Sevdiğini özleyenler buyurun

benmki de 3 ay yaptı.3 ay olması bence daha avantajlı alışıyosun 3 ay birden düşüyo
diger türlü bi ayda izin kullanıcaktı
bis şanslıyıs kısımm sırnaşık şey

benimkide 3 ay yaptı acemiliği bencede daha iyi...
çünkü acemilikten sonra kimbilir kaç ay göremiceksiniz...
ben şuan 4 aydır göremiyorum düşün...
daha da göremiycm o yüzden 3 ay acemilik iyi....gamyoncuiremsu

iyiymm ne olsun ya zaman öldürüyoss
gece uyutmadı beni sırnaşık şey
santrale vermişler bi süreligine gece uyumak yok tabi beni de uyutmadı canı sıkılıyomuşş sırnaşık şey

iki üç günlügüne Allahtan
geceymişş normalde kantinci :) kantin daha iyi tabii
santralci bi yere gitmiş de onun yerine geçmiş
sabaha kadar msjlaştık uykusuz kaldım sırnaşık şey

ohh süper kızz kantinci ......
ayy allahım hepsini korusun valla....
aLLaha şükür azaLıoruz her geçen gün....
:dance:

bugün 150. günümüz...

alışmak diye bir şey yok!!! 150 gün boyunca, tek bir gün bile onun yokluğuna alıştığımı hissetmedim. abartmıyorum, o gittiğinden bu yana deliksiz uykum olmadı tek bir gece bile. her geçen gün daha çok özledim. her geçen gün daha yakıcı ve can acıtıcı bir özlem haline geldi yaşadığımız ve hala da sürüyor bu şekilde. şafak 130 iken de "daha çok var" diyordum, şimdi de... şu önümüzdeki 9 günün gözümde nasıl büyüdüğünü anlatamam. onun yokluğunda hissettiklerimi, yaşadığım sıkıntıları teker teker ifade edebilmem mümkün değil.

ilk günler yetiyordu telefonda 5 dakika sesini duymak. sonraları şikayetçi oldum sevdiğim adamı kamera karşısında görüp de ona dokunamadığım için. şu aralar nefret ediyorum telefondan da, msnden de... dokunmak istiyorum, kokusunu hissetmek istiyorum, sesiyle yetinmek zor geliyor.

çok şükür ki, çoğu gitti azı kaldı. biliyorum, onu gördüğüm anda, ona sarıldığım dakikada bütün yaşadığımız sıkıntılar silinip gidecek, hepsi geçmişte bir hatıra olarak kalacak. yeter ki sağ salim gelsin yanıma, bir daha ayrılık olmasın...

kısacası hayatıma ara verdim o gittiğinden beri. 159 günlük bir ara... o gelince kaldığımız yerden devam edeceğiz.

belki de askerliğin tek iyi tarafı... onu ne kadar fazla özleyebileceğimi anladım. daha önce hayatımda hiç kimseyi bu denli özlememiştim. ne anne baba ne kardeş ne de arkadaş... sevgilinin yeri apayrı...

habire yiyo kıss :))
çok mutluyum kantinde olmasından
senlen tertibiz zate azalıyooo......

ohh süper kızz kantinci ......
ayy allahım hepsini korusun valla....
aLLaha şükür azaLıoruz her geçen gün....
:dance:

baş agrısı gözün aydın ya zaten kısa dönemmiş bi de az kalmış geliyoo
bide bize bak....

herkesin özlemi kendine büyük. kıyaslamak, uzun ya da kısa diye nitelendirmek saçma. sizinki de gelecek... yeter ki sağlıklı olsunlar.
allah kavuştursun herkesi...

evet katılıyorum a.s.
kısa dönemse üzülmek yasak mı
herkesin hasreti, canı yanıyor yüreği gitmiş :çok üzgünüm:
bunun kısası uzunumu var şakkıdı

yasak oldugunu kim söyledi?
kısa dönemmiş çabuk biter anlamında dedim (150/460 farkı)

Eğer tecilini kaldırır kaldırmaz çağırsalardı askerimi
şimdi bir ay kalmış olacaktı
Nasıl biter bu 340 gün
Bugunlerde çok canı sıkılıyor günde 3 kez arar oldu.

yasak oldugunu kim söyledi?
kısa dönemmiş çabuk biter anlamında dedim (150/460 farkı)

öyle değil işte. çabuk bitmiyor. bir maraton düşünün. siz kendinizi 460 km'lik bir koşuya hazırlıyorsunuz, biz 150 km'lik bir koşuya... sonuçta hepimiz aynı derecede yorulmuş oluyoruz. ve unutmayalım ki, siz bu koşu esnasında molalar verip(izin) dinlenip soluklanabiliyorsunuz da... biz tek bir nefeste bitiriyoruz koşuyu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…