- 12 Ağustos 2008
- 4.150
- 8
- 356
selamm kızlarr
şafak:137
ve bugün benim askerimin doğumgünüüsenağlamasenağlamasenağlama
bi işe gir nacide zaman geçer
mannak tlf yokmu konuştunmu aşknla
anası onu senin için doğurmuş gülüm iyiyki doğmuşta seni bulmuş nice doğum günlerine beraber girmeye canıma.s.kaydirigubbakcemile5
düşünmüyorum mervecim ya askımda izin vermiokii
evet kızlar konuştun öğlen aradı teli iyiki doğdun aşkım iyiki doğgun aşkım iyiki doğdun iyiki doğdun iyiki doğdunn aşkımmm diye açtımm çok hoşuna gitti
ama kızlar hediyesini cuma günü gönderdim ama daha gitmemiş ya
gelince hemen evlencekmisiniz peki
yok 2 sene sonra düşünüyoruz daha cok erken siz ne zamana düşünüosunuz bu arada senn yas kactı mervecim
yavrularım yaaaaaa napıyonuz ben gece üniversiteye kayıt yaptırmak için yola çıkıyorum kütahyaya içimd ehiç heyecan yok ama canım sıkılıyo karnımda açıktı offf..aşkımda armadı bugün hiç..
yavrularım yaaaaaa napıyonuz ben gece üniversiteye kayıt yaptırmak için yola çıkıyorum kütahyaya içimd ehiç heyecan yok ama canım sıkılıyo karnımda açıktı offf..aşkımda armadı bugün hiç..
inş canım iki gün hasret giderin yemin töreninde bende gitcem bizde iki gün hasret gidercez yani allah kavuştursun arkadaşım
gider cnm mrk etme
ne almştın hediye :) özelse söleme
ben cıkıyorum kısslar hadi byssss
mannak çım ne güzel bunlar yawww valla canım çekti çocuk neyapmasın görünce ne sevinir çocuk gibi benım bebişhimde çok sever güzel sevgilim ama gönderemiyom işte..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?