Sevdiğini özleyenler buyurun

gözün aydın cnm kavuşma yakın:)
ama tekrar ayrılmak ilkinden daha koyuyor... geçen hfta yemin törenine gitmiştim bırakıp gelmek çok acıttı içimisenağlamasenağlamasenağlama

çok tşk ederm cnmm
çok heyecanlanıyorum aylar sonra tekrar görücem diye
yemin töreni hadisesini ben de yaşamıştım ayrılık yaşanmıştı haliyle
ne yapalım her şeyin bi sonu var böyle böyle biticek bu işsenağlama

yemin töreninden bi kaç gün önce oluyo gidilecek yer.
belki iyi bi yer ya da yakın bi yer çıktıysa onun süprizini yapacaktır.
ama ben sinir olurdum hemen söletirdim mirmirmirmir

onsuz gezmek, dolaşmak, alışweriş yapmak, yemek yemek... hiç bişey zewk vermiyor...
çabuk gel aşkım hayatımın tadı yok sensiz

biras önce aşkımla konuştum tam 45 dk konuştuk kartın biri bitti birini taktı ama sanki 5 dk konuşmuşuz gibi geldi yetmior telde konuşmak artık bana özlediim hemde çok özledim... ona sarılmayı,kokusunu duymayı, ellerini tutmayı, gözlerine bakmayı, onu mutlu ve gülerken görmeyi,onunla gezmeyi, herşeyini ve onunla yaptığım herşeyi çok özledim... yeter bukdr askerlik...

günaydıın kızlar....
mannakcığım çok geçmiş olsun canım üzme kendini okdr kendine zarar verme tatlım sewdiğim askerde eli kolu bağlı daha çok üzülmesin...

saol canımm benimmma.s.
ya benim elimde değil ya ben biraz fazla takarım herşeyi kafama askerlede kavga etmiştik falan derken çıktı işte inş geçerler yaaa:çok üzgünüm:

gözün aydın cnm kavuşma yakın:)
ama tekrar ayrılmak ilkinden daha koyuyor... geçen hfta yemin törenine gitmiştim bırakıp gelmek çok acıttı içimisenağlamasenağlamasenağlama

ah cnm bnm yaaa senağlamasenağlama
haftayada ben gidicem simden nasil ayrilicas diye düsünüyorum valla cok zor olucakkk senağlama
o 2 gün nasıl hızlı gecer simdi

selam kızlar, selam dıdosh gıdersın gelırsın ıste bak nastasya gıttı geldı ayrıldı uzuldu ama guzeldı sen de dusunme böle artık bunları,

bence o 2 günde hiç bişeyi düşünme canım sadece tadını çıkar okdr mutlu oluosunki gerçekten akıp geçi verio ama harika anılar kalıo sana... en azından bekleme gücümü topladıımı düşünmüştüm bikaç bile... ama ondan sorasını hiç sorma normalde gittinden beri hiç ağlamıordum şimdi hergün ağlama modundayım

selam kızlar, selam dıdosh gıdersın gelırsın ıste bak nastasya gıttı geldı ayrıldı uzuldu ama guzeldı sen de dusunme böle artık bunları,

oooof oooof suan heycanla o günü bekliyorum tek umudum o gün gibi ama iste oda cabuk gecicek doyamicam askima diye biyandada üzülüyorum
ama ona hic belli etmiyorum oraya gittigimdede etmicemm inş.
senağlamasenağlamasenağlama artık aglamaktan gözlerimde yaş kalmadi valla

amma dert edınıyonuz haa, bakın bnm halıme ne arayan var ne soran, maıllere msjlara resımlere hıc bıseye yanıt yokü, sız kendı paniğinize dertlenıyonuz,

şey gıbı evde yemegımız var yemek yıyoz o anda bıseye üzülüyoz way bee,sokaktakı açadam napsın evsız adam napsın işte.. şükredin bence

orada sakın ağlama cnm, eğer ağlarsan o çok üzülür ben hep tuttum kendimi çünkü biliyorum aşkım ben ağladığımda benim iki katım ağlayacak ve çook üzülecek ben aklına geldiimde hep ağlayan yüzüm gelecek gözlerinin önüne daha beter üzülecek...
çok güsel geçio o günler... ben hep törenin umuduyla bekledim onu görecem die heyecanla umutla... sanki ondan sora askerlik bitecekmiş gibi kendimi kandırarak... ama öle olmadı onu orada bırakıp gelince içim parçalandı yanımda getirmek istedim olmadı... o günden sora ilk bikaç gün iyiydim ama şimdi hergün ağlıorum telefonu hiç kapatmasın istiorum... ama sesini duyunca çok kötü oluorumm off off

şafak 118
bitecek inşallah bi an önce... seneye bugünlerde hiç yaşamamışız gibi olacağız bu ayrılığı inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…