• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğini özleyenler buyurun

Kızz duygu yedin bitirdin şafağı Hadi iyisin vaLLa...
Darısı bizim başımıza işaLLah.....

oyh nergiscimm darısı inş. tüm bekleyenlerin başına:Saruboceq:
sabrettim bekledim inş. gelincede bunun sonucu aşkımla birlikte alıcaz:1rolleyes::1rolleyes:
nişan,nikah resimlerimizi koymak nasip olur bize inş. canım...
sositososito :sm_cool:

kızlarr bi ugrayayım dedim. pek yazmıyorum muhabbete katılmıyorum ve şafak sayamıyorum.. her girişimde gelip topici okuyorum caktırmadan. bazen erzuruma gelen varmı diye bakıyorum:) sizi cok seviyorum Şeniz iyki varsınız hatunlarım. a.s. :utangac:

mrb kızlar?yine dağıldınız yaa,2günde bi bişeyler yazıyrm ama yorum yook hiç sizden.nerdesiniz yaa özledm konuşmayı:çok üzgünüm:kızlar canım sıkkın yine benm,bugün aşkımla konuştum.hani 2yada 3aydan sonra cep tel kullanılabilir diye bi umut vardı ikimizdede.gecen hafta bi çocuk yakalanmış ve ceza almış.aşkım anlatıyor.metris cok büyük diyor 3ayrı yeri varmış diğer 2sinde cep tel kullanan cokmuş ama benm aşkımın bulunduğu yerde imkansız diyolarmış.çünkü bütün büyükler yarbayıymış kmutanıymış falan hep bu yerde duruyolarmış.cok üzüldüm ya.çünkü sesini çok az duyuyrm.5ay böyle nasıl dayanıcam.ama bundada bi hayır vardır kızlar öle düşünüyrm acaip olmuş bilimusunuz.benm aşkımı biliyosunuz duygusuzun tekidir bugün bana beni cok özlediğini söyledi,başım cok ağrıyo düşünmekten dedi.yola geliyomu ne kızlar ne dersiniz???

mrb kızlar?yine dağıldınız yaa,2günde bi bişeyler yazıyrm ama yorum yook hiç sizden.nerdesiniz yaa özledm konuşmayı:çok üzgünüm:kızlar canım sıkkın yine benm,bugün aşkımla konuştum.hani 2yada 3aydan sonra cep tel kullanılabilir diye bi umut vardı ikimizdede.gecen hafta bi çocuk yakalanmış ve ceza almış.aşkım anlatıyor.metris cok büyük diyor 3ayrı yeri varmış diğer 2sinde cep tel kullanan cokmuş ama benm aşkımın bulunduğu yerde imkansız diyolarmış.çünkü bütün büyükler yarbayıymış kmutanıymış falan hep bu yerde duruyolarmış.cok üzüldüm ya.çünkü sesini çok az duyuyrm.5ay böyle nasıl dayanıcam.ama bundada bi hayır vardır kızlar öle düşünüyrm acaip olmuş bilimusunuz.benm aşkımı biliyosunuz duygusuzun tekidir bugün bana beni cok özlediğini söyledi,başım cok ağrıyo düşünmekten dedi.yola geliyomu ne kızlar ne dersiniz???

canım benm geliyor işte bak yola sen merak etme :),benmki zaten gitmeden önce çok duygusaldı tam bir balık burcudur kendisi,şimdi daha da fena,iyice duygusallaştı,ne yapcam 5 ay bilmyrum gitmeden önce çok metanetliydi falan beni teselli ediyordu,şimdi ben onu teselli ediyorum,öyle böyle geçicek zaman inş.hayırlısıyla,bende tel.da çok kararsızım götürcem giderken birtane ama bilemyrm alır mı,ceza alır diye korkuyorum,he bide bizim son çekilen fotoğraflarımızdan birini koymuştu cüzdanına,ark.ları diyormuş bu sen olamassın,bana tanıyamıycan beni diyor :)

ister istemez duygusallaşıcak tabii şekerimmkaydirigubbakcemile5
size yaradı bu askerlik hımm 5 ay nedir ki bi ömür içinde, azcık sabretceksiniz sonra da alıcaksınız karşılığını cicimm sengözlerimebaksanab
belki de bu askerliğin sonunda acayip bi duygusal adam bulucaksın karşındahihoyyyt

aşkım seni çok özledeimmmmmmmmmmmm ama izne gelicek azıcıkta olsa özlem gidericem kısmetse şafak 132

Ve Şafakkkkkk 43 hihoyyythihoyyyt Kütahyaaa Duyyyyy lülülülülülü

canım benm geliyor işte bak yola sen merak etme :),benmki zaten gitmeden önce çok duygusaldı tam bir balık burcudur kendisi,şimdi daha da fena,iyice duygusallaştı,ne yapcam 5 ay bilmyrum gitmeden önce çok metanetliydi falan beni teselli ediyordu,şimdi ben onu teselli ediyorum,öyle böyle geçicek zaman inş.hayırlısıyla,bende tel.da çok kararsızım götürcem giderken birtane ama bilemyrm alır mı,ceza alır diye korkuyorum,he bide bizim son çekilen fotoğraflarımızdan birini koymuştu cüzdanına,ark.ları diyormuş bu sen olamassın,bana tanıyamıycan beni diyor :)

cnm yaa tabi hassasmış seninki etkilenmesi normal.benimki aynıdır eminim.sesi okadar iyi ve mutlu geliyoki.cnm benm alışır seninkide.telefon işide tehlike,yakalanan cocuğun 25gün askerliği uzatılmış.valla korktum.sen yine götürde.duruma göre davranırsınız artık.

ister istemez duygusallaşıcak tabii şekerimmkaydirigubbakcemile5
size yaradı bu askerlik hımm 5 ay nedir ki bi ömür içinde, azcık sabretceksiniz sonra da alıcaksınız karşılığını cicimm sengözlerimebaksanab
belki de bu askerliğin sonunda acayip bi duygusal adam bulucaksın karşındahihoyyyt

ay inşallah cicim ağzından bal damlıyokaydirigubbakcemile3inşallah daha iyi olur cnm.

buarada biraz önce aşkımın kardeşiyle konuştum.söz vewrdi bana aşkımın doğum gününde götürcek beni yanına.o eltim ve ben.ucakla gidip gelcez evdekilerede yalan uydurmak zorunda kalmıycam.aksam yine evde olcam.inşallah engel cıkmazda yaparız

kızlarrr neler duyuyorum kim düğün şagarı sayıyo :) hangi arada nişanlandın kız sen de evleniyon:)..
denizcim öyle bi yola gelicekki sen bile anlayamıcan çnkü ailesinden bile çok seni düşünüyo orada..
benım aşkımda top sakallı bıyıklıydı ben görmıyım diye teslim olacagı gun gittigi yerde traş oldu onu hiç görmemiştim öyle..ziyarete gittiğimde okadar çok yabancı gelmiştiki sanki başkası sarılıyordu bana:))çok acayip olmuştum çok yabancılamıştım ama alıştıktan sonrasını anlatımıyım:P :):):)

Back
X