Sevdiğini özleyenler buyurun

biz 4 yıldır tanışıyoruz 1 yıl nişanlı kaldık ama 14 aylık evliydik bi yılı geçtiydi yani şimdi 18 aylık evliyim 4 ay oldu askere gideli

cnm benm ya kıyamam sana ben:teselli:ne kadar zor olduğunu insan yaşamadan bilemez tabi...kaynanayla oturmak zor oluyomu cnm,anlaşabiliyomusunuz?

cnm benm ya kıyamam sana ben:teselli:ne kadar zor olduğunu insan yaşamadan bilemez tabi...kaynanayla oturmak zor oluyomu cnm,anlaşabiliyomusunuz?

kesinlikle anlaşamıyoruz karı çirkefin biri aslında ben herkesle anlaşırım uysal biriyim bana bir adım gelene ben on adım giderim ama bana yapmadığını bırakmadı beni hiç sevmez evden de kovdu küfürde etti ama ben ağzımı açıp tek kelime etmedim ve hala kocam için çekiyorum beni hiç sevmiyo oğlumu elimden aldın diyo bana çok kötü kıskanıyo beni düşman gibi sanki ben olmasaydım benim yerime başkası gelini olsaydı onada yapardı çünkü sorun bende değil oğlunu elinden aldım die istemiyo

kızlar selam nasılsınız?

kaç saattir yazdıklarınızı okuyorum gece baya konuşmuşsunuz :)
bunları okurken aşkım aradı konuştuk

çok üşüyorum diyo.şu bayram tatili bitsin kalın bişeyler göndercem kıyamam ben onasenağlama

-22 derece ağrısenağlama

cicişim çok sağol yavruuummmmm,valla bu türküyü dönderip dönderip dinlerim haaa,ama varya hiç sevmem aslında,neyse artık 5ay sevicezkaydirigubbakcemile3

kız deniz hayırlı olsun ist.a geldi demek sevgilin ne güzel
inş. rahat eder

ayrıca bende Ağrı Dağı'nı dinliyorum
sevsende sevmesende dinlicez

van-tu-tri-foroo:roflol:

gamze selam canım

Son düzenleme:

cnm benm eşin arkandaysa gerisini boşvereceksin takmıycaksın.benm aşkımda evlenince beraber oturucaz dedi ama ben kabul etmedim ev üstüne ev kurulmuyo cnm bide kaynana seninki gibi cadı olunca hiç olmaz.peki eşin gelince ayrılcakmısınız?ayrıl kız bak çok kızarım sana yazık değilmi,al oğlunu ondan bu sefer isabet olur işte.ama şimdi bunları düşünme tabi aşkın gelsin ondan sonrakaydirigubbakcemile5

evet cnm gelmedi daha pazar günü teslim olcak ama.ALLAH yüzümüze baktı cnm inşallah rahatta geçer askerlik,daha ne isterim.çok şükür.cnm istanbul çok soğuk olurmu kışın?

zaten öyle olacak deniz birlikte asla olmaz artık

Slm kızçeler ben geldim nasılsınız bakalım?
Bu öğlen erken aklkmak zorunda kaldım ama yine geldim...

ŞAFAK:12'den sonra 9
Sevdiceğimle en son öğlen konuştuk 3 yada 4 gibi gelirim dedi ama gelmedi.
Bende heç mesaj atmadım...Atsamıydım bilmiyorum ama ne blim yazmadım bir şey...
Zaten şu sıra psikolojisi çok karmaşık...
Bazen cici cici mesajlar yazıyorum buz gibi cvplar veriyor..
Sonra o öle davranınca bende soğuk yazıyorum...
Bu seferde sen önceden böle değildin neden soğuk konuşuyorsun diyo...
Artık o nasıl isterse öle davranıyorum hele bir glsinn o zaman görcek..

Ayşe ablam okur musu bilmiyorum ama bak bnim şafak bitek üzere sayenizde alla az estek olmadınız banahihoyyytkaydirigubbakcemile2

Bu sorun herkeste var demek ki yanlız değilim..Benim sevdiceğimde birlik istiyordu ama seninde dediğin gibi ev ev üstüne olmaz...Anlattım şimdilik bu düşünce uzak...Ama umarım yine vazgeçmez.Gerçi annesine sölemiş annesi tamam demiş ama belli olmaz...Allah herkesin yardımcısı olsunn...

evet cnm gelmedi daha pazar günü teslim olcak ama.ALLAH yüzümüze baktı cnm inşallah rahatta geçer askerlik,daha ne isterim.çok şükür.cnm istanbul çok soğuk olurmu kışın?

yok tatlım doğu kadar olmuyo tabiki.
hem sevgilin sivastan geliyo buraya
sivasın soğuğu gibi olmaz
o alışkındır şimdi üşümez burda :)

tertip hoşgeldin beni gördüğün yok hiç

nasıl yok kızım ya selam verdik insan alır:dilcikar:

cnm inan bizim durumda aynı şuan.annnesinesöylendi oda tamam dedi ama inşallah bi daha karşılaşmam böyle bir sıkıntıyla,çünkü bu konu beni çok yıprattı bunun için beni çok kırdı

cnm inan bizim durumda aynı şuan.annnesinesöylendi oda tamam dedi ama inşallah bi daha karşılaşmam böyle bir sıkıntıyla,çünkü bu konu beni çok yıprattı bunun için beni çok kırdı

Valla canım aynı sorunu bende yaşadım...Askerdeydi izne geldiğinde açıldı bu konu.Daha önce arkadaşken konuştuğumuzda anneminde zamanında birlik oturduğunu zorluklar yaşadığını bu konuda ailem ne derse onun olucağını sölemiştim.Oda evleneceğim kişinin birlik gelmesini isterdim demişti.Bu konu aramızda açıldı ve ben birlik istiyorum dedi.Bende çok düşündüm.Aradım dedim eğer birlik istiyorsan ilişkiyi uzatmadan bitirelim yoksa ilerde ikimizde çok acı çekeriz dedim.Oda annesine açmış konuyu sanırsam.Teli kapadım ama gece yarısına kadar cevap gelmedim yok aramıyor...Ağladım ağlıcam..Sonra mesaj atmıştı tamam senin dediğin gibi olsun annemlede konuştum tmm dedi diye.Ama tek düşüncesi çok uzak oturmucaz belki kat atılıp bir üstlerinde olucaz.Zaten çalışıyorum evlendikten sonrada çalışmaya devam edicem.Hem onun gönlü olmuş olur hemde benim istediğim bende daha fazla diretmedim.Çünkü bu kadar kararlı birlik oturucam derken benim için bu düşüncesinden vazgeçti.Asla nankörlük edemem.Allah herşeyi gönlümüze göre verir umarım.

amin cnm ALLAH hepimizin gönlüne göre versin.benimkide çok diretti en son ben çok hastalandım bunun kavgasını ederken sinir krizi geçirdim ondan beridir korkar daha konuyu bile açmadı.inşallah açmıcakta.eğer açarsa onuna değil direk gidip kayınvalidemle konuşurum.benm ailemde senin ailen gibi düşünüyo izin vermezler böyle bişeye bakalım neler yaşıycaz...

Valla canım açıkcası ben hala korkuyorum...Şimdilik konu kapandı ama hiç belli olmaz...Benim ailemde kesinlikle istemiyor birlik asla diyorlar.Ve bu konuda asla ailemin kararlarını çiğneyip geçemem.Şanslıyım sevdiceğimde bu huyumu çok iyi biliyor...Anneside tamam demiş ama askerde diye tmm demişte olabilir...Hala korkuyorum anlıcan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…