünce kendimi şanslı hissediyorum
herkes sıra sıra yaşıycak ne yapalım..
çorlu bize çok yakın bi yer ya hemde güzel bi yer için rahat olsun gerçi rahattır da :) olsun
izine geldi mi gelecek mi

daha yeni geldi gitti 13 günlük izne ama şimdiden cok ösledim ya keske su askerlik düşse ne güsel olur dimi?

düşse iyi olur tabiii 18ay yapanlara yazık olmuş :))
seninkinin görevi ne neci

benimki labarutuvarda duruyor yemekleri test ediolarmış mikrop üretiyolarmış dışarı illlerden diğer askeriyenn yemeklerini test edip numune falan alıolarmış suan onbası rahat yani cok şükür telde var sizde kullanıomusunuz sennki neler yapıo

cep tlf var o yüzden rahatız
benmki jandarma arada devriye oluyo fln ama genelde içerde şükürler olsn

okul başlıycak yakında diycem ama okuyomuydun sen

Görümsem neolur ki hep ay işler. canım sıkılıyor artık..
evet yeni giden kişilerin şafaklarını bakınca ben de bir tuaf oluyorum. ama üzülüyorum ben. eski 191 gün önceki halim aklıma geliyor. allah onlara kolaylık versin. ama insan zamanla alışıyor tabi. şöle bir iş bulsam rahatlıyacağım fazla düşünmeyecek fazla üstüne düşmeyeceğim.. zaman daha çabuk geçicek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…