benimki bugün yada pazartesi belli olucak dedi.genelde yemin töreninden önce yada törende belli oluyor canım benim bildiğim kadarıyla...
şafak 230küsür (tam bilmiyorum)
mehtap 9 sırnaşık şey
gözün aydın cnm kavuşma yakın:)
ama tekrar ayrılmak ilkinden daha koyuyor... geçen hfta yemin törenine gitmiştim bırakıp gelmek çok acıttı içimisenağlamasenağlamasenağlama
ya arkadaşlar bide askerlerin acemi birliklerinde dağıtım yerleri ne zaman belli oluyor bilen varmı yaa yemin töreninden soramı öncemi öğreniolar anlamadım ki acaba sürprizi onla ilgili bişey olabilirmi kio kadar yalvardım söle die sölemicem yemin töreninde sölicem diyip durdu acaba bununla ilgili olabilirmiki ne zaman öğrenio onlar dağıtım yerlerini bilen varmı
bende özledım canımıniçini
günaydıın kızlar....
mannakcığım çok geçmiş olsun canım üzme kendini okdr kendine zarar verme tatlım sewdiğim askerde eli kolu bağlı daha çok üzülmesin...
gözün aydın cnm kavuşma yakın:)
ama tekrar ayrılmak ilkinden daha koyuyor... geçen hfta yemin törenine gitmiştim bırakıp gelmek çok acıttı içimisenağlamasenağlamasenağlama
selam kızlar, selam dıdosh gıdersın gelırsın ıste bak nastasya gıttı geldı ayrıldı uzuldu ama guzeldı sen de dusunme böle artık bunları,
bence o 2 günde hiç bişeyi düşünme canım sadece tadını çıkar okdr mutlu oluosunki gerçekten akıp geçi verio ama harika anılar kalıo sana... en azından bekleme gücümü topladıımı düşünmüştüm bikaç bile... ama ondan sorasını hiç sorma normalde gittinden beri hiç ağlamıordum şimdi hergün ağlama modundayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?