Sevdiğini özleyenler buyurun

Yaninda olmak;
Sana dokunmak, sarilmak
Ellerini tutmak
Kokunu duymak
Sana bakarak uyumak
Sana bakarak uyanmak
Sana bakarak gülmek
Sana bakarak aglamak
Sana güc verebilmek
Senden güc alabilmek
Seni mutlu edebilmek
Seni üzmemek, kirmamak
Seninle mutlu olmak istiyorum .. (

Heeepsini istiyorum!
Seni cok seviyorum yakubum

aynen canım yokken di abısınde de öyeoldu neyde daha falza anlatmıyyım:)yapan çok var canım da herkes bizim gibi kendıne guvenıp anlatmıyo sadece.. onun yanında durup bakmam bile bana en buyuk mutluluk:)

aman hatıra kalıyo cnm yapın edin gezin ohhh
millet de yürekli olsunlar azcık bizim gibişakkıdı

slm kızlar bugün hiç kimse girmemiş bişi yazmamış nedense esracım şu param bi olsa ilk iş pc yi yaptırcam walla çok sıkıcı siz olmadan hemen ilk fırsatta yaptırıcam herkes kendine iyi baksın hoşçakalın allaha emanet olun
gizemin şafağı:44 sivasa selam olsun :lepi::teytey::dance:sositososito

şafak:360
biten:100 (ayrıca bitanecik kocamın doğum günü bugün ama yanında olamadım sesini bile duyamadımsenağlama inşallah seneye doğum gününde burda olacak tezkereyi almış olacak inşallah :Saruboceq:sositososito

oo duygu sen bitirmiş sayılırsın

yemişsin şafağı bundan sonrası üstüne tatlı olur artık :)

bana hiç öyle gelmiyo kuzum yaaa
gittikçe dahada zorlaşıyor
tahammül kalmıor insanda artık :S
:bbo:

evet sabretmek daha zor olur
ama sadece kalan 59
başka yok..

400'ler,300'ler.200'ler,100'ler kadar uzun değil
gerisi de sabretmesi zor da olsa bitecekhihoyyyt

darısı başımızaaaaa

kıslar size bişey danışmam lazım benimkini abisiinin düğünü war demiştim ya benide çağrdılar ben gelmem falan dedim ama annesi kardeşleri falan çok ısrar etti yaww peki ben şimdi ne giyecem ne giymem gerkiyoo anamm bi akıl werin gıı

neslicim aynı durum bnde de var bnmkınınde abisinin düğünü var 20gun sonra bana cok gusel bi takım elbise aldık abiye gycek halım yok çok gusel bırde ayakkabı aldım içinede bıras daha abiye tarzı bısı gydım mi olay tamam dır. bnce snde fazla abartma sonuçta evlı değiliz biz daha dimi amaa tabi yınede sen bılırsın cicii)) kaydirigubbakcemile5

ya ewet bende öle diyorum abartmam asla ama takım elbisede mi abartılı olur acaba yaa senin takım elbisene bakabilirmiyimm yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…