Sevdiğini özleyenler buyurun

anam yok ya, ne düzelmesi artık maıllerıme fşn da cvp vermıo alakamız kesıldı onlan,

Günaydın hüzünbaz,nasılsın?Senin askerin nerede?Şafak kaç?
Patiskam ya üzme nolur kendini,ailenle konuş.Üzüldüğünü belki anlamıyorlardır.

Günaydın hüzünbaz,nasılsın?Senin askerin nerede?Şafak kaç?
Patiskam ya üzme nolur kendini,ailenle konuş.Üzüldüğünü belki anlamıyorlardır.

canım benim iyiyim teşekkür ederim
hüzünbaz benim yeni ismim asıl ismim mrs.sönmez
bu topiği ben açtım eşim askere gittiğinde
şükür geldi 16 mayısta ama ben hala takip ediyorum sizleri
benzer sıkıntılar yaşanıyor çünkü
senin şafak kaç caniko

Şafak 252 malesef.Şırnak'ta sevgilim.Haziranda gelecek Allah izin verirse.Ben de aslında bu topiği açan kişiyi merak ediyordum,isabet oldu.İnşallah bizlerde kavuşuruz sevdiklerimize.

yaa hayatım ben de onu sölicektım aynı resmı kullanıyosunuz sen o musun dıcektım sonra ya olur mu bu kız asker beklıyor fln dedım kendı kendıme, ee sız ne yapıyosunuz neden degıstırdın sen nickini madem degıstırdın neden soyluyosun o benım dıye naniknanik
ayrıca bızımkıler ewden gıttı seslerınden kurtuldum

hüzünbaz benim askerim adanada sen oradamı yaşıyorsun:)
geçen hfta geldim adanaya 1 gün kaldım...

aynıı vallaa sevdicegim izine gelecek de onun derdine düştüm karşılamaya gitmek isityorum

kızlar uzun dönemde ne guzel arada gelıo göruşuyonuz, kısa dönemde gıdıoyoooo, gelmıoo sonra tee aylar sonra, allam cabuk gecsın şu zaman

aşkım telefonda geldikten sonra yapmak istediklerini hayallerini anlattı şuraya gider bunu yaparız şuraları gezeriz falan... inş hayallerini gerçekleştireceğimiz günler gelir... ilk başlarda bende hep geldikten sonra mutlu olacağımızı düşünüp hayal edip şimdiden mutlu olur bi ümitle beklerdim... oysa şimdi gücüm tükendi... beklemek acı veriyor bana.. çok zorlanıyorum... gelsin artık yaa gelsin...

ama genede çok şükür umutsuz bekleyenler... ya sewdikleri hiç gelmeyecek gelemeyecek olanlar... onlar napsın... onlar nasıl dayanıyorlar...
Allahım sen gösterme sakın aşkımın yokluunu acısını bana...

ewt benim kuzenimde uzun dönem asker vanda... kasımda 23 günlük izne gelecekmiş... ama şekerim o bakımdan öyle ama biras önce konuştuk kuzenimle kısa dön. olsaydım şimdiye bitmişti askerlik dio... ayrıca uzunları daha çok yoruolarmış... kısalara gelip geçici olarak bakıolarmış...

eft dogrudur walla, kısalara poset fln dıyolarmıs ya kullanıp atıyolar heralde öle bısey,
aman bosver haklısın kısa olsun da görmeyelım dımı, neyse, bu asker bekleyenler ıcın geçerlı.:1ninca:

kızlar hepimizi sevdigimize kavustursun rabbim benimki asker degil ama gün sayar gibi bekliyorum uzakta olunca ((( cok uzun saatlerce konusuyoruz telefonda ama yetmiyoki insan görmek dokunmak istiyo elele gezmek gözlerine bakmak helede onu öpmeyi o kadar özledim kii...

kızlar asker beklemek ayrı bi zor ama yaa bizde aşkımla hep ayrıydık farklı illerde... ama şimdi durum farklı görüşemioruz... bazen sesini duymaya ihtiyaç duyuorum ama yok... aramak istiorum mümkün deil... anca o arasında görüşelim die bekliorum...
off off
ben yandım eller yanmasın sevdalılar ayrılmasın... ayrılığın hepsi zor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…