hyr cnm ya üzülme
varıdr kendine göre bişeyleri onunda
erkekleri anlamak güç inan
kendisine sor bencee
cidden çok zor bu erekkleri anlamak canım.bu akşam gelebilirsem gelecem demişti bakalım canım soracam kendisine.a.s
cidden çok zor bu erekkleri anlamak canım.bu akşam gelebilirsem gelecem demişti bakalım canım soracam kendisine.a.s
nerde senin sevgilin
asker diil anladığım kadarıyla?
ayrı şehirlerdemisniz?
tamam canım anladım artık beni sevmiyo bunu anladım cvplar için sağolun kızlar.senağlamasenağlama
bi sorunmu var meryemcim yine yapmayın böle
off kızlar off aşkımı görmeyeli tam 26 gün oldu ilk defa bukdr ayrı kalıoruz, bukdr süre görüşmeden duruoruz dmkki başa gelen çekiliomuş.... çoook özlüüyorum onu çook...
hiç tahmin etmezdim onsuz bukdr süre geçirebileceğimi... onu 1 hftadan fazla görmezsem aagresifleşirdim... oysa şimdi öyle sakinimki anlam weremiorum... sanırım çaremiz yok onu biliyorum ve katlanıorum...
off kızlar off aşkımı görmeyeli tam 26 gün oldu ilk defa bukdr ayrı kalıoruz, bukdr süre görüşmeden duruoruz dmkki başa gelen çekiliomuş.... çoook özlüüyorum onu çook...
hiç tahmin etmezdim onsuz bukdr süre geçirebileceğimi... onu 1 hftadan fazla görmezsem aagresifleşirdim... oysa şimdi öyle sakinimki anlam weremiorum... sanırım çaremiz yok onu biliyorum ve katlanıorum...
Allah hakkaten sabrını veriyo duygucum yaa
ben şu an msnde görüyorum onu :asigim:
e olsun o kadar olurr=)naniknaniksaolasın cnm Allahtan çarşıları var
bazen kitlense dee..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?