kızlar benim gene bir sorum olacak size kusuruma bakmazsanız sormam gerekiyor. askerinizle telefonda görüşmekmi daha güzel yoksa msn de görüşmekmi?hangisi daha iyi sizce?CADIARZU
bnmkide şırnakk :S
:teselli:
kızlar benim gene bir sorum olacak size kusuruma bakmazsanız sormam gerekiyor. askerinizle telefonda görüşmekmi daha güzel yoksa msn de görüşmekmi?hangisi daha iyi sizce?CADIARZU
Yakınlar mı acaba birbirlerine?Ama tam yerlerini söylemeleri yasakmış.Sadece oralarda olduğunu biliyorum.
msnde cam açabiliyorsa tabikide msn
ama açamıyorsa cam yoksa tel
bnmki silopide
20.zırhlı tugayında
cvp için sağol canım benim erkek arkadaşım sesini özliyorum bundan sonra msn yerine telefonda görüşsek mi acaba dedide ondan sordum yoksa benle görüşmek istemiyormu?moralim bozuldu şimdi. bende msn açıp seni kameradan görmeyince olurmu bilmem dedim.:sm_confused:
Benimki merkeze bağlı ama sürekli yeri değişiyor. :çok üzgünüm:
kız ben de cevaplıyım sorunu,
ben patiska öncelikle :) acemiliği yenı bıttı bnm askerın
telde görusmek herzamankı gıbıdır, msnde de cok sinirli oluyor o ,
o yuzden yuzyuze görusmek en guzelı hehe
ama ıkısı arasından secıceksem tel tabı, msnde asabılesıyor cunku yazı gıttı gıtmedı dıye bagrınmaya baslıyor Şeniz
cvp için sağol canım benim erkek arkadaşım sesini özliyorum bundan sonra msn yerine telefonda görüşsek mi acaba dedide ondan sordum yoksa benle görüşmek istemiyormu?moralim bozuldu şimdi. bende msn açıp seni kameradan görmeyince olurmu bilmem dedim.:sm_confused:
Kamera açıp telefonla konuşmuştuk biz bir kaç kez onun mikrofonu olmadığı için.
[/QUOTE]öyle canım ama oradaki kafelerde mikrofon yokmuş.sesli yapamıyorduk sadece yazışabiliyroduk birde webcam okadarcık.artık beni sevmiyo yani.yoksa niye öyle desin ki.senağlamasenağlama
QUOTE=life_city;3801064]alla niye öyle dediki acaba
sesli yaparsınız msndede mikrofonla yani
yeterki cam olsun
öyle diilmi?
kız ben de cevaplıyım sorunu,
ben patiska öncelikle :) acemiliği yenı bıttı bnm askerın
telde görusmek herzamankı gıbıdır, msnde de cok sinirli oluyor o ,
o yuzden yuzyuze görusmek en guzelı hehe
ama ıkısı arasından secıceksem tel tabı, msnde asabılesıyor cunku yazı gıttı gıtmedı dıye bagrınmaya baslıyor Şeniz
bence normal şartlar altınd biile msn erkeklerde asabiyet oluşturuo yok kimle konuşuosun yok ndn geçyazıosun vıdı vıdı... en iisi yüz yüze görüşmek görerek dokunarak ama madem yüz yüze görüşemiyoruz ben teli tercih ederim. ayrıca sesini duymak bile bi nebze olsun rahatlatıo beni yanındaymışım gibi hissettiriokaydirigubbakcemile2
Seninki nerede canım?
[/QUOTE]öyle canım ama oradaki kafelerde mikrofon yokmuş.sesli yapamıyorduk sadece yazışabiliyroduk birde webcam okadarcık.artık beni sevmiyo yani.yoksa niye öyle desin ki.senağlamasenağlama
QUOTE=life_city;3801064]alla niye öyle dediki acaba
sesli yaparsınız msndede mikrofonla yani
yeterki cam olsun
öyle diilmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?