• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğini özleyenler buyurun

günaydın life city hoşgeldin:)

bence de dilek söylemelisin çünkü erkekler askerdeyken ztn paranoya oluoyorlar, bi de seni yanlış anlamasın sonuçta sana olan güvenini artırır bu ve de çevresindekiler tanısında ona göre davransın, belki o arkadaşı senin fotonu falan gördü, beğendi, telini öğrenebilmek için verdi telini sevgiline ve de ilerde iicene rahatsız edecek ozmn söylediinde daha kötü olur. sevgilin ndn baştan söylemedin hoşuna gidiodu ozmn falan diebilir... ayrıca benim kafama takılan tel arkadaşının ama hat kimin? sevgilinin mi yoksa o da arkadaşının... eğer sevgilinin hattıysa onun yapma ihtimali daha yüksek ndn hattını ona versinki????

saçmalama kızım hasan etmemiştr tabiki sakın söyleme kavga feln eder ceza alır askerlik uzar felen yapma sakın öyle şerefszler heryerde var ark.sevgilisine sulananlar şerefsiz işte ama hasana bi şekilde onunla arkadaşlaığını bitirmeye bak ne bilim başkasının telden beni arama numaramı alıp rahatsız felen ederler de bişi yokmuş gibi varmı öyle bişi derse yok ama olmadan sakınalım de

Söylemezsem ve eğer öyle bişey yanında olduysa asla geri adım atmaz benden saklıyorsun demek ki herşeyi der.Psikolojisi zaten bu aralar kötü.Sağı solu belli olmaz.Ölüm lafını ağzına almayan adam geçen gün neler dedi.Cidden psikolojisi karmaşık...

kastamonuya slm olsun öyleyse:):)

yarın gamzeciğim karstayız demek ii yaa tanıdık olması hoşuma gitti:D souk bi yer ama karlı falan... inş sizinde şafak bakımında karsta olacağınız günler gelecek...

kamelya hayırlı teskereler...

Söylemezsem ve eğer öyle bişey yanında olduysa asla geri adım atmaz benden saklıyorsun demek ki herşeyi der.Psikolojisi zaten bu aralar kötü.Sağı solu belli olmaz.Ölüm lafını ağzına almayan adam geçen gün neler dedi.Cidden psikolojisi karmaşık...

dilek anlıyorum güven açısından bende söylemek isterdim ama sonradan kavga edeceğini ve ceza alabileceğini düşünürdüm söyleyemezdim bak kendin diyosun kafası bozuk die bide bunu dersen kavga edeceği kesin hemde kötü bi şekilde ilerde bidaha rahatsız ederse hattını değiştirirsin onada bi bahane bulursun ben öyle ettim tele sapık dadandı gittim yeni hat aldım onuda kırdım attım neden dedi pinini yanlış girdim bloke oldu açamadım yeni hat aldım dedim desem wallaha firar eder nasıl böyle bişeye sebep olabilirim

o çocukta senin hoşuna gittiğini falan zanneder
yaa cidden ne asker ark.ları varmışşş yazıklar olsun
orda aynı yatağı aynı odayı aynı yemeği paylaşıyolar
yani kızmı kalmadı yaa

kesinlikle söle sewgilinbee dilekcim snra sana olan güweni biter duyarsa bi şekilde

kastamonuya slm olsun öyleyse:):)

yarın gamzeciğim karstayız demek ii yaa tanıdık olması hoşuma gitti:D souk bi yer ama karlı falan... inş sizinde şafak bakımında karsta olacağınız günler gelecek...

kamelya hayırlı teskereler...

ay inşallah gııı allahım ağzından bal damlıyo be sağol

neyse kızlar ben kaçar bayram için ziyarete gideceğim görüşürüz canlarım benim hiç bişeyin canınızı sıkmasına izin vermeyin allaha emanet olun sizleri seviyorum hayırlı tezkereler herkese by:a015:

slm kızlar ne kaynatıyonuz bakayım?ben geldim evime sakaryama ama haftaya giicem misafirler gelicekmiş o yusden evde temizlik yapıyom :) siz ne kaynatıyonuz bakayım? gamze hadi gözun aydın yaptırmışsın pc yi?..hoşgeldiniz yeni gelen arkdslar ben nur memnun oldum:)

hozzy sakın söleme o yanındaki kimdir necidir sapıkmıdır bilemeyiz
bazıları hiç kız sesi bile duymamış oluyo seni bulunca hemen konuşmak istemiştir
araları bozulur
kavga çıkar olmaz
benmki de ark dan tlf almıştı şurdaym fln yazmıştı bide sakın cvp yazma yazdı sonuna
ben de yazmadm
no çıkmasın diye herld güvenilmiyo arkadaşa
sakın söleme seninki diildir yazan

günaydın life city hoşgeldin:)

bence de dilek söylemelisin çünkü erkekler askerdeyken ztn paranoya oluoyorlar, bi de seni yanlış anlamasın sonuçta sana olan güvenini artırır bu ve de çevresindekiler tanısında ona göre davransın, belki o arkadaşı senin fotonu falan gördü, beğendi, telini öğrenebilmek için verdi telini sevgiline ve de ilerde iicene rahatsız edecek ozmn söylediinde daha kötü olur. sevgilin ndn baştan söylemedin hoşuna gidiodu ozmn falan diebilir... ayrıca benim kafama takılan tel arkadaşının ama hat kimin? sevgilinin mi yoksa o da arkadaşının... eğer sevgilinin hattıysa onun yapma ihtimali daha yüksek ndn hattını ona versinki????

