• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğini özleyenler buyurun

kıııız beni de yaz! bakarsınız 3.-4.sınıfta evleniveririm yerimseniben sırnaşık şey

hehehe çok heyecanlı yaa,kahvesine tuz da atcan mı atcan mı hı? :roflol:
bi de onun alması gereken fincanı baban alıyomuş ..sırnaşık şey

burda adetler çok farklı işte önce kadınlar gelir konuşursun sonra kadın kocasıyla geleir senin baban falan konuşursun sonra alışwerişe çıkılır sonra aileler arasında söz yapılır erkekler ayrı kadınlar ayrı oturur o ara erkeklerden bi iki tanesi kahwe dağıtırr o arada söz kesilir işte bölee ama yalnız kalınca ona kahwe yapıp tuz atmayı düşünüyorumm :)))))

kızlar selam ,iyi bari bu akşam heyecanlı kounlara girmişsinz :)) neslicim hayırlı olsun,beni istemeye geleli 2,5 sene oldu sanki dün gibi,ben koymamıştım tuz hatta k.pederim kızmıştı niye koymadın diye :)) sen koymamazlık etme :))

ama ben bu geleneği yıkmak istiyorumm :))) belki aileler arasında bi kahwe içeriz işte ozaman weririmm :)) yaa ben heyecandan ölürüm şimdiden çookk heyecanlandımm off napcam ben yaa

çok iyi anlıyorm ben geldklerinde bi an abartısız hafıza kaybına uğramış gbiydm şaşkınlıktan,aslında sonradan düşünyrsun 2 saatlik olay sana 15 dk gibi geçiyor,hiç bişey anlamıyorsun,ben o kadar kişinin elini nasıl öpcem diye çok düşünmştm :)) sürekli prova yapmıştım, tepsiyi ağır almıştım kahveler hiç dökülmedi :)

Back
X