Sevdiğini özleyenler buyurun

kımse cvp yazmamış ayol aaaaaaaaaa :sm_cool::sm_cool:

güselim ne alakası war benim erkek arkadaşımda tank taburunda ama onu mak müh olduu için oraya werdiler... işlerine göre veriolar... ayrıca işe yaramaz deil komando yapmak istemişler atletik bi vücudu wardır kaslı falan kolları ama kısa dön die werememişler... mesleğine göre belirliolar geneliikle bi de vücut yapısına göre...

eski sevgilisymiş ya tankçı işe yaramaz dersek hoşuna gitcekti:jeyyar:

afiyet olsun life city

benimki ztn ısrarla foto mak unutma mutlaka getir dio bol bol resmimi çekin dio hahaha:)
bi de benden mektup istedi aşkım... bende yazarım belki dedim yaz dedi... okuyunca kötü olcak... ztn giderken bi tane wermiştim oraya gidince oku die dayanamamış yolda okumuş... sorada arada çıkarıp okuomuş... belki saçma bu zmnda mektup diyebilirsiniz ama sonuçta her an telde konuşamıoz, özlediği zmn dmkki çıkarıp snki konuşuomuşuz gibi okuo tekrar tekrar ne duygusal oluolar orada. bi de fotomu istedi getir gelirken dedi. napcan yok mu yanında dedim vesikalık istemiorum ikimizin çekildii veya boydan olan bikaç tane foto getir seni özledikçe bakacam dedi:)
ben özeliikle bakmamaya alışıorum fotolara kızlar çünkü baktıkça kötü oluorum onu özlediimi en üst sewiyede hissediorum

kızlar yemin törenine gidebilirsem gitmeyi düşünüorum sizce ne götüreyim ona?

kek yap brownı, sevıyosa ya da puaça yap
benımkı tavuk sever ama bozulur yolda,

mektup yaz , verırsın sonra okur,
bı de kendını götur, en sevgı dolusundan :asigim:

ama kızlar ben öle yemek pasta börek vs yapacak durumda deilimki işten çıkacam, ailesin olduu şehre gitcem onlarla gitcez... veya işten çıkacam kaldıım yurt odasına gitcem... oradan terminale... ewde yaşamıorumki... sadece resim vemektup götürebilcem
acaba bişeye ihtiyacı olabilir mi alabileceğim...

yaaaa kıslaaaar ben bazılarınızı kıskanıorum nedenmi bazılarının erkek arkadaşı 28 gün acemilik yapıomuşklava: benimki neden 3 ay yapıoklava:klava: bu arada benimki etimesgutta tank taburunda

tatlım kısa dönemler haliyle egıtımı de kısa yapıyor benneyaptımki

nabersiniz kısslar bakalım ya sizlerinn hiç fotoları yokmu koysanıza ya ben ekledim birazcık

gıs siz minik minikmişsiniz wala, ınce ınce e yasınız da az galaba ne guzel genc asıklar,
bakındım hep yazlık resım sonra batım kı mugladasınız :) kaydirigubbakcemile5 ne guzel surekl tatıl yerındesınız..
guzelmıs resımlerınız

ben bu topiği yeni gördüm görmez olaydım:a015:
içim yanıyordu daha bi fena oldumsenağlamasenağlamasenağlama

senağlamaeşimden 7 aydır ayrıyım ama sayılı gün çabuk geçiyo on gün sonra kavuşuyorum :sm_cool:hemde evlendik onbeş gün sonra gönderdim eşimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…