kızlar benimkide bugün itibariyle asker,yarın sınava gircek,offf gitmeden bir slayt gösterisi
hazırlayım diyorum,arka fondada bu ara sürekli dinlediğim müzik,yavuz bingöl gitme,daha öncede yapmıştım nişan resimlerimzden.,zaten ağlıyorum sürekli hazırlarken de artık bir ton ağlarım ama hazırlıycam yinede.
gamzeeee gelmişşş
naber kızz
öyle yapıp da dramatik hale getirme derim cnmsüprizzzzz
ayrılıgı zorlaştırma
yine de sen bilirsin tabii
hadi gözün aydınnn
onlar da mı kalıcaksın gece kıss
ben de kaldım görümcemde bi de kaynanamlarda
kızlar benim aşkım artık asker bu günden itibaren.hala inanamıyorum ben bu duruma.10 aralıkta yeri belli olcakmış.12 aralıktada gitcek yalnız bırakıcak beni buralardasenağlamaofff kızlar zaman yaklaştıkça sizleri çok daha iyi anlıyrm
kızlar slm herkese sizleri çok özledim inşallah bayramdan sonra pc mi tamir ettircem ozaman gene aranıza dalıcam walla hepinizi özledim yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz tanışırız inşallah tertiplerim beni unutmayın olurmu sizler benim hep aklımdasınız esra yani oges sana diyorum unutma beni yarın aşkımın 100.cü günü aynı zamanda aslan kocamın doğum günü iyiki var allahıma çok şükrediyorum onu bana bağışlasın başımdan eksik etmesin herkes allaha emanet olsun bütün asker yolu gözleyenleri allah kazasız kavuştursun inş öpüyorum hepinizi iyi akşamlar kaydirigubbakcemile5:1hug:a.s.
bu siteye gelmeden önce gizli kapaklı işleri bi ben yapıyorum sanıyodum hee :)
yalnız diilmişim hiç sırnaşık şey
aynen canım yokken di abısınde de öyeoldu neyde daha falza anlatmıyyım:)yapan çok var canım da herkes bizim gibi kendıne guvenıp anlatmıyo sadece.. onun yanında durup bakmam bile bana en buyuk mutluluk:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?