Sevdiğini özleyenler buyurun

evet cnm çok haklısın.3yıldır sabredip dayanıyoruz bazı şeyler.şimdi az kaldı,bir 5ay sonra kavuşucaz yuva kurcaz inşallah...

Oyy ne güzel canım ya...
Bizim daha çok yeni...
Tanışalı 2 yıl oldu...
Başlıyalı bu ayın 16sında tam 9 ay biticek:teytey:
Askerdeyken başladıı yani.
Umarım sizin içinde hayırlısı olur..

Oyy ne güzel canım ya...
Bizim daha çok yeni...
Tanışalı 2 yıl oldu...
Başlıyalı bu ayın 16sında tam 9 ay biticek:teytey:
Askerdeyken başladıı yani.
Umarım sizin içinde hayırlısı olur..

ay ne güzel cnm ya siz şimdi nasıl heyecanlısınızdır,yan yanayken ilişki daha tatlıdır onunda tadına varcaksınız inşallah. ALLAH tamamına erdirsin sizinkinide cnm benm.

Günlerin zaten tadı yoktu Aşkım gittiğinden beri.Şu 3gündür daha bi tatsız oldu günler.Bayram ama benim için değil.Aşkım olmadan elini tutmadan sıcaklığını hissetmeden hiçbir gün benim için güze değil.Bayramım onun sağ sağlim bir daha gitmemek üzere geri geldiği gün olacak.Günler geçmek bilmiyor bu aralar.Telefonda duyduğum ses sanki titriyor bazı zamanlar.Sırf ben üzülmeyeyim diye sıkıldım geçmiyor diyemiyor.Neden böyle uzun olmak zorundaydı.1gün bile ayrı kalmaya bile alışamazken bu kadar ay dayanmak çok zor.Allahım ne olursun sabır ver.Günler hemen geçsin Kuzum sağ sağlim geri gelsin.İçimdeki özlem dinsin..Çok Özledim Bitanemi:a015:

ŞAFAK 354

Son düzenleyen: Moderatör:

cnm benm sonunu düşün sizi bekleyen güzel günleri düşün.insanın bunları düşünmesi üzüntüyü,sıkıntıyı birazcıkta olsa azaltıyor.dua et cnm onun içinde kendin içinde belliki o zor günler geçiriyo güçlü dur onun yanında ol.inanki geçicek bu günler...

valla canım şu güne kadar dayandım da daha gitmiyor ya.Hani boğazına bişey düğümlenir kalır ya aynen öyle.Zorluyorum kendimi ama olmuyor.Bir günü atlatsam diğer gün daha bir hasret dolu oluyor...

5 yıldır neden?6ay neden canım?Şimdi konuştum nasıl özlemişim var ya...Akşamı zor ettim zaten bugün...

Ortaokuldayken seviyoduk birbirimizi. Sonra bazi durumlar yasandi gorusemedik. Ben hollandaya geldim. Ve oyle 5 yil bitti. Simdi yillar sonra tekrar bulduk birbirimizi. Ikimizde birbirimizi hic unutmadigimizi gorunce yeniden basladik. Oyle iste canim..
Bizde bugun ilk defa konustuk telefonla 5 yil aradan sonra yani...
Sanki gecmiyo gunler yaa durmus gibii:çok üzgünüm:
Sen neden ayrisin canim sevdiginden?..

Askerde canım benimkisi ve 106gün oldu.Daha 354 günüm var...

ay ne güzel cnm ya siz şimdi nasıl heyecanlısınızdır,yan yanayken ilişki daha tatlıdır onunda tadına varcaksınız inşallah. ALLAH tamamına erdirsin sizinkinide cnm benm.

Hemde nasıl canım ya...
İzne geldiğinde görüştük üç kez ama tam alışmışken yine gitti malesef...
Bu sefer inşallah tamamen kavuşucazz:asigim:

Çok hoş bir hikaye canım yaa...:asigim:
Umarım hayırlısıyla en kısa zamanda kavuşursunuzhihoyyyt

slm kızlar ooo nilay hanımda gelmiş buralara unuttun kızım sen bizi ne arıyon burada:)

şafak 161
sevgilim şu anda izinde:)

denızcım hadi allah gönlune göre verdi hayırlı olsun ama ben okudumda bulamadım nereye düştü canım 5 ay olucakta nereye düştüğünü bulamadım yaaa:)

denizcim evet ya benm nişanlımın arkadaşları var,hakkari ye gidenler,çok şükür urfa hem sıcakmış orası:) nöbetlerde üşümez,seninkide bizim buraya gelmş hayırlısı olsun canm çok şükür dua edelim hayırlısyla gidp gelsinlr kısa dönem olması çok iyi oldu,benmkide pazar günü 7.00 uçağıyla gidicek.bu arada düğün günümzüde aldık 10.10.2009 orduevini tuttuk :) mayısta yer bulamazdık hallettik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…