Sevdiğini özleyenler buyurun

doğum günün kutlu olsun canım:)
çok sevindim senin adına ne göndermiş çok merak ettim:):)
az kaldı tatlım bende baya mutluyum hehehe:)

kızlar daga önce yazmıştımnişanlımla en son ramazan da görüşmüştüm kurban bayramında görüşemiycez ama sürpriz yaparsa sziinle paylaşırım demiştim bugün görüştüm bayram dönüşü veya sömestr tatilinin baslangıcında gelebileceğini söledi çok mutluyum

kötü bişey demedim ki hhemen ne kızıosunn ne bilim senin yazılarını görüyorumdaa dewamlı ayrıldığın haberini okuyorum amaa o yüzden dedimm

kötü bişey demedim ki hhemen ne kızıosunn ne bilim senin yazılarını görüyorumdaa dewamlı ayrıldığın haberini okuyorum amaa o yüzden dedimm

tamamda tatlım ayrılıoruz dıe ne alaka erkeklıkle:uhm: ewet kabul edıorum cok ayrılıoruz erkek arkadasımla hala da kırgınım ona:çok üzgünüm:

erkek yada kızıyla alakası yok ki ben demek istedimki bi ayrıldık bi barıştık diyo dedim ikilem arasında kaldım demek istedimm

bende en son 14 eylülde görmüştüm ühühühühü

ben demiştin teologcuğum sana belkide bi süpriz yapar die çok sevindim senin için canım...

gene de anlamadım nesliciğim... yani öle bi demişinki erkekler ayrılabilir ama kızlar ayrılamaz... ayrılırsa da barışamaz gibi...
nasıl bi düşünceyle sordun anlamadım???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…