Sevdiğini özleyenler buyurun

off kızlar off aşkımı görmeyeli tam 26 gün oldu ilk defa bukdr ayrı kalıoruz, bukdr süre görüşmeden duruoruz dmkki başa gelen çekiliomuş.... çoook özlüüyorum onu çook...
hiç tahmin etmezdim onsuz bukdr süre geçirebileceğimi... onu 1 hftadan fazla görmezsem aagresifleşirdim... oysa şimdi öyle sakinimki anlam weremiorum... sanırım çaremiz yok onu biliyorum ve katlanıorum...

kızlar çok iyisiniz çok teşekkürler tesellileriniz için ALLAH razı olsun sizlerden.İNŞALLAH öyledir canım:Saruboceq::1hug:a.s.:enbuyukkk:

bence seni sewmediini düşünme hemen cnm
öyle olsa yok arayamıorum msne gelemiorum vs bahaneler uydururdu bence sesini duymayı özlemiş nekdr camde olsa bana sanki fotosuna bakıomuşum gibi gelio... sesini duymak ayrı bişey... bence o seni sandıından daha çok sewio ve çok özlemiş...:teselli:[/QUOTE]

off kızlar off aşkımı görmeyeli tam 26 gün oldu ilk defa bukdr ayrı kalıoruz, bukdr süre görüşmeden duruoruz dmkki başa gelen çekiliomuş.... çoook özlüüyorum onu çook...
hiç tahmin etmezdim onsuz bukdr süre geçirebileceğimi... onu 1 hftadan fazla görmezsem aagresifleşirdim... oysa şimdi öyle sakinimki anlam weremiorum... sanırım çaremiz yok onu biliyorum ve katlanıorum...

ALLAH kavuştursun evet başa gelen çekiliyor ama bugünlerde geçecek sabredelim yeterki:teselli:

ahh ahh cnm bnm yaa ben tam 6 ay 9 gün hiçç görmeidmmm yüzünü
buna kamerada dahil görmedim
we snra kendime şaşırdım nasıl dayandım diye
ki bizde hergün görüşen sevgililerdikk
ço kzoruma gitmişti ama arkama baktığımda hiçte o kadar ayrı durmuş gibi gelmedii snradann
allah sabrını veriyoo
:asigim: :asigim:

Allah hakkaten sabrını veriyo duygucum yaa
ben şu an msnde görüyorum onu :asigim:

didosh askerlik 460 gün tam

aman yok cnm ya daha var 145 günümüz
ama tabii çoğunu bitiridikk azı kaldı=)
bunada şükürrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…