Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın kızlarr ŞAFAK:35 İZMİRE SELAMLARRRRR
hoşbulduum teşekkür ederim...
ahhh sabrediyoz :çok üzgünüm:
şafak:166-tatlicadiarzu-
gamzişşş ben dedimmm anlatıyo cnm öleler
sevgilisi olmayanlar zate her haft sonu başka bi kız buluyomuş :)
Kızlar hepinize günaydın size bişey sormam lazım.Sabah benimki arkadaşından telefon bulup bana msj atmış ara diye.Ben uyuyodm telefonu duymadım diye trip yapmış tam o sırada uyandım.Aradım konuştuk,kapatıyım telefonu arkadaşa vericem çarşıya çıkıcak dedi bende orda şakasına 5dk daha falan dedim.Bu kadarını bulduğuna şükret erken görseydin yarım saat konuşcaktık dedi.Kapadık telefonu alındım tabi biraz.Aşkım neden kırdın şimdi beni ne güzel sesini duydum sabah diye msj attım 1dk içinde.Ardından msj geldi Hasan yanımda yok diye.Özür dilerim kusura bakma dedim.Bir msj daha geldi önemli değil ben Mutlu diye.Teli verdiğin için teşekkür ederim tekrar kusura bakma iyi günler iyi bayramlar dedim.Çocuk yine msj attı bana teşekkür ederim çok naziksiniz.İsminiz neydi acaba diye.Bende hiç cevap vermedim.Sizce Hasan denemiş olabilirmi beni?Böyle huyları hiç yoktur onun.Şimdi akşam konuştuğumuzda bu olayı anlatmam lazım ona.Eğer o yapmadıysa kesin o çocukla kavga eder,eğer o yaptıysa ve söylemezsem benden şüphe duyar.Ne kadar karışık bişey sabah sabah olan saçmalığa bakın.Bana bir fikir verin...
Şafak:166
Daha dün gibi burda o rakamı yazışım...
Ama inan bana geçiyor geçmek zorunda.
ŞAFAK:10![]()
gamzişş gece kaynattık gelseydinn sen de
neks valla bitmiş seninn
slm kızlar nasılsınız bakalım bugün:)
oldu şafak:37 ...
ilk saymaya başladıım günü hatırlar gibiyim... zaman su gibi akıp geçiyor gerçekten... ama yıpratıcı oluyor... sevdikleri yeni askere gidecek olanlara hayırlı teskereler diliyorum... Allah sabır versin hepimize...
kız seninkide bitti walla ne kaldıki şurda allah kazasız bitirtmeyi nasip etsin ebrucum bizede dua et gıııııııııııı
gizemimin şafağı:39 kırklareline slm olsun kızlar hihoyyyt:teytey::dance::sm_cool:sositosositoebrucum aynı yerlerdesiniz gizemle yani MİRUMOYLA :içelim:
günaydınn kızlarr:)
yani bnm içinn günaydın
nbr gamze??
dilek bnce hemen söyle sewgiline
eğer söylemezsen daha kötü şeyler olabilir...