Sevdiğini özleyenler buyurun

evli diilim bekar olunca herld biraz daha iyi oluyo:1no2:
zamanla alışılıyo tabi daha çok başlardasın

kızlarrr kiimse yok heralde ama ben gene de yazacam:))))))
şafak :28 giresuna slm olsuuunnn:)))))
çok sewerim giresunu...

kızlar okuyun bakın ne güzel bişi

dünya bana zindan oldu
sen gideli oldum deli
bunca ömrüm ziyan oldu
sen gideli sen gideli
gitti aklım oldum deli

bize hasretlik nesine
ömür yetmez sinesine
bir saniyem oldu sene
sen gideli sen gideli
gitti aklım oldum deli

yüzün yere turab oldu
işim gücüm harab oldu
sevdan bana serab oldu
sen gideli sen gideli
gitti aklım oldum deli

kalmadı dünyanın tadı
sensin dilimin bünyadı
dinmez aşığın feryadı
sen gideli sen gideli
gitti aklım oldum deli

DİNMEZ AŞIĞIN FERYADI SEN GİDELİ OOOFFF..senağlama

bu hafta çarşı yok bize

saatlerdir onu düşünüyorum..
bazen öyle bi an geliyoki kızlar
gercekten dediğiniz gibi kafayı yiyecek gibi oluyo insan

aşkımsız 117.günümde bitti

şafak 343

günaydıın herkeseee şekerler....
yeni bir güne başlıyoruz şafaktan bi gün daha eksilecek dmktir oleyy oleyy:)))))
şafak : 28... giresuna slm olsuuunnn...

ah kızlar trt 1 de mehmehçik diye bi prog var her cts başka bi birligi geziyolamış az önce bitti bu saatlerde oluyo
ilk kez rastladım babannem izliyodu trt1 i aç dedi bi açtım bi sürü asker
kayseride egitim gören komandolarmış atlıyolar fln
hepsiyle de konuştular istanbuldan sakaryadan her yerden bi sürü asker vardı slm gönderiyolar
sonra komando marşı sölediler rap rap yürüdüler bi yandan
babannem "askerleri görünce çok duygulanıyo insan dimi" dedi
tabi o bilmiyo sevgilim oldugunu fln
ahh ahh dedm içimden babanne sen onu gel de bana sor hele gir de bu topiktekilere sor ....

wala içinden geçene katılıyorum canım, önceden de çok üzülürdüm şehitlere falan ama insan böyle bi durumda daha bi hassas oluo yaa... annem izleyip ağlardı bende ndn ağlıosun die kızardım şimdi benimde gözlerim doluo((((

yemin törenine gitmiştim bi sürü asker bi agızdan marşlar sölüyo fln ya
duygulanmaktan konu açılınca o geldi aklıma
tabi evdeki kimsenin haberi yok tabi gittigimden
söleyesi geliyo insanın.ama sırası diil daha belki ilerde sölerim

off ben gidemedim yemin törenine hep içimde kalacak galiba cdsi war izliyom ama ordaki gibi olmuyo tabi:1no2:

kızlarr bugün çok mutluyum aşkmm yine aradı sesini duydum iyi geliyordu,sinema seyretceklermiş tugayda ,sesi mutlu geliyordu,yemin töreni içinde uçak bileti rezervasyonu yaptırdım,aklınızda olsun gidicek olanlar varsa hemen yaptırsn çünkü gerçekten 1 gün bile fark ediyor bilet fiyatları,sadece orda kalcağımız yeri ayarlamadık bakalımm,bigün daha geçti sayılır,yarın gideli tam 1 hafta olcak,çabucak geçsin günler,hepimizin şafağı bitsin hayyırlısıyla....

kizlar allah hepinize sevdiklerinize en kisa zamanda kavusmayi nasip etsin kiminizin kavusmasina okadar az kalmiski okudugum zaman cok seviniyorum sizin adiniza benim sevgilim askerde deil ama bizimkide onun gibi bisey ben almanyada o istanbulda ve daha 7 ay var istanbula gitmeme ondan sonra 1 ay görüs ve yine almanyaya senağlama 2 yil boyunca böyle olucak okulum bitene kadar senağlama o yüzden sizleri cok daha iyi anliyorum ama böyle sanki ben askerdeymisim gibi his ediyorum kendimi valla

gidebilen gitsin yemin törenine
ah ahh birkez daha aşık olmuştum badem gözlüme :asigim:

belki bende aşık olurdum ama tanıyabiseydim delikafaduldenkaydirigubbakcemile3

çirkinleşmiş kararmış zayıflamıştı bi de baktım baktım tanıyamadım kaydirigubbakcemile3
hatta kardeşiylede iddialaşıyorum yok o deil diehihoyyythihoyyyt
we aramızda 1 metre war yani...

mervecim inş günler su gibi akar ve sen farkına bile varamadan sevdiğine kavuşursun... gerçekten çok zor ve yıpratıcı oluo ayrılıklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…