Sevdiğini özleyenler buyurun

anaaam nolyo kıslar?anlaşılan bu hatunların yarısından fazlası en fazla 15ay sonra evli hatunlar kervanına katılacak..
ondan sora da 'sevdiğine kavuşanlar,diğerlerini çatlatanlar' grubu açar bizi burda yalnız bırakırsınız artık :dilcikar: sırnaşık şey

iyi geceler kizlarrr :)
yine kaynatiosunuz bende evlendigimde ins. istanbulda oturcam banada beklerim misafirlige gelirsiniz benim bütün arkadaslarim almanyada olucak akrabadan baska pek gelen gidenimde olmaz valla:çok üzgünüm:

heh topiğin gece kuşu geldinaniknanik

ben gelirim sana canım merak etme:1hug:

malesef =( ama dha çook beklememz lazım

sonunda kavuşmak olsunda canım bekleriz artık ne yapalım

kızlar benim çıkmam lazım ya hadi sizde gidin yatın aklım burda kalmasınsırnaşık şey

ya biri vardı yeni gelenlerden evlenmek istemeyen sen miydin :)

bi de nasti var sizi de evlendircez yok ölesırnaşık şey

kızlar benim çıkmam lazım ya hadi sizde gidin yatın aklım burda kalmasınsırnaşık şey[/QUOTE]

iyi geceler tatlım =)

sanırsam cidden çoğumuz öyle oluruz da sen evlenmeyecek misin niye biz açıyoruz grubu da sen burda kalıyorsun -tatlicadiarzu-

yok sekerim nerde yaa 15 ay sonra anca sözlü hatunlar kervanina katilabilirim
daha 2 yil okulum var üfff

bizden önce evlenenlerinde biz evlendigimizde cicim aylari bitmis olucak bizde onlara hava atariz kisss hihoyyythihoyyyt
-tatlicadiarzu-

Son düzenleme:
hehehe evet o bendiim sırnaşık şey

evlenmek de istiyorum ama 4sene kadar daha okumayı planladığım için,3-4seneye kdr yolu var :çok üzgünüm:

eveeet sizin artık saç baş dağılmış,ev işlerinden bunalmış halinize karşılık biz sevgi böcükleri modunda yaşayan yeni evli hatunlar olcaass hihoyyythihoyyythihoyyyt :roflol:

aynen öyle sekerim hihoyyythihoyyyt bende biraz daha okumayi planliyorum daha 18 yasindayim 2 yil sonra okulum biticek ondan sonrada allahin izniyle istanbula dönücez ailemle birlikte ama ordada evlendikten sonra okumaya devam etmeyi düsünüyorum :)
:1hug:

kocasını seven bi kadın evinde saç baş dağınık oturmaz bikerem :dilcikar: dışarda ne halde olursa olsun kocasını güler yüzle karşılar isteklerine cevap verir ve çekiciliğini korumak için gerekeni yapmasını da bilir :dilcikar: öyle kadınları da şiddetle kınıyorum klava:

:roflol: dimi sonra da yok adamın gözü galiba dışarı kayıyo,yok evlendik hemen değişti falan derler..adam değişmedi ki,sen eski 'sen' değilsin sorun o.asıl adam dumur oluyo ben bu kadınla mı evlenmiştim doğru ev mi burası die :roflol:

valla bravo canim haklisinda ama bikac yillik evli olan ciftlerle yeni evli ciftlerin arasinda yinede biraz fark vardir dimi :) yeni evlilerde daha bi heyecanli oluyodur hersey :jeyyar:
bizde sizlerden daha gec evlenicez diye böyle avutuyoruz kendimizi istenaniknanik

Son düzenleme:

valla ben bilmem nasılsa koca artık beni diyip salarsan kendini adam da her bi haltı yer :dilcikar: önce kendine sonra eşine duyduğun saygıyı kaybetmezsen bişicik olmaz bence :asigim: canımcım zaten sözüm meclisten dışarı KK nın kadınları öyle olmaz ki :enbuyukkk:

ay herkes gitti sanırsam bende gideyim :ecrin_bebek: saat itibariyle böceğimi görmeme 14 :asigim:

bitaneciğimi görmeme 24 saat kaldı, kimler gidiyo bakalım yemin törenine :)

Merhaba canım Çok sevindim Senin Adına ...BOL bOL SarıL sevdiğine:)
çok güzeL bişey yemin töreni kaçırmadığın iyi oLmuş..Ben gidememiştim ama aşkımın aiLesi Kameraya çemişLer aşkımı...İzLedim Ve o Kadar duyguLandım ki Süper yaaaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…