Sevdiğini özleyenler buyurun

yemin töreninden sonra orda mı kalmıştınz 2 gün izin veriyolarmış ya,ben şimdiden onu düşünyrm nerde kalabilirz,gitmişken gezeriz bide bari,çok güzel yerler varmış :))

benimki acemilkte safranboludaydı
sonra bireciğe gitti orda kaldı hep
ama urfaya gitmek kısmet olmadı da s.boluya törene gitmiştim süperdi

lady urfa biraz sakay yerdir oteller konusunda
otelinizi dikkatli seçin :)
oralar tutucudur namusuna düşkündür aşirettir fln fln sanıyodum :)
aman haa fena bi piyasa var sırnaşık şey

yemin töreninden sonra orda mı kalmıştınz 2 gün izin veriyolarmış ya,ben şimdiden onu düşünyrm nerde kalabilirz,gitmişken gezeriz bide bari,çok güzel yerler varmış :))

biz adanaya gelmiştik
babası,kardeşi yada annesi yoksa bırakmıyorlar 2 gün haberin ola
urfada gezilecek yerler var hakikaten
ama ben derimki sarılın koklaşın

:)) hadi ya piyasa var yani,kız çarşı izinlerinde asılan olmuyordur dimi:))) k.validemlerle gitcem zaten,artık güzel bir otel bulurz inş.gerçi benmde adanada akrabalarım var,orda da kalabilirz,evet hasret gideririz :))

aman gezmek kimin umrunda
ben safranbolu gibi turistik biyere gitmiştim
insanın gözü hiç bişi görmüyo ki...
ama hakkaten güzel yerdi

:)) hadi ya piyasa var yani,kız çarşı izinlerinde asılan olmuyordur dimi:))) k.validemlerle gitcem zaten,artık güzel bir otel bulurz inş.gerçi benmde adanada akrabalarım var,orda da kalabilirz,evet hasret gideririz :))

canım benm bildigim törenden sonra şehir dışına çıkamazsınız
şehir içi bi otel tlf fln vermek zorundasınız askeriyeye
ailesi çıkarıyor zaten dışarı
çünkü otogarlarda fln izibatlar var bakıyolar
kızlar çok düşkünmüş askere
normal yolda yürürken asker görünce kıvırarak yürümeye başlıyolarmışkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 çok gülmüştüm

hmm anladım canım o zaman ben şimdiden otel bakıym,28 gün sonra oluyormuş canm bu durumda 09 ocak yüksek ihtmal.vay kızlara bak sen güzellermiymş bari:))

yok be gülüm yaaa
yüreğini ferah tut
dışarıda urfalı kızlar pek yok
üniversitelilerdir
zaten sivil çıkıyorlar çarşı iznine

urfalı kızlar karakolun önünden geçiyomuş şekerim tarlaya fln giderken boşörtülerini açıveriyolarmış :))
görünmek için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…