Sevdiğini özleyenler buyurun

aa ne yaptında kızdı nilayy =)

bnce kırmaz seni sen bi teklif et sinemayıı. çünkü bu soğukta hasta olursunuz
ben şimdiden bile düşünüyorum ne giyeirm ne ederim diye:)

Bende aylar öncesinden düşünmeye başlamıştım...

Anlatiyim...Bana askerdeyken izne geldiğinde sinemaya gideriz demişti.Bende şu erkek milleti ne anlar sinemadan bilmiyorum...Tabi işlerine geliyor demiştim.senağlamaAma içimde kesinlikle kötü niye yoktu. Oda se bana güvenmiyorsun dedi...Vesen istesende sinemaya gitmicez dedi...Şimdi ben teklif ediyorum hatamı telafi etmek adına olmaz diyo...Bir hafta önce yine dedim...Kızdırdı beni.Bende iyi o zaman elme sen ben kızlarla giderim hem liseden çocuklarda gelir dedim...İyice köpürdüü-tatlicadiarzu- Nispet yapmışım ben beyfendiye...klava:

hehehehe te alla seni napmasın :roflol:
snnkide inatçıymışş :1rolleyes:

ayyy çok hoş düşünmüşsün canım en son vedalaştıınız yere gitmeyi falan
çok romantik...
bencede sinemayı düşün derim bi de hasta olupta bikaç gün daha görüşemez duruma gelmeyin
bizde sinemaya gitcez o gelince çünkü sinemaya gitmeyi çook özlemiş, bende tamam ilk geldiin gün buluşunca gidelidedim:)
fakat o gelecek bikaç saat sonra ben başka şehire gitcem... çok üzülüyorum(((

İlk buluşmada sinema olmayabilir...
O yüzden son görüştüğümüz yeri düşünüyorum...
Zati işten geç çıkıcam sinema çok uzun olabilir...
Onu hafta sonuna bırakıyorum...
Bende sevdiğim geldikten 1 hafta sonra gidiyorum başka şehire mersine okula...
Bakalım ne olucak? Şimdiden onun sitresi var üzerimde...Ama şükür son yılım biticek inşallah...Ayy ne güzell umarım bende sinemaya ikna ederim.

gerçekten inat uğruna...
aman bende ilk buluştuumuzda sinemaya gitmiştim daha çıkmıoduk ölesine arkadaştık ve filmi ben seçmiştim... irenç bi japon filmiymiş fark etmemiştim japon filmi olduunu aşk işte gözümü kör etmiş muhahahha:)
o günden sonra çok dalga geçti benle... bi daha sen film seçme die... sonra bi kez daha ben seçmiştim gene irençtiii... ondan sonra da gene dalga geçti bu sefer baya fazla... ondan sonra bende bi daha senle sinemaya gitmeyecem dedim. ama benim sevgilim çok sewio sinemaya gitmeyi... bende sewiorum onun için bol bol gidiyoruz....
askerden gelince onu operaya ve baleye götürecem, gıcık oluo ama ben sewiorum napayım... operayı kabul ettiremedim ama bale olabilir dedi muhahahha:):)):)))

aynı kaderi paylaşıyoruz ozmn canım, ikimizde sevdiğimizi bulup gene kaybetcez... ben iş için sen okul için gideceksin(((

Allah başka ayrılık vermesin canım, umarım ikimizde ayrılmamak üzere kavuşuruz sevgililerimize...

acaba bizde askerde olsak sinemayı özlermiydik ki hahahha:))))
kızlar sizce biz en çok ne yapmayı özlerdik????

ben de sanırım internete girmeyi...
farklı kıyafetler giymeyi özlerdim en çok o üniforma bayardı beni...

benimki de öle dio hahah yeşilden nefret ediyorlar:)
oysa ben son 2 senedir yeşil rengi sewiodum...

ii geceler herkeze bende çıkıorummmm...

ben geldim ama sadece yazıp çıkcam

bağlantımda sorun var sayfalar hata veriyo hep

kızlar ilk gün sinema olmaz yaa

doya doya bakın sevdiğinizin gözlerine
daha çook gidersiniz inş. sinemalara.

neyse..herkese iyi geceler

şafak 350

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…