bende görmek istiorummm
ama göremiorum ilk gitti günler bol bol görüodum... hatta her sabah mutlu uyanıodum sanki yanımdaymuş gibi oluodu ama artık görmüorum(( çok özlüorum
ay ya bi kere o rüyamda beni öpmüştü öle uynamıştım sabah gülümseyerek uyanmıştım
aglayasım gelmişti..
inş canım ağzından bal damlıo
bakalım nası geçecekse geçsin artıkın
benimkininde genellikle aradıı saatler war...ama lışıosun bi süre sonra ilk başlarda zorlanıodum heleki aramadıı günlerde ama şimdi elimden bişey gelmio kabullendim...
bi de aradıından daha kötü oluorum suratım düşüo hemen sesini duyuorum onu bulmuşum gbi oluo ama bikaç dk sonra kaybediorum onu... moralim bozuluo düzeleceine(((
banada olmuştu sarılmıştım bi de sanki gerçekten yanımdaymış gibi sıcaklıını hissetmiş kokusunu duymuş gibi olmuştum:))))
bende çok mutlu uyanmıştım ama acele işe gitmem gerekiodu 10dk içinde giyinip onun için ağlayıp zırlama moduna giremedim günün koşuşturmacası içinde de atlattım... aslında yoğun olmam işime gelio... düşünmüorum öle...
güselim ewde düşüdükçe insan kötü oluo gerçekten çok yıpranırsın iş olmasa bile kendini oyalayacak kafanı dağıtacak aktiviteler bul kurslar falan... hobiler bul yoksa kötü olursun bak ben bu kdr yoğun olduum halde kafayı yemek üzereyim:))))))
ne işi arıosun?
ne mezunusun?
ayy benimde hayalim o canım sabah gözlerine bakarak uyanmak gülüşünü görmek:)))) kokusunu her an duymak ahh ahh çok canım çekti muahhaha:)))))
hayırlısı canım inş olur network insan kaynakları kursu warmış oradan mezun olan hemen işe giriomuş varmı sivasta???
boşwer cnm üzme kendini eminim seninde bi yerde kısmetin wardı bekle bakalım... her ne kdr kriz falanda olsa da kısmetin warsa girersin gelir bulur o iş seni:)))
inş olur canım en kısa zmnda:)))
düğün en zmn yakın mı????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?