Sevdiğini özleyenler buyurun

kızlar benim gene bir sorum olacak size kusuruma bakmazsanız sormam gerekiyor. askerinizle telefonda görüşmekmi daha güzel yoksa msn de görüşmekmi?hangisi daha iyi sizce?CADIARZU

Msn daha iyi ama bazen msn açamıyor benimki,o zaman telefonla görüşüyoruz.Telefonsuz da kalırsak diye korkuyorum bazen.Her yerden çekmiyor çünkü.

cvp için sağol canım benim erkek arkadaşım sesini özliyorum bundan sonra msn yerine telefonda görüşsek mi acaba dedide ondan sordum yoksa benle görüşmek istemiyormu?moralim bozuldu şimdi. bende msn açıp seni kameradan görmeyince olurmu bilmem dedim.:sm_confused:

msnde cam açabiliyorsa tabikide msn
ama açamıyorsa cam yoksa tel

kızlar benim gene bir sorum olacak size kusuruma bakmazsanız sormam gerekiyor. askerinizle telefonda görüşmekmi daha güzel yoksa msn de görüşmekmi?hangisi daha iyi sizce?CADIARZU

kız ben de cevaplıyım sorunu,
ben patiska öncelikle :) acemiliği yenı bıttı bnm askerın
telde görusmek herzamankı gıbıdır, msnde de cok sinirli oluyor o ,
o yuzden yuzyuze görusmek en guzelı hehe

ama ıkısı arasından secıceksem tel tabı, msnde asabılesıyor cunku yazı gıttı gıtmedı dıye bagrınmaya baslıyor Şeniz

alla niye öyle dediki acaba
sesli yaparsınız msndede mikrofonla yani
yeterki cam olsun
öyle diilmi?

slm patiska cvp için sağol canım. en güzeli tabi yüzyüze görüşmek ama nerdeee

Kamera açıp telefonla konuşmuştuk biz bir kaç kez onun mikrofonu olmadığı için.

öyle canım ama oradaki kafelerde mikrofon yokmuş.sesli yapamıyorduk sadece yazışabiliyroduk birde webcam okadarcık.artık beni sevmiyo yani.yoksa niye öyle desin ki.senağlamasenağlama

QUOTE=life_city;3801064]alla niye öyle dediki acaba
sesli yaparsınız msndede mikrofonla yani
yeterki cam olsun
öyle diilmi?
[/QUOTE]

[/QUOTE]
Canım ya öyle karamsar olma hemen.Sesini duymak bence daha güzel.Hem her zaman internete girme imkanı yoktur belki.

bence normal şartlar altınd biile msn erkeklerde asabiyet oluşturuo yok kimle konuşuosun yok ndn geçyazıosun vıdı vıdı... en iisi yüz yüze görüşmek görerek dokunarak ama madem yüz yüze görüşemiyoruz ben teli tercih ederim. ayrıca sesini duymak bile bi nebze olsun rahatlatıo beni yanındaymışım gibi hissettiriokaydirigubbakcemile2

canım 1 haftadır nete giremiyor dün akşam gelmiş kafeye ama kapalıymış ve nete girememiş.belkide öyledir haklısın ama msnde konuşmadanda olmazki bence.bu akşam girebilirsem girecem msn ye demişti bakalım neler olacak neler bitecek.:çok üzgünüm::çok üzgünüm: sağolasın canıma.s.

Canım ya öyle karamsar olma hemen.Sesini duymak bence daha güzel.Hem her zaman internete girme imkanı yoktur belki.[/QUOTE]

ben de telı tercıh ederım dogrusu

belkı haftaya..

[/QUOTE]

bence seni sewmediini düşünme hemen cnm
öyle olsa yok arayamıorum msne gelemiorum vs bahaneler uydururdu bence sesini duymayı özlemiş nekdr camde olsa bana sanki fotosuna bakıomuşum gibi gelio... sesini duymak ayrı bişey... bence o seni sandıından daha çok sewio ve çok özlemiş...:teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…