Kızlar hatta telefonda arkadaşının.Aşkım neden böyle yapıyosun ki sen şimdi diye msj attım.Yani msj Aşkım yazıyor ve gelen cvp Hasan yanımda değil oldu.Yani o msjın hasana geldiğini çok iyi biliyor.Bende özür diledim sadece msj attığım için.Çocuk işi uzattı isim söyledi.Teşekkür ettim sonra ismimi sordu.Bir arkadası daha var beni aradığı ona msj atıyorum hiç böyle bişey olmuyor.Çocuk gayet iyi cvp veriyor hatta yenge yanımda adaşım diyor.Bu salak nasıl böyle bişey yapar anlamıyorum.Hasan bu olaydan banada patlıycak ya kesin hadi hayırlısı...

Kızlar kafam çok karıştı.Söylersem Hasan kavga edebilir belki bir ihtimal ama söylemezsem ve ilerde ortaya çıkarsa yada en kötü ihtimalle o denemişse beni çok fena olur hiç affetmez beni.Huyunu biliyorum çünkü böyle şeylere ondan birşey gizlememe asla tahammülü yoktur...

gizliycek bi durum yokki ortaya çıksa bile senin suçun yok
durup dururken neden seni denemek istesin ki
içerde kavga çıkar bunu sölersen
ve de tutanak tutulabilir
eger tutulursa mahkemedir askerligin uzmasıdır bi sürü kötü şey olabilir

Kızlar hepinize günaydın size bişey sormam lazım.Sabah benimki arkadaşından telefon bulup bana msj atmış ara diye.Ben uyuyodm telefonu duymadım diye trip yapmış tam o sırada uyandım.Aradım konuştuk,kapatıyım telefonu arkadaşa vericem çarşıya çıkıcak dedi bende orda şakasına 5dk daha falan dedim.Bu kadarını bulduğuna şükret erken görseydin yarım saat konuşcaktık dedi.Kapadık telefonu alındım tabi biraz.Aşkım neden kırdın şimdi beni ne güzel sesini duydum sabah diye msj attım 1dk içinde.Ardından msj geldi Hasan yanımda yok diye.Özür dilerim kusura bakma dedim.Bir msj daha geldi önemli değil ben Mutlu diye.Teli verdiğin için teşekkür ederim tekrar kusura bakma iyi günler iyi bayramlar dedim.Çocuk yine msj attı bana teşekkür ederim çok naziksiniz.İsminiz neydi acaba diye.Bende hiç cevap vermedim.Sizce Hasan denemiş olabilirmi beni?Böyle huyları hiç yoktur onun.Şimdi akşam konuştuğumuzda bu olayı anlatmam lazım ona.Eğer o yapmadıysa kesin o çocukla kavga eder,eğer o yaptıysa ve söylemezsem benden şüphe duyar.Ne kadar karışık bişey sabah sabah olan saçmalığa bakın.Bana bir fikir verin...

Slm canım bence kesinlikle sevdiğne durumu söylemelisin...
Senden şüphe duymasındansa her sonuç emin ol daha iyidir.
Hem böylelikle sevdiğin kime güvenip kime güvenmemesi gerektiğine karar vermiş olucaktır.Şayet seni denemişse ve sendurumu açıklamadıysan aklına binbir türlü şey gelicektir.Sen en güzeli durumu açıkla...Ve şayet seni denememişse bunları yazan arkadaşım dediği kişiyse bu çok daha büyük ayıp...Umarım hayırlısı olur...

nurrr nası geçiyo sevgilinle bakemmm

çok şükür çok guzel geçiyo mervecim:)dun istanbula gönderdim tatlımı gezicem dedi kıyafet felan da bakıcakmış.. hava alsın çocuk dimi ama yarınf elan döner heralde çok şükür çok guzel gidyor canım:) çok mutluyum çokkk:)

hozefincim söylemelisin sen cvp yazdın sadece bilerek kasıtlı mj atan o aptal insan.. sen dogru olanı yapıcaskın bence inşallah senı anlar eger kızarsana sen hiç sinirlenmeden sana söylemsem daha mı iyi olacaktı de..

Back
X