- 22 Mayıs 2008
- 3.951
- 531
- 163
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyizz kızzz sen nasılsınnnnnnnn ben dun gece saat 1 de sıgara böregi sardık kızlarla onu pişiricem şimdi:)buyrun gelin..
iyizz kızzz sen nasılsınnnnnnnn ben dun gece saat 1 de sıgara böregi sardık kızlarla onu pişiricem şimdi:)buyrun gelin..
alçaklaaarrrr sölencek şey mi bu şimdi :dilcikar: sırnaşık şey
naber kıss bak 13 güncük kaldı :asigim:
kaydirigubbakcemile5 sorma bugün 2kat iyiyim ağzım kulaklarımın etrafında tur atmakta.. :dance:
benimki 128gün acemilik yapacaktı,biraz önce aradı öyle olmayacakmış bizim de 50gün sonra falan acemilik bitecek dedi.yemin töreni sonrası da çavuş olacakmış daha rahat edicez dedi.
aramasını da hiç beklemiyodum..kısaca süperim.
geri sayıma devam tabiki; 13 ... :asigim:
senden ne haber canm..
o rahat edince sende çok rahat edersin canım yerimseniben ya ben biraz kötüyüm aslında benim ki sağolsun hergün arayabiliyor ama uykuyla ve yemeklerle arası çok kötüymüş önceki gün bayılmış bana daha yeni söylüyorklava: neyseki bişeyi yokmuş tansiyonu düşmüş öyle dedi yani off of çok özledim senağlama
aaaa!çok geçmiş olsun canım..bizim sandığımızdan da zormuş yaa,benimki tuvalet için izin alıyoruz 1kere izni veriyolar o ara yaptın yaptın yoksa ertesi güne bekleyeceksin herkes ayakları kapalı yürüyo dedi koptum sırnaşık şey
hoşgeldin neslii