Sevdiğini özleyenler buyurun

mannakcığım inş yanmaz bileti hayallerinizde suya düşmez, belki biletim öle ladım falan derse izin verirler 1 gün erken çıkmasına inş yani:)
ogezciğim sana da ii bayramlar şekerim...
ıtır buseciğim özlem arttıça dayanılmaz oluo bu hasret haklısın tatlım, bizde abuk sabuk şeylere tartışır olduk... ztn gün içinde 5 dk ya konuşuo ya konuşamıoz o dakikalarımızda tavır yapmakla ve kawgayla geçio... ama az kaldı benim şafak: 39
30lu sayılara geçtim çok mutluyum... 39 nerenin plakası ki:)

denizz demek yarın belli oluyo gidicegi yer kuzumm hemen haberdar et bizi
mrkta bırakma emii

kızlar 3 hafta sonra ilk kez eşimi nette gördüm ama hiç iyi geçmedi bugün hep ağladım eşim çok kötü çok fena bunalmış intihar etmekten felen bahsetti silah elimde bi kurşuna bakar kurtulmak felen dedi çok korkuyorum bişi olacak die sabahtan beri ağlıyorum bayram değil sanki işkence gibi o kötü olursa ben nasıl iyi olayım çok kötüyüm ama hiç birinizde yoksunuz tabi bayram bugün neyse hepinize iyi bayramlar kardeşlerim kib a.e.o çok öptüm

şafak: 051 niğde
aşkım seni çok özledim
herşeyimsin benim
azcık kaldı sabır bitanem..

gamzecim snn içinde üzüldüm
ama senin eşin diilmiydi ben komando olmak istiyorum
ben doğuya gitmek istiyorum diyen
...ki çok kötü bi yerdede değil
en azından nete girebiliyor kamera açabiliyor...
bunu yapamayan çok insan var ( ilk örnek benim buna)senağlama
dağda yatanlar var aylarca..

böyle yapması hiç sağlıklı değil:1closedeyes:
ona söyle bence böyle yaparak askerlik geçmez:1no2:
onu bekleyen bir karısı olduğunu unutmasın
bu kadar zayıf olmasın..
eninde sonunda biticek bu askerlik ömür boyu sürmücek

sen aynen eşine böyle sert şekilde karşılık ver lütfen
senden yüz bulmasın yoksa askerlik snn içinde onun içindee bitmez,ızdırap olur...

bnide yanlış anlama canım ikinizin iyiliği için söylüyoruma.s.

yaaa benim aşkım jandarma ve şuan karların altında geçiriyor gecesini ve nekadar kalacakları belli değil. köyde olay olmuş komşular şu mübarek bayramda birbirlerini öldürmüş(( şimdi devriye bekliyolar köyde soğukta karda aklım onda yaaa ben burda sıcak yerde dururken o soğukta duruyo:çok üzgünüm:senağlama
Allah tüm askerlerimizin yardımcısı olsun burunları bile kanamadan yuvalarına dönsünler inşallah:Saruboceq:

Canım seninkide mi 88/1.. Kıyamam ya allah tüm askerlerimizin yar ve yardımcısı olsun :Saruboceq:

amin canım senin askerine ve şuanda öyle durumda olanların hepsinee allah yardımm etsin çok zorr
snnki nerdeydi?
tokatın bi köyünde karakolda jandarma şöför olarak yapıyo.
Canım seninkide mi 88/1.. Kıyamam ya allah tüm askerlerimizin yar ve yardımcısı olsun :Saruboceq:

evet 88/1 oluyo galiba.
amiiiin:Saruboceq:

az kaldııı azz :)
snnde az kalmışş tommy
askerlikte bitiyorr
aşkımı çok özledm zatenn pff

yaza girmeden gelicek işte inşallah. şu kış bi geçseydi aşkım üşümeseydi:çok üzgünüm:
buda askerliğin bi cilvesi işte napalım:1no2:
ahhhh ahhh bende özledim:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…