Sevdiğini özleyenler buyurun

günaydın kızlar hepinize. hepinize HAYIRLI CUMALAR... Şafaklar azalmış ne güzel:) rabbim tüm hasret çekenleri biran önce kavuştursun. BİTEN:349,KALAN:111
BEN, BENİ ONDAN AYIRAN YOLLARA SİTEM ETMİYORUM.ONU BANA KAVUŞTURACAK YİNE O YOLLAR BİLİYORUM...AZ KALDI <DÜNYAM>

iyiyimmm günler geçiyo işte....
senden naberrr

sende demişsin günler geçiyo işte diye ya,günleri devirmeye çalışıyoruz sayılarla boğuşuyoruz.ben kendimi çok yalnız hissediyordum burayı bulmadan önce ama sizlerle konuşunca anladım yalnız olmadığımı sizler olmasaydınız nasıl geçerdi 349 gün bilmiyorum:)
telde konuşunca eşimede söylüyorum arkadaşlarım var iyiki diye oda seviniyo.ŞAFAK:111

bence de yaa ben de burayı buldugumda daha çoktu şafak
ben de kötüydüm baya
paylaştıkça azalıyo dertler

çok özLedimm ben de yaa senağlama
2.gündür hiç konuşmuyoruz görüşmüyoruz senağlama
kızgınımm çokk,kırgınım ama çok da özLedimm senağlama

MELİKE,AYŞE ABLA GÜNAYDIN.melike hayırdır ne oldu neden kırgınsın.paylaş üzüntünü bizde ortak olalım,çare bulunucak bişeyse yardım edelimeğer özel değilse tabii?cicikızını dediği gibi paylaştıkça azalıyo dertler

kızlar benzer bir başlık açılmış
asker yolu bekleyen varmı diye
üzüldüm valla parçalanmassınız inşallah

aynı şey burda da var normalde hemen kapatılırdı bu sefer noldu acaba :uhm:
söleyelim kapansın sizceee??

kızlar ben geldim bi hfta daha bitti...
nasıl gidiyor hayat hoş dün de girmiştim ama:)
beklemeler nası moraller yerinde mi...

Nastasia dün doğum doğum günümdü yanımda değildi ama taaa oralrdan hediye yolllamışş
az kaldı 42 şafak
hepinizi öpüyorummmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…